Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İş Başvurusu , Mülakat ve İş Başvuru Süreci

İş Alanları ve Meslekler
65 25 8.2k 29

Benzer Başlıklar

• Amerika’da beyaz yaka iş bulmak

İş Alanları ve Meslekler
    6
    20 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    B
    @begumm selamlar, ben de hep bunu merak ediyordum. Forumda genelde okuduğum tecrübeler hep uzun yıllar sektör tecrübesi olan kişilerdi. Kendi tecrübemle birlikte 30 yaşını geçmemiş, 2-3 senelik sektör tecrübesi ile de daha Amerika'ya gitmeden iş bulunabildiğini öğrendim. Tabi ki burada da bahsedildiği gibi SSN ve çalışma izni çok önemli :) Onun haricinde bana da diplomam vs. sorulmadı. Kendi iş tecrübemi karşı tarafa doğru bir şekilde aktararak Jr. pozisyonda kendi alanımda bir işe kabul aldım.
  • lise mezununa iş önerileri var mı?

Taşındı İş Alanları ve Meslekler
    3
    0 Oy
    3 İleti
    556 Bakış
    gkhanfeezG
    Hizmet sektöründe devam ederim diyorsan her yer uygun bana göre sıcak soğuk nasıl sevdiğine göre kuzey güney derim. Ama bilgisayar üzerine bir şeyler yaparım okurum çalışırken diyorsan Bay Area/ California güzel olur hem okulları çok hem de iş bulunabilir okullardan sonra. Tabi corona nasıl etkileyecek göreceğiz.
  • Amerika'da işten kovulmak / çıkartılmak

İş Alanları ve Meslekler
    5
    1 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    knnrnK
    @strangereister Amerika'da işten kovulmak / çıkartılmak içinde söyledi: Merhaba. Bu konu hakkında deneymleriniz veya bilgileriniz var mı? Yasal ve kontratlı bir şekilde çalışırken kovulan kimselerin hakları nelerdir? Ben ilk işyerimden kovuldum. İlginç bir deneyimdi. Beni kovan yöneticiyi benden 2 ay sonra kovdular :) Haklar derken neyi kast ediyorsunuz bilmiyorum ama fazla bir hakkınız yok. Eğer haksız yere kovulduğunuzu düşünüyorsanız dava açabilirsiniz. İşyerinin size yaptırdığı sağlık sigortasını COBRA gereği devam ettirebiliyorsunuz ama primler inanılmaz yüksek olduğu için hiç mantıklı olmuyor.
  • İş başvurusu ve background check hakkinda

İş Alanları ve Meslekler
    26
    1 Oy
    26 İleti
    4k Bakış
    redsat2000R
    @bologna bazı firmaların işe alım politikası uyarınca performansına göre kısa sürede Part time dan tam kadrolu işe geçebilirsin. İlk işin part time olma olasılığı yüksek ihtimal. Bazen part time gözüküp 40 saat iş planı alabilirsin. Hayırlısı olsun
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k