Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Tır Şoförlüğü?

Benzer Başlıklar

• Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Tavsiyeleri

Emeklilik ve Yatırım amerika amerikadaeval
    5
    0 Oy
    5 İleti
    481 Bakış
    MySeaM
    50% yani yari yariya kiraya ortak olma durumu cok yuksek. Normalde property management sirketleri bu isi 10-15% arasinda bir oranda yapiyorlar. Kiraciyi onlar buluyor, herseyi ile onlar ilgileniyorlar. Tadilat falan gibi masraflari siz oduyorsunuz ama onlar yaptiriyorlar.
  • 10 Oy
    29 İleti
    1k Bakış
    ridetowildR
    Bahsettiğiniz yerleri ailece gezip gördükten sonra öğrenciyken okuyup rotanın çıktısını kitabın arasında sakladığım Zen ve Motorsiklet Bakım Sanatı (Zen and the Art of Motorcycle Maintenance) kitabındaki Zen Route'u motorsikletle tek başıma tamamlamak, bucket-list'tekilerden bir tanesi. [image: 1692705105687-73bf643a-cdd5-4d57-ae29-c1214974c4b2-zen_route-1536x1079-resized.jpg]
  • Amerika'da aldığınız en yüksek bahşiş ne kadar?

Taşındı İş Alanları ve Meslekler
    18
    2 Oy
    18 İleti
    1k Bakış
    MySeaM
    Isyerimdeki gecen yil ise baslayan bir arkadas daha onceden barmenlik yapiyormus. Simdide haftasonlari bazen bir bazen iki gece barmenlik yapiyormus. Ustelik sadece 5 veya 6 saat calisiyormus gecede. Dun aksam calistigi bara gittim. Oldukca kalabalikti. Biraz takildim yaninda. Gecede ortalama $200-300 arasi yapiyormus.
  • Amerika'da işten kovulmak / çıkartılmak

İş Alanları ve Meslekler
    5
    1 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    knnrnK
    @strangereister Amerika'da işten kovulmak / çıkartılmak içinde söyledi: Merhaba. Bu konu hakkında deneymleriniz veya bilgileriniz var mı? Yasal ve kontratlı bir şekilde çalışırken kovulan kimselerin hakları nelerdir? Ben ilk işyerimden kovuldum. İlginç bir deneyimdi. Beni kovan yöneticiyi benden 2 ay sonra kovdular Haklar derken neyi kast ediyorsunuz bilmiyorum ama fazla bir hakkınız yok. Eğer haksız yere kovulduğunuzu düşünüyorsanız dava açabilirsiniz. İşyerinin size yaptırdığı sağlık sigortasını COBRA gereği devam ettirebiliyorsunuz ama primler inanılmaz yüksek olduğu için hiç mantıklı olmuyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k