Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Meze ve Biz :)

Mutfak ve Yemek
26 7 627 7

• Peki ortaya karisik sorayim. Neden bira aslinda neden diye sorarken soyle,ulasilabilirlik mi? Kolay tuketim mi? Yahut hani hemen hemen herseyle olan kombinasyonumu.
    Ornegin ben cok aramam sevdigim aromatik biralar var ama nedense hep onceligim olan bir alkollu icecek degildir.
    Sizlerin dusuncelerinizi merak ettim

• ⭐⭐

Ben genelde bira içiyorum. Yanındada tuzlu fıstık. Tercih ediyorum ;) bira olduktan sonra mezeyi pek sorun etmiyorum :)

• @emirgenco bizim kafalar fakir kafalar. Bize A4 deseler fotokopi kağıdı anlarız. Onlar audi A4 anlarlar. Kaldı ki biranın anavatanı almanyadan amerikaya geldiği için @mysea bira kültürü aşırı gelişmiştir.

• ⭐⭐

@emirgenco, içinde söyledi: Meze ve Biz :)

Ben genelde bira içiyorum. Yanındada tuzlu fıstık. Tercih ediyorum ;) bira olduktan sonra mezeyi pek sorun etmiyorum :)

Kişisel zevkinize karışmak gibi olmasın da biranın tadı b*k gibi yav. Nasıl içiyorsunuz onu?

• Icki tercihlerim arasinda en onemlisi biradir. Bunun sanirim en onemli nedeni verdigi tat. Birde her turlu yiyecek/meze ile gitmesi. :)

• ⭐⭐

@mysea, içinde söyledi: Meze ve Biz :)

Icki tercihlerim arasinda en onemlisi biradir. Bunun sanirim en onemli nedeni verdigi tat. Birde her turlu yiyecek/meze ile gitmesi. :)

Valla bana tadı çok kötü geliyor. Arkadaşlarım içersem alışacağımı söylüyor ama alışmak da istemiyorum açıkçası. Ben varken genelde bira almıyoruz. Şarap, viski, vodka. Vodkayı da kokteyl yapıyorum. Yoksa kolonya içmişim gibi oluyor. Sürekli içici değilim belki de ondandır. 3, 4 ayda bir arkadaşlarla atıyoruz.

• ⭐⭐

@uzaysan valla ben çok içici değilim ama genelde iki tane içerim en fazla o da Amsterdam. Sert olduğu için hoşuma gidiyor onun dışında viski yada Diğerlerinin tadı acı geliyor rakı ise. Kokusuna bir türlü alışamadım :)

• @uzaysan olay zaten sosyal icici olmanizdan geciyor,hazir boyle bir sureklilik yoksa birakin olmasin hayatinizda 😉

• ⭐⭐

@gokhanbagatur, içinde söyledi: Meze ve Biz :)

@uzaysan olay zaten sosyal icici olmanizdan geciyor,hazir boyle bir sureklilik yoksa birakin olmasin hayatinizda 😉

Oraya doğru gidiyorum zaten. Meyve suyu yeter gibi geliyor hehe.

• @uzaysan guzel tercih ama inanin bircok meyve suyunun icerigi bile inanilmaz cesitlilik gosterio(asitler,boyalar vb.) en iyisi evde ayran oda olmadiysa beypazari 😅

• Biradan sonra ikinci tercigim de saraptir. Malum burada bircok cesit sarap bulmak mumkun oluyor. Her seferinde degisik yerlerden imal edilmis saraplari deniyorum. Yillar once Turkiye'deyken bir zamanlar sarap satis pazarlama isleri ile ugrasmistim. Ozellikle Nevsehir yoresinden her hafta sarap getirtip satis yapiyorduk.

Note: Burada gallonluk saraplar satiliyor. California uretim ve genelde alkol oranlari 10-12% civarinda. Eger yemek yaninda ve ozellikle mangalgillerle takilmak isterseniz, tatlari oldukca iyi. Fiyatlari ise $8-15 arasi degisiyor.

• @mysea yabancisi ve kulturune hakim olamadigim bir icecek,sorsaniz beyaz kirmizi ve rose derim birde tadimlama yapilirken koklanip ardindan cok az alinarak agizda damakdaki aromasi uzerinden tercih edildigini yer yer gordum.
    Kimbilir ne tur cesitliliklere sahiptir orada

Benzer Başlıklar

• Kebap için kuyruk yağı

Mutfak ve Yemek
    8
    0 Oy
    8 İleti
    882 Bakış
    A
    kuyruk yağını asla yiyemem
  • Köfte Yapamıyoruz!

Mutfak ve Yemek
    10
    1 Oy
    10 İleti
    1k Bakış
    SerappS
    @Elgitaro, içinde söyledi: Köfte Yapamıyoruz! Cevaplar için çok teşekkürler herkese. Bakalım önerileri deneyeceğim. Sonuçtan bir bilgi alalım lütfen, köfte yapımı nasıl gidiyor😉
  • Kahve türleri ve kahve makineleri

Taşındı Mutfak ve Yemek
    24
    3 Oy
    24 İleti
    1k Bakış
    M
    ilginç ve güzel bir konu başlığı olmuş, pazar kahvesi eşliğinde güzel gitti
  • Amerika 'da hangi suları tercih ediyorsunuz ?

Taşındı Mutfak ve Yemek
    40
    2 Oy
    40 İleti
    8k Bakış
    NewyorkNewyorkN
    Su takintim vardi zaten o suyu icmem bu suyu icmem gibi belkide bahaneydi cunku nedense hayatim boyunca cok fazla su tuketen biri olmadim hic,(tuketmeliyim biliyorum)nerede yasarsam yasayayim hep satin aldim ictigim suyu, yasadigim yerde musluktan hatta aritma olmadan bile icebiliyorsun..Ama ben hala inatla 24 paketi $3.55 dolar olan pureaqua yi iciyorum hicte sikayetim yok gayet mutluyum tadida tam istedigim gibi ama her zaman bir ara aritma cihazini alip denemeliyim 'arıtma cihazı alacagim bir gun derken aradan yillar gecti hala bir gun bir aritma cihazi alma planim aklimin bir koselerinde duruyor.Bu konuya denk gelmis olmam iyi oldu bana aritma cihazi alacagim gunu bir kez daha hatirlatmis oldu derken kendi kendime: umarim bu kez kesin alirim! sanirim? alirim degil mi?Bir gun alacagim o cihazi diyorum..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k