Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• @goblis 31 ocak cok iyi bir tarih olur hemde birikim yapmis oluruz bu arada yolculuk icin ben suanda tam takim bekliyorum pasaport, documanlar, valizler vs. asi ve ucak bileti isini mulakat tarihi verildiginde yapacagim. Yine diger dv kazananlari gibi vize pasaporta basildiktan sonra 6 ay icinde giris hakkimiz olacak degilmi?

• @Hussein deleted

• Bu arada ingilizce dil yeterlilik belgesi olan toefl veya ilelts firmalardan 70 oraninda bir puan almis olmak ameirkaya gittigimizde hizlica bir is bulmamaizi kolaylastirimi sizce gitmeye ramak kala boyle bir sinavada girim vakit varken.

• Selamlar Merhaba, önemli bir konu ile alakalı yardımınıza ihtiyacım var.

Dv2020 kazananıyım ve CN ise 22.0xx. Onay maili aldım lakin dosyam AT NVC olarak görünmekte. İlk kazandıktan sonra nişanlı olduğum için eşimi dosyaya ekleme işlemleri için evlilik gerçekleştirdik ve süreci bu şekilde tamamladık. Bazı anlaşmazlıklar vuku bulduğu için şuan boşanma kararı aldık. Numaram çok yakın olduğu için Dos'un ve Mehtanın nasıl bir yol izleyeceğinden emin olmadığımızdan ötürü, eğer kısmet olurda mülakat alırsak evli bir şekilde değil de bekar bir şekilde mülakatlara katılmam AP vb gibi bir sıkıntı yaratırmı? Çünkü tek bir kurşunumuz olacak muhtemelen diye düşünüyorum onuda boşa sıkmak yazık olacaktır. Kıymetli bilgileriniz ve değerli vaktiniz için şimdiden teşekkür ederim.

• @Batuhan2020, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Selamlar Merhaba, önemli bir konu ile alakalı yardımınıza ihtiyacım var.

Dv2020 kazananıyım ve CN ise 22.0xx. Onay maili aldım lakin dosyam AT NVC olarak görünmekte. İlk kazandıktan sonra nişanlı olduğum için eşimi dosyaya ekleme işlemleri için evlilik gerçekleştirdik ve süreci bu şekilde tamamladık. Bazı anlaşmazlıklar vuku bulduğu için şuan boşanma kararı aldık. Numaram çok yakın olduğu için Dos'un ve Mehtanın nasıl bir yol izleyeceğinden emin olmadığımızdan ötürü, eğer kısmet olurda mülakat alırsak evli bir şekilde değil de bekar bir şekilde mülakatlara katılmam AP vb gibi bir sıkıntı yaratırmı? Çünkü tek bir kurşunumuz olacak muhtemelen diye düşünüyorum onuda boşa sıkmak yazık olacaktır. Kıymetli bilgileriniz ve değerli vaktiniz için şimdiden teşekkür ederim.

merhaba, bir sorun olacağını sanmam. insanlar evlenip boşanabilir, bunun sorun yaratmaması gerek. sadece boşandığınızı belgeleyen evrakları götürmeniz gerekir, onun dışında bir sorun olacağını düşünmüyorum.

• @Batuhan2020, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Selamlar Merhaba, önemli bir konu ile alakalı yardımınıza ihtiyacım var.

Sorun olmaz. Tek basiniza mulakata katilip vizenizi hala alabilirsiniz.

• Herkeze mrb benim bir konuda destege ihty var.ben vize yani gorusme bekleyenler icerisindeki dv talihlisiyim, henuz konsolosluk gorusmem olmadi.ilk forumlari doldururken bekar olarak butun islemleri yapmistim fakat suan erk arkadasimla evlenme karari aldik.bircok soru var kafamda.bana neler yapmam gerekiyor konusunda yardim olabilirmisiniz .😇😇@crazycells

• @hope78 DV2020 süreci bittiği için şuan DS260 formunuzda işlem yapamazsınız.
    eğer mülakat alırsanız, görüşme öncesi konsolosluğa bu evliliği bildirip eşiniz için de vize / mülakat talebinde bulunabilirsiniz.

kısaca mülakat almalı, sonrasında durumu [email protected] adresine mail ile bildirmelisiniz.

bol şans.

• Tesekkurler.

• Bir sorum daha olucak peki bilgisi olan varsa esim icin gorusme almayip,daha sonrasinda yani amerikaya gittikten sonra islem islem baslatma sansim varmi acaba...

• ⭐⭐⭐

• @hope78, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Herkeze mrb benim bir konuda destege ihty var.ben vize yani gorusme bekleyenler icerisindeki dv talihlisiyim, henuz konsolosluk gorusmem olmadi.ilk forumlari doldururken bekar olarak butun islemleri yapmistim fakat suan erk arkadasimla evlenme karari aldik.bircok soru var kafamda.bana neler yapmam gerekiyor konusunda yardim olabilirmisiniz .😇😇@crazycells

Zaten arkadaslar surec icin yonlendirmis ama bu konuda beklentinizi dusuk tutmanizi tavsiye ederim. Vize azligi nedeniyle DS-260 formunda olmayan kisilere vize vermek isteyebilirler, bilginize.

Fakat zaten sonrasinda F2A sureciyle esinize Green Card almaniz mumkun olacak.

• @crazycells hersey icin tesekkurler😊😇,her ihtimali dusunmek gerek dogru soyluyorsunuz.eger vize acmaslarsa daha sonrasinda devam edicez.

• Arkadaşlar malumunuz DV2019 ve sonrası tamamıyla bir anomali dönemi oldu ancak DV2020'de CN 52000'lerde bir arkadaşımız (kalben tebrik ediyor ve güzel dileklerimi gönderiyorum) mülakat ve müteakiben vize alabilmişken CN 20000lerde çok sayıda arkadaşımızın evraklarının KCC tarafındn onaylanmasına karşın mülakat alma sürecinde takılı kaldıklarını ve mahkeme kararlarına istinaden 2021 ve belki de 2022'yi de içine alacak şekilde yeni/yine bir bekleme sürecine girdiğini gördük.
    Buradaki olay ve tutarsızlık nedir, nasıl değerlendiriyorsunuz? DV2022 ve gelecekti adaylar için alınması gereken bir ders var mıdır?

• @Kryptonite, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaşlar malumunuz DV2019 ve sonrası tamamıyla bir anomali dönemi oldu ancak DV2020'de CN 52000'lerde bir arkadaşımız (kalben tebrik ediyor ve güzel dileklerimi gönderiyorum) mülakat ve müteakiben vize alabilmişken CN 20000lerde çok sayıda arkadaşımızın evraklarının KCC tarafındn onaylanmasına karşın mülakat alma sürecinde takılı kaldıklarını ve mahkeme kararlarına istinaden 2021 ve belki de 2022'yi de içine alacak şekilde yeni/yine bir bekleme sürecine girdiğini gördük.
    Buradaki olay ve tutarsızlık nedir, nasıl değerlendiriyorsunuz? DV2022 ve gelecekti adaylar için alınması gereken bir ders var mıdır?

Bu konuda olusturdugumuz yeni basligi en kisa surede yayimlayacagiz, bilginize.

• selamlar dv2020 9095 vizenin kimlere dağıtılacağı belli oldu mu ?

• @Delipapaz, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

selamlar dv2020 9095 vizenin kimlere dağıtılacağı belli oldu mu ?

Hayir, Yargic Mehta'nin aciklamalarini bekliyoruz...

• @crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

@Kryptonite, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaşlar malumunuz DV2019 ve sonrası tamamıyla bir anomali dönemi oldu ancak DV2020'de CN 52000'lerde bir arkadaşımız (kalben tebrik ediyor ve güzel dileklerimi gönderiyorum) mülakat ve müteakiben vize alabilmişken CN 20000lerde çok sayıda arkadaşımızın evraklarının KCC tarafındn onaylanmasına karşın mülakat alma sürecinde takılı kaldıklarını ve mahkeme kararlarına istinaden 2021 ve belki de 2022'yi de içine alacak şekilde yeni/yine bir bekleme sürecine girdiğini gördük.

Bu konuda olusturdugumuz yeni basligi en kisa surede yayimlayacagiz, bilginize.

ilgili baslik:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4787/başkanlık-kararnamelerinin-çeşitlilik-vizesi-dv-sürecine-etkileri

• @Delipapaz, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

selamlar dv2020 9095 vizenin kimlere dağıtılacağı belli oldu mu ?

bugun itibariyle en guncel bilgi icin su iletiyi inceleyebilirsiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/post/237842

• ⭐⭐⭐⭐⭐

13 Ekim 2021 itibariyle son durum:

@gucarslan, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Gomez Davası Final Kararı

DV2020 kazananlarının uzun süredir beklediği Gomez davasının final kararı açıklandı.

J Mehta, rezerv edilen 9095 vizenin 30 Eylül 2022'ye kadar verilmesini emretti.

bütün DV2020 kazananlarının gözü aydın olsun!

242 Gomez order.pdf

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    514k Bakış
    U
    Dublin konsolosluğu mülakat tarihimden önce farklı bir tarihe döküman review randevusu maili iletti. İki mülakat olacak . Anladığım kadarıyla ispanya vb bazı ülkeler bu şekilde çalışıyor. İlk mülakatta eksik varsa tespit edilip asıl mülakata tam hazır gelinmesi hedefleniyor. Bazı konsolosluklar randevu veremezken Dublin’in iki randevu vermesi de kaderin cilvesi olsa gerek 😃
  • DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    19k
    1
    25 Oy
    19k İleti
    886k Bakış
    oktay3847O
    @Serapp müteşekkirim size, içimi rahatlattınız.. çok sağolun 🙏
  • [Arşiv] Sayilarla DV2020

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    359
    0 Oy
    359 İleti
    30k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • Hangi eyalet?

Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k