Amerika'da Ehliyet Almak
-
@shagydigy Merhaba. Gecen yil esim Turk ehliyeti ile aldi.
-
Herkese merhaba,
Daha önce sorulduysa kusura bakmayın sınava girerken Türkçe seçeneği / tercüman vs oluyor mu? Miami de var diye duymuştum, florida için durum nasıl işler? -
@cleo, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
@shagydigy Merhaba. Gecen yil esim Turk ehliyeti ile aldi.
Bende alınıyor diye biliyordum ama çevremdeki herkes hayır buranın ehliyeti olmadan arabayı üstüne alamazsın dedi ondan araba alamadım 1 aydır
-
@shagydigy aldığınız bilgi yanlış. Türk ehliyeti ile araba alabilirsiniz biz gelir gelmez aldık arabayı Türk ehliyeti ile.
-
Teşekkürler @arnblt
-
@shagydigy Maalesef herkes doğru bilmeden konuşuyor.Bize de ehliyet almadan araba alamazsınız ve insurance da yapmazlar dediler. Bizde geldiğimizde çok bekledik .Covidin en yoğun olduğu zamandı onun için de ayrıca bekledik. Araba olmadan çok zor . Nj de randevuları her sabah takip etmeni öneririm . Güncelledikleri için erken tarihe açık yer bulabilirsin. Njm insurance en uygunu tavsiye ederim.
-
@greenati teşekkürler randevu aldım 1 ay sonrasına Türk ehliyeyim ile arabamı alacağım ama
-
@greenati, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
@shagydigy Maalesef herkes doğru bilmeden konuşuyor.Bize de ehliyet almadan araba alamazsınız ve insurance da yapmazlar dediler. Bizde geldiğimizde çok bekledik .Covidin en yoğun olduğu zamandı onun için de ayrıca bekledik. Araba olmadan çok zor . Nj de randevuları her sabah takip etmeni öneririm . Güncelledikleri için erken tarihe açık yer bulabilirsin. Njm insurance en uygunu tavsiye ederim.
sunu unutmamak lazim... ehliyetin kendisini devlet veriyor, ama arabayi veya sigortayi devletten almiyorsunuz, ozel sektorden aliyorsunuz... ozel sektor de kar amaci guderek kuruldugu icin uzun burokratik islemler veya sartlardan ziyade parayi alip alamayacagina bakar...
-
Özellikle belirtilmeyen eyaletlerde sınavlarda Türkçe ya da tercüman seçeneği mi var gerçekten ? Çok iyiymiş.
-
@mkonca MERHABA . SINAV İLE İLGİLİ BİR SORUM OLACAKTI. UYARI LEVHALARINI METİN OLARAK MI SORUYOR YOKSA İŞARETİ GÖSTERİYOR MU? YOUTUBE ÜZERİNDEN SORULARA BAKTIĞIMDA SÜREKLİ METİN OLARAK SORMUŞ UYARI LEVHALARINI.
-
@sash TÜRKÇE SÖZLÜK KULLANABİLİYOR MUYUZ SINAVDA PEKİ?
-
@marti2771 forumda yazarken kucuk harf kullanmalisiniz.
-
Arkadaşlar herkese merhaba , şuan turist vizem var , vizemin süresini uzatacagım lakin bu arada ehliyet almam gerekiyor . Yakın zamanda turist vizesiyle ehliyet alan oldu mu?
Bir diğer sorum ise “ ssn ineligibility letter” daha önce almış olan var mı aranızda yada yakın tarihte .
Herkese teşekkürler . -
Merhabalar , ben uzun süredir düz vites kullanmıyorum. Otomatik vites olarak ehliyet alınabiliyormu California da ?
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
Merhabalar , ben uzun süredir düz vites kullanmıyorum. Otomatik vites olarak ehliyet alınabiliyormu California da ?
ABD'de sürüş sınavında vites ile ilgili bir şey yok. Zaten kendi aracınızla gidiyorsunuz.
-
@knnrn, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
ABD'de sürüş sınavında vites ile ilgili bir şey yok. Zaten kendi aracınızla gidiyorsunuz.
Süpermiş. Teşekkürler.
-
@roccorocco Merhaba Seattle dasınız sanırım yanlıs konu ise admin tasıyabilir. Eyaletin DMV sitesine bakmama ragmen bir bilgi bulamadım. Ilk ehliyetini alıcak biri tanıdıgı biri yoksa nasıl alabilir, bazı kurslar sanırım hizmet sunuyor fakat belki baska bir yontem varmı, tek girebilirmiyiz direksiyon sınavına?
-
@leopard, içinde söyledi: Amerika'da tutunamayıp geri dönenler var mı?
@roccorocco Merhaba Seattle dasınız sanırım yanlıs konu ise admin tasıyabilir. Eyaletin DMV sitesine bakmama ragmen bir bilgi bulamadım. Ilk ehliyetini alıcak biri tanıdıgı biri yoksa nasıl alabilir, bazı kurslar sanırım hizmet sunuyor fakat belki baska bir yontem varmı, tek girebilirmiyiz direksiyon sınavına?
Merhaba. Konu yanlis yerde ve dogru yere nasil tasiniyor bilemiyorum.
Evet Seattle' da yasiyorum. Bu eyalette ehliyet almak icin en kolay yontem driving school dan almak. Ben 2 yil once driving school dan aldim. Ilk once DOL (Department of License) e gidip eyalette yasadiginizi veya statunuzu kanitlamaniz gerekiyor. DOL dan alacaginiz ID veya kanitlayici bir belge ile herhangi bir driving school a gidip yazili ve direksiyon testi satin alabilirsiniz. Ben Defensive Driving School'a gitmistim. Yazili sinav biraz zorlamisti. Direksiyon sinavi ise 20-25 dakika surus ile bitmisti. Tek girebiliyormuyuz derken neyi kasteddiniz anlamadim ama ingilizceniz cat pat var ise yada sinav gorevlisinin verdigi talimatlari anlayabilirim diyorsaniz tek girip yapabilirsiniz. Yazili sinav icin biraz calismaniz gerekir. KItapcigi buraya kopyaladim. https://www.dol.wa.gov/driverslicense/docs/driverguide-en.pdf -
@leopard iletileri tasidim. Ehliyetle ilgili tum sorularinizi bu baslik altinda sorabilirsiniz.
-
Merhabalar,
Ben vakit kaybetmemek adına sorulara calısıp, gittiğim ilk hafta sınav işini halletmek istiyorum. Gitmeden sınav için randevu alabilir miyim ? Kalacağım adres belli.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum