Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ehliyet icin Seattle’de adres ariyorum.

• Merhaba yesilkartforum.com

Ben ve 2 arkadasim Wisconsin’da work and travel yapiyoruz. Vize suremiz bitmeden 5 yillik Us ehliyeti almak istiyoruz, bunun icinde Seattle’de adres gostermemiz gerekli. Adres konusunda yardimci olabilecek, sonrasinda ehliyeti bize gondermekte yardimci olacak ev sahibi ariyoruz. 25 Agustos’ta Seattle geliyoruz, oneri ve cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.

Benzer Başlıklar

• Is ariyorum..Su anda Chicago’dayim.

İlan ve Duyuru
    10
    3 Oy
    10 İleti
    761 Bakış
    erdemguiE
    @ayvalik10 inceledim hepsini daha once tesekkurler ilgi ve yardim cabaniz icin.Bir sure daha burada kalacagim gibi gorunuyor simdilik.En mantiklisi oyle gorunuyor.
  • NJ/ Calisma arkadaslari ariyoruz

İlan ve Duyuru
    7
    2 Oy
    7 İleti
    506 Bakış
    marti2771M
    2022 talihlisiyiz. Cliffsidepark bölgesine yerleşmeyi düşüüyoruz. Sürecimiz olumlu ilerlerse size ulaşacağım .Teşekkürler
  • Los Angeles adres konusunda yardım

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    237 Bakış
    B
    Merhabalar green card sahibiyim ve 1 haftalığına Los Angeles'a geleceğim , 2 adet evrak mail için adres verme konusunda yardımcı olabilecek var mı acaba ? Uçaktan iner inmez mailleri elden almaya geleceğim , bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Adres bulma konusunda çok zorluk yaşadım umarım forumdan birileri yardım edebilir.
  • Wisconsin

Diğer Eyaletler wisconsin
    37
    1
    0 Oy
    37 İleti
    4k Bakış
    Razer MambaR
    @ATS16 Çok teşekkür ederim ilginiz için. Chicago'yu görmüştüm güzel bir yer. Keşke oraya kadar gitmişken Milwaukee'ye de gidip görseydim. O taraflara taşınsam Wisconsin eyaletini seçerdim. Illinois'e göre vergiler daha düşük olduğu için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k