Arkadaslar Merhaba,
Bugun itibariyle 2 yıl sonunda vize görüşmemi tamamlayıp vize onayımı almış bulunmaktayım.
Zorlu bir süreç oldu ama mutlu sonla bittiği icin sevinçliyim. 
Kısaca deneyimlerimi de sizinle paylaşmak isterim;
Randevum 08:45'de idi. Ben 08:40'da konsolosluğa girişimi yaptım. Girerken Covid-19 ile alakalı formu doldurup teslim ettim. Ardından iceriye girişimi yaptım.
Girdikten sonra hemen girişteki bankodan pasaportum ile girişimi yaptılar ve sıra numarası verdiler. 5 dk. bekledikten sonra cagirildim ve Pasaportum, 1 adet fotograf, evlilik cüzdanım, Nüfus kayıt ornegi, IRS formu ve Adli sicil kaydım istendi ve ardindan beklemeye geçtim. Yaklaşık bir 10dk. sonra konsolos tarafından cagirildim ve bilgilerin doğruluğuna yemin ettikten sonra parmak izlerim alindi. Sonrasında konsolos, esimle nerede ne zaman tanistigim, çocuğumun nerede doğduğu, suan nerede yasadigimiz ve amerikada nerede yasamak istediğimizi sordu. Bunları cevaplandıktan sonra vizemin onaylandigini ve 5 is günü içersinde pasaportumun postalanacagini söyledi ve konsolosluktan ayrıldım.
Acikcasi bu kadar kısa geçeceğini tahmin etmiyordum. Toplamda 25-30 dakika belki sürmüştür.
Şimdiden mülakata girecek arkadaslara ya da bu yolun henüz başındaki arkadaslara başarılar diliyorum. Hersey gönlünüzce olsun.