Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @49leon benim bildiğim resmi nikah olmalı yani tüm başvuru resmi kurumlara yapılıyor resmi kurum resmi belge ister diye düşünüyorum. Ayrıca başvuruda evlilik cüzdanınızı yüklüyorsunuz.


  • @49leon sizce? 🙂

    1. aşama evli olduğunuza ikna olmaları, dini nikah bunun için yeterli değil. hem evlilik cüzdanınızı, hem nüfus kayıtlaırnı, hem düğün-nikah fotograflaırnızı, hem ilişkinizin geçmişini yükleyeceğiniz bir süreç ilk aşama.
      Kolaylıklar

  • @crazycells merhaba tekrar , esimin Ekim ayinin 22 sinde konsoloslukta F2A vize gorusme randevusu vardir , insallah vizesini alirsa Amerika ya yanimiza gelmeyi planliyor .Ilk etapta is vs durumlarini ayarlamasi zaman alacagi icin su anki Turkiye deki mevcut is yerinden izin alip 3 yada 4 haftaligina bizi ziyaret edip tekrar Turkiye ye donmeyi planliyor .Acaba giris cikis yapmasi bu sekilde sikinti olur mu ? Bazi yerlerde es durumundan vize aldigi icin giris cikislarda sikinti yasandigini okudum .


  • @zytn bilgilendirme için teşekkürler. ödemeyi nasıl yaptınız kredi kartı ile ödeme yapılabiliyor mu? anladığım 421tl laboratuvar, 250 dolar da muayene için ödediniz. ungan'larin sitesinde 270 dolar muayene, 20-200 dolar aşı ücreti yazıyordu ayrıca aşı ücreti ödediniz mi?


  • @itsmebb @bologna @israfil Merhabalar bizim de aynı durum, 20.09.2020'de NOA1'i aldıktan sonra uzunca bir süre case'imiz Nebraska'da görünüyordu ancak daha sonra Nebraska tarihleri alıp yürüyünce case inquiry açtık ve öğrendik ki case imiz hiç haber verilmeden California'ya alınmış. 2. bir inquiry daha açtık yine aynı cevap geldi, 1 yıldır bekliyoruz hiçbir haber yok ve daha çok bekleyeceğiz gibi bu gidişle.. Nebraskada kalsa belki de çoktan onaylanacak olan caseimiz şimdi sonsuz bir bekleme süresinde. Eşim abdde, onun yanına evlenmeden ve bu süreçlere başlamadan önce alınmış halen geçerli turist vizemle gidebiliyor muyum onu da bilmiyorum aranızda bunu deneyimleyen oldu mu? Ben buradan umudu yavaştan kesiyorum yine lottery e başvuracağım sanırım belki oradan çıkar bir şans... California mağdurları olarak gelişmeleri güncel olarak paylaşalım hepinize sabırlar diliyorum umarım en kısa zamanda beklediğimiz haberleri alırız hepimiz.. 😞

  • Yasaklı

    Amerika da iki tane mi ofis var ? Nebraska ve California ?


  • @Orhan-Cabarov 5 yerde var, California, Nebraska, Vermont, Texas, Potomac

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ipeke, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    @crazycells merhaba tekrar , esimin Ekim ayinin 22 sinde konsoloslukta F2A vize gorusme randevusu vardir , insallah vizesini alirsa Amerika ya yanimiza gelmeyi planliyor .Ilk etapta is vs durumlarini ayarlamasi zaman alacagi icin su anki Turkiye deki mevcut is yerinden izin alip 3 yada 4 haftaligina bizi ziyaret edip tekrar Turkiye ye donmeyi planliyor .Acaba giris cikis yapmasi bu sekilde sikinti olur mu ? Bazi yerlerde es durumundan vize aldigi icin giris cikislarda sikinti yasandigini okudum .

    Hayir ilk zamanlar bu sekilde seyahatler sorun olmaz. Su basligi incelemenizi tavsiye ederim:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri


  • @crazycells
    Hayır yorum yapmadılar. Belgeleri yükleyeceğim fakat çeşitlilik vizelerinde 30 Eylül tarihinden sonra vie basılamaz diye bir ibare vardı. Bu tarihten sonra sınırlı sayıda verilebilir diye belirtilmiş. Bu konu hakkında bilginiz var mı?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Lilith, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

    @crazycells
    Hayır yorum yapmadılar. Belgeleri yükleyeceğim fakat çeşitlilik vizelerinde 30 Eylül tarihinden sonra vie basılamaz diye bir ibare vardı. Bu tarihten sonra sınırlı sayıda verilebilir diye belirtilmiş. Bu konu hakkında bilginiz var mı?

    30 Eylul tarihi gocmen vizelerden sadece DV kategorisini ilgilendiriyor. F2A kategorisinde bu sekilde bir tarih siniri yok, her finansal yil belli sayida kota var sadece, ama zaten size vize verilebilecegi icin dosyaniz isleme sokulmus; o nedenle belgeleri yukledikten sonra dosyaniz tamamlaninca vize alabilirsiniz.


  • @crazycells
    Çok teşekkür ederim 🙏🏻


  • @moonlight merhaba, benim de sizin gibi evlenmeden önce alınmış turist vizem var ve ben gittim eşimin yanına defalarca Kasımda bir kez daha gideceğim sadece son gittiğimde biraz fazla soru sordular neden geldiğimle alakalı bende durumu anlattım. Giriş yaptım ülkeye bir problem olmadı


  • Zeytin ne yaptı acaba dün mülakat I vardı


  • @moonlight başvuru tarihlerimiz sizinle çok yakın. Benim bazı facebook sayfalarindan gördüğüm genelde 14 ay gibi bir ortalamada california onay süresi tabi daha az ve daha fazla bekleyen var ama çoğunluk 14 gibi. California servis maşallah kaybedenler klübü gibi ileriye gitmesi gereken tarih resmen geriye gidiyor.

  • Yasaklı

    Onaylandıktan sonra tahminen ne kadar süre bekleniyor?

    Edit: 5-6 ay mı arkadaşlar?


  • @Orhan-Cabarov ilk onayı aldıktan sonra 3 yada 4 ay aksi bir durum olmazsa nvc süreci,sonrasında bir iki aya konsolosluk randevusu şeklinde olmalıydı normal şartlarda ama pandemi nedeniyle bir yıl belkide daha fazla tüm işlemleri bittiği halde konsolosluktan randevu bekledi başvuru sahipleri. Tekrar bir kapanma olmazsa ki sanmiyorum konsolosluk bir süre sonra eski dosyaları eritip normal işleyişine geçecektir.

  • Yasaklı

    @ecom Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
    @israfil Size de teşekkür ederim 🙏


  • F2A basvurumuz varken Green Card lottery e basvurabiliyor muyuz?


  • @itsmebb bilmiyorum açıkçası geçen sene F2A başvurum var diye lottery e başvurmamıştım, bu sene acaba başvursam mı diye düşündüm ama olabiliyor mu emin değilim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @itsmebb f2a çıktı daha sonra green kart çıkarsa f2a vizesi iptal olur her vize ayrı ayrı değerlendirilir aynı turist vizesi de öyle turist basılı 10 yıl green kart çıktı turist vizesi iptal oluyor


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

111
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum