Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Turist Vizesi ile ABD'de Aşı Olmak

Gündem
8 6 415 6

  • Merhabalar, herkese iyi forumlar. Suan da Turkiye'deyim ve mevcut turist vizem var. Daha once turist vizesi ile Amerika'ya gidip Covid-19 asisi olan insanlar duydum fakat dogrulugunu bilmiyorum ve bu durum yuksek ihtimal eyaletten eyalete farklilik gosterebilir. Aranizda Virginia eyaletinde turist vizesi ile asi olmus olan varmi?
    Veya bu konu hakkinda fikri / bilgisi olan varmi?
    Tesekkurler

    EDIT: Pazartesi gunu ilk doz asimi Walmart'da oldum, tek kurus odemedim. Sadece ehliyetimi istediler, pasaporta bakmaya bile ihtiyac duymadilar. 2. doz randevusu da 23 gun sonraya verildi.


  • @alihan, içinde söyledi: Turist Vizesi Ile ABD'de Asi Olmak

    Merhabalar, herkese iyi forumlar. Suan da Turkiye'deyim ve mevcut turist vizem var. Daha once turist vizesi ile Amerika'ya gidip Covid-19 asisi olan insanlar duydum fakat dogrulugunu bilmiyorum ve bu durum yuksek ihtimal eyaletten eyalete farklilik gosterebilir. Aranizda Virginia eyaletinde turist vizesi ile asi olmus olan varmi?
    Veya bu konu hakkinda fikri / bilgisi olan varmi?
    Tesekkurler

    Aynen dediginiz gibi, eyaletten eyalete bu isin kolayligi degisiyor.

    Foruma ve facebook grubuna aktarilanlardan hatirladigim kadariyla New York ve Florida gibi eyaletlerde kimliksiz asi olmak cok daha zor iken, Texas gibi eyaletde bu tur islemler cok daha kolay.

    Maalesef Virginia ozelinde bilgim yok, eyaletin ilgili sayfalarina bakabilirsiniz. Kimlik gerektigi yazsa da denemenizden zarar gelmez.


  • @crazycells, içinde söyledi: Turist Vizesi Ile ABD'de Asi Olmak

    @alihan, içinde söyledi: Turist Vizesi Ile ABD'de Asi Olmak

    Merhabalar, herkese iyi forumlar. Suan da Turkiye'deyim ve mevcut turist vizem var. Daha once turist vizesi ile Amerika'ya gidip Covid-19 asisi olan insanlar duydum fakat dogrulugunu bilmiyorum ve bu durum yuksek ihtimal eyaletten eyalete farklilik gosterebilir. Aranizda Virginia eyaletinde turist vizesi ile asi olmus olan varmi?
    Veya bu konu hakkinda fikri / bilgisi olan varmi?
    Tesekkurler

    Aynen dediginiz gibi, eyaletten eyalete bu isin kolayligi degisiyor.

    Foruma ve facebook grubuna aktarilanlardan hatirladigim kadariyla New York ve Florida gibi eyaletlerde kimliksiz asi olmak cok daha zor iken, Texas gibi eyaletde bu tur islemler cok daha kolay.

    Maalesef Virginia ozelinde bilgim yok, eyaletin ilgili sayfalarina bakabilirsiniz. Kimlik gerektigi yazsa da denemenizden zarar gelmez.

    Tesekkur ederim saolun :)


  • Oregon'da kimlik sormuyorlar. Randevuya da gerek yok gidip olabiliyorsun hatta oradaki gorevliler tanidiklariniza da soyleyin gelip asi olsun diye neredeyse yalvariyor.


  • Florida'dan bu konu ile tecrubesi olan var mi? Bir arkadasim gelecek gelmisken de asi olmak istiyor. Malum turist vizesi var.

  • ⭐⭐

    @ziyaku anneme turist vizesi I cvs den yaklasik 1 ay once asi yaptirdik. Kimlik soran olmadi. Sagolsunlar .


  • Yazışmalarda göremedim. Türkiye'den turist vizesi ile gelene aşı soruluyor mu yoksa PCR yeterli mi? 2 doz Sinovac oldum, 1 doz da Biontech olursam girebilir miyim?


