ABD'de Araba Sigortası
-
@Manwe6265 en azindan hangi sigorta sirketi ve kapsam detaylarini paylasabilir misiniz? Bu arada kazaniz var mi?
-
@Manwe6265 $600 çok yüksek bir rakam. İlk geldiğim zamanlarda $105 civarı ödüyordum ama sadece liability ve araç değeri de $1000 falandı.
Farklı firmalardan araştırın, umarım daha uygun bir teklif alırsınız.Ekleme: Geçen sene yeni aldığım $25000'lık binek araç için Geico firmasına full coverage $125 civarı ödüyorum şu an, tek kişi, +35 yaş, 4 yıllık ehliyet, tahmini yıllık mileage 2000 (home-office çalışma sebebiyle).
-
@keysnambır, içinde söyledi: ABD'de Araba Sigortası
@Manwe6265 en azindan hangi sigorta sirketi ve kapsam detaylarini paylasabilir misiniz? Bu arada kazaniz var mi?
hayir kazam yok, sadece 49 cc scooter var, hangi sirket oldugunu hatirlamiyorum bi siteden abim bakmisti orda 600 cikmisti,
-
@HockeyUmpire2 standart olarak delivery ve rideshare kapsayan sigorta gormedim (gorenler varsa paylasirsa sevinirim). Sigorta policelerinde “ Transportation Network Companies (TNC)” diye belirtirler bu delivery ve rideshare sirketlerini. Bir yerde bu sekilde kullanim yapmayacaginiz bilgisini sizden alip, bundan sonra da buna istinaden policeyi iptal etme hakkini kendilerinde sakli tutarlar.
-
@Manwe6265 Yaşadığı durum bende de var. Şöyle anlatayım, internetteki teklif formlarını New York City için doldurduğum zaman aylık 400 dolardan aşağı fiyat göremedim ki en boş paketten bahsediyorum, kasko dahil değil. Ama aynı bilgiler ile Cleveland'dan rastgele bir adres denedim 100 dolarlara kadar düşen teklifler gördüm. Tanıdığım bir arkadaşımın daha ehliyeti 1 yıl olmamasına rağmen 160 dolar gibi bir ücret ödüyor. Her türlü araç modeli denedim yine de çok değişen bir şey olmuyor @Manwe6265 de Miami için bakıyor sanırım.
-
@CacaoChan evet yas 28, kazam yok ehliyetim 1 senesi doldu, bekarim, cocuk yok, eyalet florida
-
@keysnambır evet haklisiniz . Bu isleri yapan kimse bildirmiyor.ben sigorta firmami degistirdim. Bir izleme ve suruslerimi kaydetmemi gerektiren app yuklemwm gerekti bu yeni firma icin.
-
@HockeyUmpire2 root insurance mi acaba yeni firmaniz?
-
@keysnambır progressive. 2 araba, 1 i full coverage 150$.
-
Arkadaslar birsey danismak istiyorum. Ne zaman araba sigortasi icin arastirma yapsam adima 3 araba gosteriyor. 2 si benim ama 3. Tesla nerden cikiyor anlamiyorum ! Sorun nedir acaba ?
-
@HockeyUmpire2 Tesla'niz hayirli olsun!
🧿 -
@MySea
abi bu durum nedir cidden ? -
vaktiniz olunca dmv sisteminden sorgulatmanız en sağlıklı yol olur.
-
@HockeyUmpire2 Eger daha once Tesla sahibi olmadiysaniz, sizin adresde yasamis olan birisinin Teslasi varmis ve kendi sigorta sirketi hangi sigorta ise artik oradan araci dusmemis veya adres degisikligi yapmamis. O yuzden sanki sizin Teslaniz varmis gibi gorunuyordur. Sigorta sirketleri adres uzerinden sistemlerinde sorgulama yaptiklarinda, o arac da sanki sizinle ayni adresde yasiyor gibi gorunuyordur.

Biraz karmasik bir durum. Biz onceden apartment da yasarken de ayni adresde baska bir arac daha gorunuyordu ve her seferinde o arac sizin mi diye soruyorlardi. Ben de hayir hic bilgim yok diye cevap veriyordum. Herhangi bir sorun yasamadim.
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: ABD'de Araba Sigortası
Arkadaslar birsey danismak istiyorum. Ne zaman araba sigortasi icin arastirma yapsam adima 3 araba gosteriyor. 2 si benim ama 3. Tesla nerden cikiyor anlamiyorum ! Sorun nedir acaba ?
Biz apartmanda yaşarken bizde de o şekilde bizimle ilgisi olmayan araçlar çıkıyordu. Şimdi ise benim takasla verdiğim arabalar hala görünüyor. Sıkıntıya yol açacak bir şey değil. @MySea yazdığı gibi sigorta sisteminin adrese dayalı olmasıyla ilgili bir durum.
-
-
@ahmetemre selamlar, araci aldiniz mi acaba? 1 Aylik ehliyet icin ne kadar sigorta cikti ?
-
-
Merhabalar su an kullandigim insurance firmasi geico ve son tarihi ocak 15 . allstate firmasina gectim ama baslangic tarihi Subat 21 bunu nasil duzeltirim yani arada zaman olmamasi gerekir
-
@kursat68 21 şubat başlangıcı neye göre yapmışlar başlangıç tarihi gelmeyen poliçeler pasiftir yürürlüğe girmediğinden başlangıcından iptal yaptırabilirsin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
neyse birkaç dakika sonra vardık, inerken kız merry christmas şarkıları söylerek bizi ugurladı, ofise ulaştık, yine aşırı güleç bir arkadaş islemlerimizi yaptı, ödeme daha az çiktı rezervasyondan (816 yerine 790 usd odedik), mutlu olduk