İş Başvurusu , Mülakat ve İş Başvuru Süreci
-
@sash Ne kadar zamandır ABD'desiniz?
-
Tam bu konu ile yeni bir başlık açsammı önce bir arastırayım dedim ve süper bir başlık çıktı.
Bir cok arkadasımızın paylasımın da iş ayarlayıp gittiklerini okuyorum yada gider gitmez iş bulduklarını,
Tecrübelerinizi paylasırmısınız? Ne zaman oldu, nasıl oldu, öneriler v.b?
-
resume için aşağıdaki linkler belki işinize yarar
https://www.indeed.com/career-advice/resume-samples?from=careeradvice-US&from=careeradvice-US
resume nasıl hazırlanır videolu anlatım var
https://www.indeed.com/career-advice/resumes-cover-letters/6-universal-rules-for-resume-writing?from=career_guide_resume_drip_jsx_for_cg_us_template_1_of_6_v1&utm_campaign=jsx_for_cg&utm_source=career_guide_resume_drip_jsx_for_cg_us_template_1_of_6_v1&utm_medium=email -
Merhabalar,
Amerika'da green card ile çalışabileceğimiz devlet (government) işi var mı? Yoksa devlette çalışmak için vatandaş olmak mı şart?
Ben green card ile çalışabilecek kurumlar olduğunu duydum ama emin değilim. Bu kurumların bir listesi var mıdır acaba?
@crazycells -
@ashley yanlış hatırlamıyorsam sadece post office işinde çalışabilirsin
-
@ashley, içinde söyledi: İş Başvurusu , Mülakat ve İş Başvuru Süreci
Merhabalar,
Amerika'da green card ile çalışabileceğimiz devlet (government) işi var mı? Yoksa devlette çalışmak için vatandaş olmak mı şart?
Ben green card ile çalışabilecek kurumlar olduğunu duydum ama emin değilim. Bu kurumların bir listesi var mıdır acaba?
@crazycellspek cok is var, usajobs'ta ona gore secerek aktif olan isleri listeleyebilirsiniz.
-
-
-
@ashley, içinde söyledi: İş Başvurusu , Mülakat ve İş Başvuru Süreci
Merhabalar,
@crazycellsPost office harici islerde vatandaslik gerekiyor.
-
Bazi kontratli isler de var:
https://www.indeed.com/m/jobs?q=Federal+Government+Contractor
-
Ilgilenenler olursa, asagidaki linke denk geldim:
https://www.dhs.gov/homeland-security-careers/turning-education-and-experience-career
-
Geçen gün Netfflix'te "Family Man" adında filmi izledim. Amerika'da "Recruiter" firmalarının Beyaz yakalı çalışanları işe nasıl aldığını anlamak için faydalı olabilir, Tavsiye ederim. Fragmanı linkte.
-
-
bu video da detayları anlatıyor
-
forumun facebook sayfasını takip etmeyenler için paylaşıyım buradan
-
-
26 Ft Kamyon kullanabilecek arkadaş arıyoruz CDL ehliyete gerek yoktur. Cep : 203-737-0767 Lütfen Mesaj atınız. Eyalet New Jersey
-
Merhabalar;
Ekşi mayalı ekmek,kruvasan ,bagel,hamburger ekmeği ile ilgileniyorum.Acaba ABD’de özellikle Florida da nasıldır bu alan iş yapma imkanı durumu nedir?Kazanç durumu hakkında bilginiz var mıdır? -
Merhaba, daha önce yazıldıysa forumda bulamadım, kusura bakmayın..
Forumu takip etmeye başladığımda bir postta iş arama motorlarıyla ilgili sitelerden birini (hatta mobil sürüm daha efektif) arıyorum ama bulamıyorum.
Şöyle bir sistemi vardı; eyalete göre iş türü, ihtiyaç, ilan.. hatta ev, ev arkadaşı da aranıyordu.
Doğru yere mi yazdım bilmiyorum, meşgul etmemişimdir umarım..Ya da tüm iş arama motorlarının listesinin olduğu bir post hatırlıyor musunuz?
Hatırlayanınız varsa, yazabilir mi?
Güzel bir gün dilerim -
@Apsaras-0 aşağıdaki linkin ilk iletsinde ki hazırladığım dosyayı indirdikten sonra içinde ki sunum dosyasında aklına gelen gelmeyen tüm bilgiler ve linkler mevcuttur,
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum