Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari

• @crazycells cevaplarınız için teşekkür ederim, Türkish land forces altında gendarmerie yazsam yeterli olur sanırım.

• @crazycells aynen aradigim cevap buydu, ben size ocak ayinda tekrardan yazarim duruma göre bakariz formu hangi tarih'de doldurmam gerektigine dair. Ilginiz icin tesekürler, saglicakla kalin.

• Arkadaşlar , aranızda DV konusunda en eski ve tecrubeli sayılırım yaşım 49 ikinci evli ve 6 yaşında ikinci bir kızım var , üniversite mezunuyum ve orda da oldukça geçerli olan güzel bir mesleğim var . 1999 yılında internet üzerinden bulduğum bir şirketin H1B teklifini şartları beğenmediğim için geri çevirmiştim (çok pişmanım) . bununla birlikte GC seruvenim 2000li yıllarda başladı. O zamanlar posta ile gonderiliyor cevap posta ile geliyordu . Eşim benim ve kardeşim için yaptığım DV 2003 gonderisi kardeşime çıkmıştı ve o zamandan beri Amerikada yaşıyor mesleksiz olduğu için ne uzadı ne kısaldı 2008 krizinde iş batırdı . Zaman zaman Amerikaya ziyarete gittim gezdim , iş bakındım ama kaçak olarak gitmeyi goze alamadım . 2003 ten beri düzensiz ve aksatarak çekilişlere katılmaktaydım , son 3 senedir aksatmadan gonderdim ve sonuçları takip etmekte idim sonunucuyu-2019 umursamadım , beraber gonderim yaptığımız iş arkadaşımın hatırlatması ile 15 gün gecikme ile kontrol ettim ve gelen ekrana bakakaldım , dolu bir sayfa çıkmıştı ve has been selected yazıyordu, sesim cıkmadı sevinemedim bile, şoktaydım ve halen şansıma güvenemiyorum ve hiçbir negatif durum taşımamama rağmen , interview sonrası neticeden endişe duyuyorum çok ümitlenmek istemiyorum. Kaldı ki oraya gidersem herşeye sıfırdan başlamayacağım, iş bulma sorunum olmayacak orda tecrubeli bir kardeşim var .

bu arada DS260ı doldurmaya başladığımda save ettiğim sayfalarda geri donup duzenleme yapabiliyormuyum, birkaç gune yaymayı düşünüyorum

• @sash DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

Arkadaşlar , aranızda DV konusunda en eski ve tecrubeli sayılırım yaşım 49 ikinci evli ve 6 yaşında ikinci bir kızım var , üniversite mezunuyum ve orda da geçerli güzel bir mesleğim var . 1999 yılında internet üzerinden bulduğum bir şirketin H1B teklifini şartları beğenmediğim için geri çevirmiştim (çok pişmanım) . bununla birlikte GC seruvenim 2000li yıllarda başladı. O zamanlar posta ile gonderiliyor cevap posta ile geliyordu . Eşim benim ve kardeşim için yaptığım DV 2003 gonderisi kardeşime çıkmıştı ve o zamandan beri Amerikada yaşıyor mesleksiz olduğu için ne uzadı ne kısaldı 2008 krizinde iş batırdı . Zaman zaman Amerikaya ziyarete gittim gezdim , iş bakındım ama kaçak olarak gitmeyi goze alamadım . 2003 ten beri düzensiz ve aksatarak çekilişlere katılmaktaydım , son 3 senedir aksatmadan gonderdim ve sonuçları takip etmekte idim sonunucuyu-2019 umursamadım , beraber gonderim yaptığımız iş arkadaşımın hatırlatması ile 15 gün gecikme ile kontrol ettim ve gelen ekrana bakakaldım , dolu bir sayfa çıkmıştı ve has been selected yazıyordu, sesim cıkmadı sevinemedim bile, şoktaydım ve halen şansıma güvenemiyorum ve hiçbir negatif durum taşımamama rağmen , interview sonrası neticeden endişe duyuyorum çok ümitlenmek istemiyorum. Kaldı ki oraya gidersem herşeye sıfırdan başlamayacağım, iş bulma sorunum olmayacak orda tecrubeli bir kardeşim var .

bu arada DS260ı doldurmaya başladığımda save ettiğim sayfalarda geri donup duzenleme yapabiliyormuyum, birkaç gune yaymayı düşünüyorum

Evet, araliklarla kaydedip sonra geri donus yapabilirsiniz. Formu gondermediginiz surece butun sorularin cevaplarini degistirebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@crazycells DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

@redsat2000 DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

@crazycells kaydı gönderdim ondan dolayı Imm. Application confirmation geldi. Bu aşamadan sonra düzeltme KCC arayarak mı yoksa formda düzeltme yaparak yeniden imzalamak yoluyla application confirmation alma şeklinde mi olacak ?

Eger formu tamamen doldurmadiysaniz gondermemelisiniz. Eger KCC'yle iletisime gececekseniz email yazip kisisel bilgilerinizi email'e ekleyin.

