Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

amerika'nın artıları kadar eksileri de var peki sizce neler eksi?

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
141 46 11.8k 33

Benzer Başlıklar

• Amerika'da tutunamayıp tüm birikimi kaybetme korkusu

Göçmenlik Sohbetleri
    33
    0 Oy
    33 İleti
    3k Bakış
    P
    Öncelikle ben yurtdışında yaşamadım bunu baştan belirteyim o yüzden tavsiyemi dikkate almazsanız saygı duyarım. Hayatın zamanla ne getirip götüreceği belli olmaz tabi ama yazdıklarınızdan şu şekilde bir çıkarım yaptım, yurtdışında çalışabilecek kalifiyeniz ve tecrübeniz var bu sizi her daim bir adım önde olmanızı sağlayacaktır. İşler ters gidecekse ABD'de ters gider dünyanın öbür ucunda da aile babası olduğunuz için ağır bir sorumluluk taşıdığınızı anlayabiliyorum. İçinizi lütfen ferah tutun ailenizle birlikte olduğunuz sürece hayat bir şekilde yolunda gider. Bir yol sonra konuyu hortlattığımın farkındayım umarım çok mutlu olmuşsunuzdur.
  • Amerika'ya gittiğiniz zaman vs. 2021

Göçmenlik Sohbetleri
    7
    6 Oy
    7 İleti
    662 Bakış
    MySeaM
    @miako Obama donemleri gocmenler ve eyalet yardimlari alanlar acisindan en iyi donemlerdi. Gocmenlik yasasini degistiremedi ama fiili olarak cok fazla adimlar atti. Trump ise bunun tam tersi kisitlamalari getirmeye calisti.
  • Amerika'nın kültürel özeti Kapitalizm mi?

Göçmenlik Sohbetleri
    4
    0 Oy
    4 İleti
    393 Bakış
    N
    Fazla kasmaya gerek yok entegre olacam diye, unutmayınki Amerika hepimizi buraya çalışalım ve buraya katkı sağlayalım diye aldı yani Amerika kendini düşünerek bunu yaptı. Sizde kendinizi düşünün çalışın kazanın gelişin sonra Amerikaya teşekkür edip, bir kenara bırakın ve güzel ülkenize dönüp, mutlu mesut yaşayın.
  • Aklıma Takılanlar Sizce ?

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
    77
    1 Oy
    77 İleti
    8k Bakış
    serkanistS
    @ibrahimasar bey selamlar teşekkürler. ben f1 ile gitmedim yanı okulla - ben normal b1 vizemle gittin turist vizem yanı 6 ay kalabilirsiniz bu vizeyle. okullar değişlen aylık 300 dolarada var 1000 dolarada okul . ajanstan yardım alabilirsiniz - kendinizde yaparsınız ama ilk defa yapacaksanız ajans la gitmek en mantıklısı. dil okulula gidin turist vizesi kısıtı sonuçta … başarılar dilerim :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k