Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İş Başvurusu , Mülakat ve İş Başvuru Süreci

İş Alanları ve Meslekler
65 25 8.2k 29

Benzer Başlıklar

• Türkiye'de doktora sonrası ABD'de iş meselesi?

İş Alanları ve Meslekler
    2
    0 Oy
    2 İleti
    208 Bakış
    C
    Açıkcası STEM alanlarında doktoran olsaydı çok fazla seçeneğin olurdu. Post doc. pozisyonları dışında, akademik dergilerde editörlük olabilir, kurumsal iletişim alanında bir kariyer düşünebilirsin.
  • 50 yaşından sonra ABD'de iş bulmak

İş Alanları ve Meslekler
    69
    17 Oy
    69 İleti
    10k Bakış
    F
    Amerika'da iyi bir iste "beyaz yakali" olarak calismak istiyorsaniz, tek sart var ingilizceniz cok iyi olacak. Yani minimum C1 seviyesinde olmali. Yas filan onemli degil:) Not: Klavyem ingilizce klavye oldugu icin Turkce harfleri yazamiyorum. Kusura bakmayin lutfen.
  • Hangi iş daha mantıklı (masör vs. teknoloji marketi)

İş Alanları ve Meslekler
    9
    0 Oy
    9 İleti
    972 Bakış
    Manwe6265M
    @HockeyUmpire2 tesekkurler
  • Amerika'da İş Arama Süreci ve Tavsiyeler

Sabitlendi İş Alanları ve Meslekler
    514
    15 Oy
    514 İleti
    83k Bakış
    ayvalik10A
    Amerikaya geldiğin zaman ben ne iş olsa yaparım kafasında olanlar hepsi ben burada yapamıyorum alışamadım deyip geri dönüyorlar. Her zaman diyoruz el emeği işlerini Türkiye de iken öğrenin amerika da kimse işsiz kalmaz. Türkiye de armut uygulaması gibi bir uygulama var. Taskrabbit uygulaması marangozluk uygulaması insanların el becerisi yok demonte eşyaları sen birleştiriyorsun. Saatlik ücretini sen kendin yazıyorsun uygulamaya. açıklaması Taskrabbit, Inc. (Taskrabbit olarak da bilinir), serbest çalışan iş gücünü yerel taleple eşleştiren ve kişisel yardım, mobilya montajı, taşıma, teslimat ve tamirci işleri gibi görevlerde yardım bulmayı sağlayan çevrimiçi bir pazar yeri işletmektedir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k