Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Cannavaro1903 Truck driver arkadaşlarınıza iş teklifi yapabiliriz, Chicagoda kendi carrier firmamız var, owner operatorler ve solo ve team driver arkadaşlar için güzel fırsat sunabilriz. Her mil için 0,70USD - 0,80USD ödenecektir. Haftalık solo driverler için 2500 - 3500 mil, team driverler için 3500 - 6000 mil. 7/24 dispatch hizmeti veriyoruz.
    Saygılar,
    Rüstem

• @rusteamahmet öncelikle cevap için teşekkürler. Benim mail adresim bu:
    [email protected]

Orta seviyede ingilizce bilen, sekiz yıl devlet memurluğu yapmış (öğretmen), tırla olmasa da uzun yol tecrübesi olan birisiyim. Mail üzerinden konuşabilir miyiz? Şartlarınız nelerdir?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@persona1966, içinde söyledi: Amerika'da Tır Şoförlüğü?

nasıl çalışmaya başlayabilirim?

Calisma vizeleri icin once is bulup, sonra o is yerinin sponsorluguyla vize basvuru yapmaniz lazim. Su bolumu inceleyebilirsiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/category/90/çalışma-vizeleri-h-l-ve-diğer-işçi-vizeleri

• merhabalar. team olarak benimle birlikte çalışacak ehliyeti olan arkadaş arıyorum. abi kardeş ilişkisi içinde saygı ve sevgi çerçevesinde bir çalışma ortamı olması dileğim. ilgilenen arkadaşlar lütfen bana özelden yazarsa sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

buradaki kişi daha yeni ehliyet aldı ve de bu kadar açıklayıcı tır parçalarını gösteren türkçe anlatan kimse yoktur. Direk sınavda çıkabilecek şekilde anlatıyor.

• Biraz delivery yaptıktan sonra bu işlerle bir yere varılmaz diyerek ben de ciddi ciddi bu işi düşünmeye başladım, florida kurs tavsiyesi olan varsa sevinirim

• ⭐⭐⭐⭐

@TMG yazılı sınav için döküman var mı elinizde? Varsa bizimle paylaşır mısınız? Bir de kurs kaç saat pratik eğitim veriyor?

• @TMG Çok bilgilendirici bir yazı emeğinize sağlık yeni işiniz hayırlı olsun ilerleyen zamanda bende CDL ehliyeti almayı düşünüyorum bu yazı çok faydalı oldu çok teşekkürler.

• @TMG tebrikler bro.

• @supermario, içinde söyledi: Amerika'da Tır Şoförlüğü?

merhabalar. team olarak benimle birlikte çalışacak ehliyeti olan arkadaş arıyorum. abi kardeş ilişkisi içinde saygı ve sevgi çerçevesinde bir çalışma ortamı olması dileğim. ilgilenen arkadaşlar lütfen bana özelden yazarsa sevinirim.

Abi olurda Amerika'ya gelirsem tır şoförlüğü yapmayı çok istiyorum. Uzun zamandır youtube üzerinde Amerika'daki tır şoförü abilerin kanallarını takip ediyorum. Severek yapacağım bir iş kesinlikle eminim 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@TMG hocam müthiş anlamışsınız. Elinize emeğinize sağlık. Linkler de faydalı olmuş. Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@TMG elinize saglik.

• Bekarlar için yapılabilecek en iyi iş . Benim gibi 🙂

• @serkanist, içinde söyledi: Amerika'da Tır Şoförlüğü?

Bekarlar için yapılabilecek en iyi iş . Benim gibi 🙂

Bence de bekarlar icin en iyi mesleklerden birisi. 🙂

• @MySea Aynen abi bencede oyle düşünüyorum eğer gidersem ilk yıldan sonra bu işi yapmak istiyorum - ilk zamanlar - hem arabada yatıp kalkacağım 3-4 ayda bir otelde kalırım - dinlerim - ..

3-4 yıl bu işi yapmak isterim - iyi para birikiyor açıkçası

benım eniştem türkiyede sofor yurt dışı çalışıyor oda en iyi şirketlerden birinde türkiyede ---1350 euro alıyor ...

almanyada olsa - 2500-3500 arası bir şeyler alır sanırım

ama usada olsa 6000 dolar en düşük : ///

onada başvuruyorum her yıl çıkmıyor merettt :)))

• Tansiyon ve Şeker hastası olan biri (CDL) Sürücü belgesi alabilir mi ? Çok detaylı bir şekilde mi sağlık raporu isteniyor. Çünkü normal araç kullanırken bunlar problem olmamıştı.?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |