Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ehliyet icin Seattle’de adres ariyorum.

• Merhaba yesilkartforum.com

Ben ve 2 arkadasim Wisconsin’da work and travel yapiyoruz. Vize suremiz bitmeden 5 yillik Us ehliyeti almak istiyoruz, bunun icinde Seattle’de adres gostermemiz gerekli. Adres konusunda yardimci olabilecek, sonrasinda ehliyeti bize gondermekte yardimci olacak ev sahibi ariyoruz. 25 Agustos’ta Seattle geliyoruz, oneri ve cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.

Benzer Başlıklar

• TIR EHLİYETİ OLAN TEAM ARKADAŞI ARANIYOR

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    114 Bakış
    M
    Arkadaşlar merhaba Yeşilkart forum dan bir arkadaşımızın şirketinde Grencard sahipli tır ehliyeti olan team olarak çalışacak şöför aranıyor haftalık 3000 dolar net maaşı yeme içme dahil yasal sürme dışına çıkılmadan herşey yasal olacak şekilde ilerliyecek bilgi almak isteyen ulaşabilir Muhittin +1 (937) 397-0397
  • Is kurmak icin ortak veya ev arkadasi araniyor

İlan ve Duyuru abd de yasam ev arkadasi ortak 2023
    1
    1 Oy
    1 İleti
    675 Bakış
    Y
    Merhabalar, 2023 talihlisiyim. Benim gibi Amerika'da kendi isini kurmak isteyen, ortak arayanlar veya ev arkadasi (bayan) arayanlar varsa iletisime gecerlerse sevinirim.
  • miami'de kiralik oda ariyorum

İlan ve Duyuru
    25
    0 Oy
    25 İleti
    2k Bakış
    redsat2000R
    @DewRM Eylül ayında Okullar nedeniyle fiyatlar artabilir. Herhangi bir ay kısıtlaması yok Kiralar normalde Miami’de pahalı . Zillow Apartment Com veya Facebook Marketplace den araştırma yapmanızda fayda var. Ben Şuan Savannahta yaşıyorum. 5 ay önce Miami’den taşındım. İş konusunda geldiğinizde araştırma yapmanızda fayda var .
  • Pittsburgh PA Calisacak calisma arkadaslari ariyoruz

İlan ve Duyuru
    9
    7 Oy
    9 İleti
    3k Bakış
    ayvalik10A
    @mustapha bu kısma da yazarsan belki buradan yazarlar https://yesilkartforum.com/forum/topic/40/new-jersey
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k