Amerika'da Tır Şoförlüğü?
-
-
@TMG yazılı sınav için döküman var mı elinizde? Varsa bizimle paylaşır mısınız? Bir de kurs kaç saat pratik eğitim veriyor?
-
-
@TMG Çok bilgilendirici bir yazı emeğinize sağlık yeni işiniz hayırlı olsun ilerleyen zamanda bende CDL ehliyeti almayı düşünüyorum bu yazı çok faydalı oldu çok teşekkürler.
-
@TMG tebrikler bro.
-
-
@supermario, içinde söyledi: Amerika'da Tır Şoförlüğü?
merhabalar. team olarak benimle birlikte çalışacak ehliyeti olan arkadaş arıyorum. abi kardeş ilişkisi içinde saygı ve sevgi çerçevesinde bir çalışma ortamı olması dileğim. ilgilenen arkadaşlar lütfen bana özelden yazarsa sevinirim.
Abi olurda Amerika'ya gelirsem tır şoförlüğü yapmayı çok istiyorum. Uzun zamandır youtube üzerinde Amerika'daki tır şoförü abilerin kanallarını takip ediyorum. Severek yapacağım bir iş kesinlikle eminim :)
-
@TMG hocam müthiş anlamışsınız. Elinize emeğinize sağlık. Linkler de faydalı olmuş. Teşekkürler.
-
-
@TMG elinize saglik.
-
Bekarlar için yapılabilecek en iyi iş . Benim gibi :)
-
@serkanist, içinde söyledi: Amerika'da Tır Şoförlüğü?
Bekarlar için yapılabilecek en iyi iş . Benim gibi :)
Bence de bekarlar icin en iyi mesleklerden birisi. :)
-
@MySea Aynen abi bencede oyle düşünüyorum eğer gidersem ilk yıldan sonra bu işi yapmak istiyorum - ilk zamanlar - hem arabada yatıp kalkacağım 3-4 ayda bir otelde kalırım - dinlerim - ..
3-4 yıl bu işi yapmak isterim - iyi para birikiyor açıkçası
benım eniştem türkiyede sofor yurt dışı çalışıyor oda en iyi şirketlerden birinde türkiyede ---1350 euro alıyor ...
almanyada olsa - 2500-3500 arası bir şeyler alır sanırım
ama usada olsa 6000 dolar en düşük : ///
onada başvuruyorum her yıl çıkmıyor merettt :)))
-
Tansiyon ve Şeker hastası olan biri (CDL) Sürücü belgesi alabilir mi ? Çok detaylı bir şekilde mi sağlık raporu isteniyor. Çünkü normal araç kullanırken bunlar problem olmamıştı.?
-
-
Bu ileti silindi! -
@TMG, içinde söyledi: Amerika'da Tır Şoförlüğü?
Birkac gun once CDL-A ehliyetimi aldim. Yazili sinavlara kendim hazirlanip girdim, ancak calisabileceginiz bir tir yok ise pre-trip, manevralar ve yol testi icin kursa gitmeyi oneririm. Houston, TX'de Ace Kings CDL Academy'i oneririm. 2 haftalik Automatic kursu satin aldim $2500'a. Tek seferde de sinavi gectim. 2 hafta icinde gercekten herseyi ogrettiler.
Merhaba CDL a için California da bir kursa mail attım ve geri dönüş olarak bana söylenen yazılı sınava 32 dilde girebilirsiniz yalnız sözlü mülakatta yani direksiyon sınavında İngilizce anlatım isteniyormuş İngilizce seviyem A1 seviyesi olduğundan dolayı sınavdan başarısız olacağımın kanaatindeyim direksiyon sınavını Türkçe olarak verebileceğimiz bir eyalet var mı ?
-
-
@mukeya, içinde söyledi: Amerika'da Tır Şoförlüğü?
Birkac gun once CDL-A ehliyetimi aldim. Yazili sinavlara kendim hazirlanip girdim, ancak calisabileceginiz bir tir yok ise pre-trip, manevralar ve yol testi icin kursa gitmeyi oneririm. Houston, TX'de Ace Kings CDL Academy'i oneririm. 2 haftalik Automatic kursu satin aldim $2500'a. Tek seferde de sinavi gectim. 2 hafta icinde gercekten herseyi ogrettiler.
Merhaba CDL a için California da bir kursa mail attım ve geri dönüş olarak bana söylenen yazılı sınava 32 dilde girebilirsiniz yalnız sözlü mülakatta yani direksiyon sınavında İngilizce anlatım isteniyormuş İngilizce seviyem A1 seviyesi olduğundan dolayı sınavdan başarısız olacağımın kanaatindeyim direksiyon sınavını Türkçe olarak verebileceğimiz bir eyalet var mı ?
@mukeya oyle bir eyalet yok kardesim. CDL-A ehliyetini alman icin Ingilizce sart, en azindan sana soyleneni anlayacak kadar ingilizcen olmasi lazim. B2 seviyesi yeter. Daha GC'ye yeni basvurmussun zaten bolca calismalisin.
Sayın tmg değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Yazdığım ileti kendi fikrim değil yabancı dilimin zayıf olduğunu kendi konuştuğum dil ile sınava girebilme şansımızın olup olmadığını sorduğum için aldığım cevabı paylaştım california da olan bir Truck driving school un bana verdiği cevabı paylaştım. Maili silmiş olmasam burdan paylaşırdım Tekrardan iletişim kurup gelen maili paylaşıcam buradan. -
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum