[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Yeni konu ve yeni bir başlangıç. Umarım bu yeni başlangıç kazananlara mutluluk ve huzur getirir. Forumda emeği geçen herkese çok teşekkürler. Forum ailem iyi ki varsınız.
-
Hayırlı olsun yeni başlık
Umarım bu konuda bol bol yazanlardan olabiliriz
Herkese yeniden bol şanslar... -
Yerimizi alalım, hayırlısı olsun. Kazanan arkadaşlara şimdiden tebrikler. Umarım en çok isteyen ve kesin gidecek olanlara çıkar.
-
Kazanan tüm arkadaşlarımı şimdiden tebrik ederim

@crazycells soru bombardımanına tutacağız seni hazır mısın
-
Ses deneme! Ses deneme !
Şimdiden sayfamızda yerimizi alalım. Öncelikle @crazycells başta olmak üzere forumda emeği geçen bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. Bugüne kadar böyle kaliteli, dayanışma ve yardımlaşmanın yüksek olduğu bir foruma üye olmamıştım. Bu site sayesinde ücret ödemeden danışmanlık hizmeti alıyoruz gibi hissediyorum. Eğer olurda yarın Dv-2023 çekilişini kazanırsam tüm bilgi ve birikimlerimi foruma aktararak katkıda bulunmaya devam edeceğim. Belki bir nebzede olsa foruma karşı kendimce teşekkür etmiş olurum.
Şimdiden DV-2023 çekilişine katılan tüm arkadaşlara bol şans diliyorum. Umarım gitmek isteyen herkes hayallerine bir an önce kavuşur. Good Luck !
-
şimdiden yerimizi alalım yarın ola hayrola
-

-
You have been randomly selected!
-
Dostlar bir öneri sunmak istiyorum; bu konu DV2023 AŞAMALARI bu sebeple bu bölümde talihlilerin bundan sonraki süreçle ilgili soru ve sorunları yazsak. Muhabbet kısmı zaten var, sohbetimizi orada yapalım. Burasını gereksiz yere meşgul etmesek nasıl olur?
Sohbet sayfası:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/17770 -
@crazycells , @gucarslan ve diğer yönetici arkadaşlara ilgi ve alakalarından dolayı şimdiden teşekkür ederim.
Allahım sen konuyu biliyorsun, amin!

-
Selamlar emeği geçen herkese teşekkür ederim Amerika'daki yeni yaşamımıza bir adım daha yaklaşmak adına bu başlığa ilk mesajımı bırakayım istedim
dua belli duyan belli gerisi takdiri ilahi 
-
........ -
@yeninesiladam az kaldi hadi simdiden

-
Yerimizi aldık bekliyoruz, umarım sancısız bir döneme imza atarız...
-
H hsnnzknn bu başlıktan bahsetti
-
H hsnnzknn bu başlıktan bahsetti
-
ne kadar şans işareti totem varsa hepsini birden yükle yükle yükle! Bekliyoruz 
-
ds 260 formunu doldururken bir ücret yatırılıyormuş heralde bu ücreti aile bireyleri için tek tek mi ödenmesi gerekiyor acaba 4 kişilik aile için soruyorum
-
@yesQyes, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
ds 260 formunu doldururken bir ücret yatırılıyormuş heralde bu ücreti aile bireyleri için tek tek mi ödenmesi gerekiyor acaba 4 kişilik aile için soruyorum
DV icin ucret yatirmak gerekmiyor.
Dediginiz durum aile sponsorlu ya da is sponsorlu Green Card alirken var. Cekilis icin ucret yatirmadan formu doldurabilirsiniz, ucreti mulakat gunu konsoloslukta oduyorsunuz.
-
@crazycells
teşekkür ederim sağolun -
Herkesin hakkında hayırlısı olsun; seçilip, vize alıp gitmek nasip olur inşallah.
-
Başlığı görünce ve ilk yazılan bilgilendirmeleri okuyunca ne güzel bilgi paylaşımları başlamış dedim. Sonra bi baktım 3. mesaj kazananları tebrikle başlıyor. Açıklandı herhalde diye kalbime iniyodu. Ne güzel son düzlük rahatlığına girmiştim tam. Teşekkürler bu ufak atağı yaşattığın için @gucarslan , bu da güzeldi
Ayrıca bilgilendirmeler için de teşekkürler @crazycells @gucarslan Umarım yarın kağıt kalemi alıp tüm her şeyi not alarak tekrar okumak nasip olur 
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.