Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de Silah Sahibi Olmak ve Atesli Silahlar Hobiciligi

Taşındı Kültür ve Hobi
114 36 18.2k 28

Benzer Başlıklar

• ABD ve Kahve Bağımlılığı Üzerine

Taşındı Kültür ve Hobi
    35
    10 Oy
    35 İleti
    2k Bakış
    B
    Bana kahveyi sevdiren Dalgona, Ediya ve Hollys markaları Amerika’da var mı bilmiyorum ama favorilerimdi 🇰🇷 ☕️
  • İkinci hatta üçüncü sınıf vatandaş olmak üzerine

Kültür ve Hobi
    3
    10 Oy
    3 İleti
    709 Bakış
    T
    @omertug Uzaktan diğer ülke vatandaşlarını dünya kültürlerine karşı küçümseyici baktıgını dusunen insanlar icin fazlasıyla yararlı ve adaptasyonlarını hızlandırıp daha kolay entegre olmalarını saglayacak bir özet olmuş .Elinize sağlık.
  • 4 Temmuz - ABD'nin doğum günü

Kültür ve Hobi
    16
    8 Oy
    16 İleti
    971 Bakış
    NewyorkNewyorkN
    @Serapp Muhtesem bır kare yakalamıssınız ! kıskanmadım desem yalan söylemiş olurdum.Neyse seneye dilerim bende iyi bir kare yakalamak için doğru yerde bulunurum.Bugün 4th july dan sonraki ilk iş günüydü tatilin keyfini çıkarmaya çalıştım yanıma bir o kar kaldı dedim kendi kendime bununla kendimi yetinmeye çalıştım,yoksa bugün yaptığım gibi yarında özellikle işyerindeki herkese ışıklar yüzünden homurdanmaya devam edecektim... Senin adına mutluyum..
  • ABD'deki etnik topluluklar ve en cok konusulan diller

Taşındı Kültür ve Hobi
    28
    3 Oy
    28 İleti
    15k Bakış
    ayvalik10A
    @paşa https://www.loecsen.com/tr/ogrenme-ispanyolca
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k