@crazycells yardımların için çok teşekkür ederim. KCC ile uzun yazısma sonrası sistemin kilidini açtılar ve bugün gerekli düzeltmeleri yaptım. Daha sonra re-submitted gerçekleştirdim. KCC den gelen cevaplar 2 günde bir geliyor bundan dolayı işlem biraz uzadı. Ama sonunda başarıya ulaştım.
    En önemli husus
    Mesajınız şu formatta yapmalısınız ve HERHANGİ BİR EK GÖNDERMEMENİZ GEREKİYOR.

Principal Applicant’s full name :
    Complete case number : 2019EU0000XXXX
    Date of Birth :MM/DD/YYYY

Istanbul May 30, 2018

Dear Sir / Madam

METİN

ISIM
    CASE NO

• ds-260 formumun acılması ıcın emaıl atmıstım. benımkını actılar duzeltme ıslemımı yaptık. esımın formunu acmadılar onun ıcınde extra bır emaıl daha attım fakat acıldı duzeltme yapabılırsınız dıye 2 saat once emaıl geldı sımdı baktım fakat form halen kapalı gozukmektedır. ne yapmam gerekmektedır? tekrardan sormam gerekırmı?

• @ayktsglm benimde öyle olmuştu geçmişte . farklı bir tarayıcı ve pcden denemiştim açık gözüküyordu . bir deneyin isterseniz .

• @yekta deniyorum hemen

• @yekta olmadı

• @ayktsglm acılır acele etmeyin :) en kötü sabah bidaha bakın

• @ayktsglm DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

@yekta olmadı

birkac saate, ya da yarina bir daha bakin :) olmadi ptesi gunu son kez kontrol edip bir daha email gonderirsiniz. Telasa gerek yok, hala DV2018 sureci devam ediyor.

• @knnrn tesekkur ederim cevabiniz icin. sildirmesine sildirelim de, hicbir sey yapmasak da green kart talihlisi ve beraberinde gidecek kisilerin formlarini degerlendirmeye almalari gerekir gibi geliyor bana.

• @sharm evet evet aynen NO diye cevap vemistik onlara.

• @crazycells tesekkur ederiz.

• benim DS 260 ile ilgili bir sorum olacak,
    anne ve baba ile ilgili bilgileri doldururken, baba nın soyadı kısmına "surname" annenin soyadı kısmında ise " surname of birth" ifadesi var,
    burada annenin soyadını girerken annenin kızlık soyadını mı girmeliyiz, yoksa güncel soyadını mı?

• ek bir sorum daha var,
    geçmiş iş tecrübelerini doldururken sade 3 gün çalıştığımız bir yeri bile yazmak gerkiyor mu, SGK dökümünde görünüoyor bu detay, çok kısa da olsa çalışmış göründüğüm için doldurmak gerekir mi yoksa belli bir sürenin üzerindeki işleri mi doldurmalıyız örneğin min. 6 ay gibi?

• @yboran DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

benim DS 260 ile ilgili bir sorum olacak,
    anne ve baba ile ilgili bilgileri doldururken, baba nın soyadı kısmına "surname" annenin soyadı kısmında ise " surname of birth" ifadesi var,
    burada annenin soyadını girerken annenin kızlık soyadını mı girmeliyiz, yoksa güncel soyadını mı?

aynen oyle. babanin su anki soyismini, annenin dogum zamanindaki soyismini yani kizlik soyadini yazmaniz gerekiyor.

• @yboran DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

ek bir sorum daha var,
    geçmiş iş tecrübelerini doldururken sade 3 gün çalıştığımız bir yeri bile yazmak gerkiyor mu, SGK dökümünde görünüoyor bu detay, çok kısa da olsa çalışmış göründüğüm için doldurmak gerekir mi yoksa belli bir sürenin üzerindeki işleri mi doldurmalıyız örneğin min. 6 ay gibi?

3 gunluk calistiginiz yeri yazmaniza gerek yok. Uzun sureli calismalarinizi forma aktarin, cok kisa olanlar eger su an yaptiginiz isle ya da ilerde yapmayi dusundugunuz isle ilgiliyse yazabilirsiniz. Bir zaman kisitlamasi yok, buna siz karar vereceksiniz.

• @crazycells DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

@yboran DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

ek bir sorum daha var,

3 gunluk calistiginiz yeri yazmaniza gerek yok. Uzun sureli calismalarinizi forma aktarin, cok kisa olanlar eger su an yaptiginiz isle ya da ilerde yapmayi dusundugunuz isle ilgiliyse yazabilirsiniz. Bir zaman kisitlamasi yok, buna siz karar vereceksiniz.

Bilgi için teşekkür ederim.

• @crazycells selam biz dediğin gibi 2. Formu açtık. Formları gönderdik. Sadece yanlış isim olan formu yollamadık. Onu da yollamamız gerekir mi yoksa bize bu 3 başvuru için randevuyu verirler mi. Teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k