Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

amerika'nın artıları kadar eksileri de var peki sizce neler eksi?

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
141 46 11.9k 33

Benzer Başlıklar

• Amerika'da dövme sanatçılığı yapan grup üyeleri var mı?

Göçmenlik Sohbetleri
    1
    0 Oy
    1 İleti
    80 Bakış
    mustafaavciM
    Herkese merhabalar, Forum üyelerimiz arasında Amerika'da yaşayıp dövme sanatçılığı yapan veya bu tarz Türk dövme sanatçılarını tanıyan arkadaşlarımız var mı?
  • Sohbet var

Göçmenlik Sohbetleri
    2
    1
    2 Oy
    2 İleti
    190 Bakış
    hadi-BEH
    Canlı yayın alttaki linkte https://www.youtube.com/watch?v=IQNBeNXgmQ4&feature=youtu.be
  • Aklıma Takılanlar Sizce ?

77
    1 Oy
    77 İleti
    8k Bakış
    serkanistS
    @ibrahimasar bey selamlar teşekkürler. ben f1 ile gitmedim yanı okulla - ben normal b1 vizemle gittin turist vizem yanı 6 ay kalabilirsiniz bu vizeyle. okullar değişlen aylık 300 dolarada var 1000 dolarada okul . ajanstan yardım alabilirsiniz - kendinizde yaparsınız ama ilk defa yapacaksanız ajans la gitmek en mantıklısı. dil okulula gidin turist vizesi kısıtı sonuçta … başarılar dilerim :)
  • Amerika'ya gitme sebepleriniz ?

763
    1 Oy
    763 İleti
    115k Bakış
    celicaC
    @Ekto-Oktan Cok hakli ve gecerli bir sebep umarim ABD vatandasligini alabilen Turkish/Amerikan'lardan olursunuz!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

49

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k