  • @Taurus, içinde söyledi: Turist Vizesi ile ABD'de Aşı Olmak

    Yazışmalarda göremedim. Türkiye'den turist vizesi ile gelene aşı soruluyor mu yoksa PCR yeterli mi? 2 doz Sinovac oldum, 1 doz da Biontech olursam girebilir miyim?

    ABD'ye giris icin asiya gerek yok. Sorulmuyor da... PCR testi yeterli.

    2 doz Sinovac'tan 6 ay sonra booster olarak Biontech asisi olmanizi tavsiye ederim. Gerci booster asilar henuz konusulmaya baslanmadi ama bu sekilde bir uygulama zaten baslayacak diye dusunuyorum Turkiye'de de...


Benzer Başlıklar

  • ABD'de süpermarkette katliam

    Gündem
    9
    0 Oy
    9 İleti
    511 Bakış
    stardiumS
    @mikael, içinde söyledi: ABD'de süpermarkette katliam @celica evet alıyor az önce manifestosunun tamamını okudum (180 sayfa) Arap ve Türk ırkını siyahlardan ayırt etmiyor ve öldürülmesi gerektiğini söylüyor islamdan dolayı ( müslüman olmayanlar dahil) aslında çocuk klasik bir USA Nazisi. Europa ırkları hariç geri kalanları hayvan sayıyor Bundan seneler önce ilk abd hayalleri kurarken, ABD'de ırkçılığı araştırırken çok garip bilgilere ulaşma fırsatım oldu Dünya genelinde W.U.N.S adlı bir illegal organizasyon bulunuyor. (Açılımı World union of national socialist's.) Yapı ABD'de kurulmuş bildiğim kadarıyla ve günümüz de hala aktif mi bilmiyorum. Bu illegal ve uluslarası yapı tüm dünya ülkelerinde bulunan nasyonal sosyalist ideolojide ki insanları bir arada tutan bağlayıcı maddeler içeriyor. Bu illegal birlik, -kapitalizm- yıkılına ve "ulus devletler" yaratılana kadar, saldırıların sadece sisteme karşı yapılması gerektiğini söylüyordu. (bir nevi ırkçıları bağlayıcı maddelerle birleştirmek gibi) Türkiyede de bu yapıya üye olan bir görüş vardı (ustpar) ve 2017'de wuns üyesilerdi. Hatta wunsun sitelerinde Turkish National Socialist's Union adı altında bayrakları da yer alıyordu. (Türk bayrağı vardı) Yunanistan ırkçı partisi de bu wuns yapısına üyeydi. Hatta sonrasında (ismi Golden Dawn'dı sanırım) Türkiye'nin bu birlikten çıkarılması gerektiği konusunda wuns'a baskı yaptı. Ustpar bu yapıdan ayrıldı ve Türk ulusal sosyalizmi fikirlerinin bu yapı ile örtüşmediği konusunda bir manifesto yayınladı. O seneler de deli gibi sarmıştım ve bu olayları film izler gibi takip ediyordum. Bu haberi gördükten sonra o aklıma geldi.
  • ABD ordusu 2024'te darbe yapabilir.

    Gündem
    4
    0 Oy
    4 İleti
    404 Bakış
    denizci10D
    Eğer dv2023 ü kazanırsam kesin darbe olur. Benim olduğum yerde her türlü sıkıntı sorun yaşanır benden demesi
  • Türkiye'de Pfizer/BioNTech aşısı olmak

    Gündem
    130
    12 Oy
    130 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    @sir-altan, içinde söyledi: Türkiye'de Pfizer/BioNTech aşısı olmak burda melbourne sehrinde 9 ay lockdown kapanma vardi dun sona erdi, millet sokaklara dokulup adeta bayram yaptilar orada yaz mevsimine giriyorsunuz sanirim sayin @sir-altan ? zaten insanlari evde tutmak cok zor olurdu... kuzeyde ise havalar sogumaya basladi... biz kisa hazirlaniyoruz... kisin asilanmamis kisilerde hastaligin gorulme sikligi artacagindan asilanma oranlarinin da yukselececegini dusunuyorum...
  • ABD Büyükelçiliği kapılarını kapattı!

    Kilitli Taşındı Gündem
    2
    1 Oy
    2 İleti
    148 Bakış
    crazycellsC
    suradan konuya devam edebiliriz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/3809/türkiye-deki-vize-hizmetlerinin-geçici-olarak-durdurulması-ekim-2020
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum