Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

• @crazycells Çok teşekkür ederim hocam. Üstümden bir yük kalkmış oldu böylece, artık oturup bekleyeceğim. Herkese bol şans dilerim umarım herkes hayallerini gerçekleştirebilir bu hayatta.

• @Sono Merhaba mesajınızı yeni gördüm. Mailin içine hiçbir şey yazdım sadece istediği evrakları pdf yaparak gönderdim.

Mail başlığına ise sadece case numaramı yazdım .

• @Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Şaka gibi az önce KCC den onay ne zaman gelecek diye sordum ve şimdi onay maili geldi. :D
    Gelen mailin ekran görüntüsünü buraya koyuyorum, ingilizcesi iyi olanlar bundan sonra ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi lütfen ?
    alt metni

Hayırlı olsun kardeşim :D Darısı bizlerin başına :D

• @Orhan-Cabarov hayırlı olsun, bundan sonra yapmanız gereken tek şey beklemek.

• @Orhan-Cabarov hayırlı olsun kardeşim, darısı başımıza.

• @Orhan-Cabarov Sizin dilediğiniz oluyor gibi , rica etsem Trump'ın vizelere tekrardan onay vermesini dileyebilir misiniz? :D

• @Masda @thementor @hasan44 @newyorker
    Arkadaşlar teşekkür ederim darısı hepinizin başına, insallah hepimiz vizeyi alıp gideriz.

• @crazycells Merhaba daha önce size danışmıştık ben de geçen hafta pasaportumu yeniledim. Formu açtırdım ve pasaport bölümünde sadece 1 pasaport numarası girilen yer vardı eski numaramı sildim yeni pasaportumun numarasını ve başlangıç bitiş sürelerini yazdım submit ettim. DS 260 formumda eski pasaportuma ait bir numara artık bulunmuyor yeni numaralarım görünüyor. Bu bir problem değildir değil mi? İlerleyen aylarda kcc evrak isterse hem eski hem yeni pasaportumu pdf gönderip açıklama metni de ekleyeceğim. Sizce yeterli midir? Çok teşekkürler desteğiniz için

• Merhaba arkadaşlar case number'ım 14k civarında. henüz kcc evrak talebi maili gelmedi. en son kaç numaralara geldi mail bir bilgisi olan varmı? tahmini mail ne zaman gelir? bekledikçe heyecan artıyor :)

• @gucarslan yardımınız için teşekkür ederim. bugün yada yarın tamamlayıp göndermiş olurum.

• ⭐⭐

@huseyinbarni, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhaba arkadaşlar case number'ım 14k civarında. henüz kcc evrak talebi maili gelmedi. en son kaç numaralara geldi mail bir bilgisi olan varmı? tahmini mail ne zaman gelir? bekledikçe heyecan artıyor :)

Şu an 4binli dosyalarda. Henüz heyecan için erken :)
    Bol şans dilerim.

• Arkadaşlar lütfen herkes dosya numarası takip dosyasını doldursun belge talebinin ne zaman geldiği onay tarihleri mülakat tarihleri vs.karsilastirma ve siramizin ne zaman gelebilecegini kestirebilme açısından bu stabil olmayan ortamda çok önemli.bu acıdan dosya önemli bilgiler veriyor.tesekkurler

• @crazycells Merhaba,acıklanan Vıze bultenınde 2500 yazıyor.Bızım sayımız da 1000'ler de.Yanı bu demek oluyor kı Ekım'de bıze gorusme gelecek o zaman degıl mı ? Ona gore fınansal hazırlıkları tamamlayacagım cunku

• Sayın @BelmaSarvan Normal koşullarda Ekim ayında mülakata çağırılacaktınız ama sene sonuna kadar getirilen yasaktan dolayı konsolosluklar şuan göçmen vizesi mülakatı yapmıyor. Ocak 2021 de yasak kalkar veya yasağın kalkması için açılan karşı dava sonucunda olumlu sonuç çıkarda mülakatlara başlanırsa o zaman Ekimde mülakatınızın olma ihtimali var.
    Kendi fikrim finansal hazırlığınız şimdiden tamamlarsanız sizin lehinize olur.
    Kur artışında ki oynaklıktan kurtulursunuz birde Ekim 2020 veya Ocak 2021 hangi tarihte olursa hazır olmuş olurusnuz.

• Merhaba Arkadaşlar,

22 Haziran Travel Ban'da gerekirse her 60 günden bir kısıtlamanın kaldırılması ya da uzatılması ile alaklı bir bölüm vardı.22 Ağustos 60 gün oldu.Bununla ilgili bir açıklama oldu mu?

• @Ebru-Sahin, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@crazycells Merhaba daha önce size danışmıştık ben de geçen hafta pasaportumu yeniledim. Formu açtırdım ve pasaport bölümünde sadece 1 pasaport numarası girilen yer vardı eski numaramı sildim yeni pasaportumun numarasını ve başlangıç bitiş sürelerini yazdım submit ettim. DS 260 formumda eski pasaportuma ait bir numara artık bulunmuyor yeni numaralarım görünüyor. Bu bir problem değildir değil mi? İlerleyen aylarda kcc evrak isterse hem eski hem yeni pasaportumu pdf gönderip açıklama metni de ekleyeceğim. Sizce yeterli midir? Çok teşekkürler desteğiniz için

Bir problem degildir.

Evet, ikisini gondermeniz durumunda hicbir problem yasamazsiniz, yeterlidir.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@BelmaSarvan, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@crazycells Merhaba,acıklanan Vıze bultenınde 2500 yazıyor.Bızım sayımız da 1000'ler de.Yanı bu demek oluyor kı Ekım'de bıze gorusme gelecek o zaman degıl mı ? Ona gore fınansal hazırlıkları tamamlayacagım cunku

Mulakatlar acildiginda ilk cagrilacaklardan olacaksiniz ama Ekim ayinda mulakat beklemeyin. Su an icin mulakatlar durmus durumda...

• @Rauf, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhaba Arkadaşlar,

22 Haziran Travel Ban'da gerekirse her 60 günden bir kısıtlamanın kaldırılması ya da uzatılması ile alaklı bir bölüm vardı.22 Ağustos 60 gün oldu.Bununla ilgili bir açıklama oldu mu?

Herhangi bir kaldirma veya uzatma olmadi henuz... ayni sekilde devam ediyor...

• Eğer mülakat olmazsa VB numaraları hiçbirşey olmamış gibi artmaya devam edecek mi yoksa sabit mi kalacak? Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

• @gm1991, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Eğer mülakat olmazsa VB numaraları hiçbirşey olmamış gibi artmaya devam edecek mi yoksa sabit mi kalacak? Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

3 hafta sonra ogrenmis olacagiz :)

Benzer Başlıklar

• Green Card Konsolosluk Görüşmesine Başka Ülkede Girmek

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card 2023
    31
    0 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    ebuskayaaE
    Merhabalar, ben DV2024 talihlisiyim case num: 16XXX cogu ulkeye mail atmama ragmen olumlu bir geri donus almadim su ana kadar. Sizlerin onerebilecegi, vize gorusmesine cagirma ihtimali yuksek ulkeler var mi acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • Hangi eyalet?

Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
  • 0 Oy
    148 İleti
    21k Bakış
    N
    Merhaba Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k