Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaşlar merhaba öncelikle. Forumu epeyce inceledim. Vardığım kanı genellikle green card kazanan talihliler kazandıklarını öğrendikleri günden itibaren izleyen 1 yıl süre içerisinde tüm işlemlerini forum vasıtası ile hallettikleri, kendilerine danışmak isteyen olduğu zaman ise cevap vermedikleri görülmektedir. Tabi genellikle yani hepsi değil, arada yardım sever ve vefalı olanlar çıkıyor. Peki site için şöyle bir şey yapılması mümkün mü?
    Mesela profile green card süresi boyunca yaşadıklarım kısmı eklense ve burayı ne yaşamışlarsa anılarıyla birlikte doldursalar güzel olmaz mı? Ne de olsa çoğu işini hallettikten sonra foruma girmiyor bile. Bari geride kalanlar onların sorduğu soruların cevaplarını okuyup bilgi aldıktan sonra profiline girip o bölümü okusa ekstra bilgi sahibi olabilir.
    Öte yandan bu kişilerin maillerine son 1 aydır aktif olmadınız gibi şeyler gönderilse acaba spam yapılmış mı olur? Yani kişi bundan rahatsızlık duyar mı? Yani sonuçta burayı unutmuş olabilir, hatırlatmak ve foruma can katmasını sağlamak maksatlı.

  • ⭐⭐⭐⭐

    kişide biten birşey burası forum devam etmek ya da etmemek şahsa kalmış birşey o yüzden yapabilecek birşey yok mail atmakta biraz saçma bence

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @rasul1995, içinde söyledi: Green Card kazananların forumu terk etmesi

    Arkadaşlar merhaba öncelikle. Forumu epeyce inceledim. Vardığım kanı genellikle green card kazanan talihliler kazandıklarını öğrendikleri günden itibaren izleyen 1 yıl süre içerisinde tüm işlemlerini forum vasıtası ile hallettikleri, kendilerine danışmak isteyen olduğu zaman ise cevap vermedikleri görülmektedir. Tabi genellikle yani hepsi değil, arada yardım sever ve vefalı olanlar çıkıyor. Peki site için şöyle bir şey yapılması mümkün mü?
    Mesela profile green card süresi boyunca yaşadıklarım kısmı eklense ve burayı ne yaşamışlarsa anılarıyla birlikte doldursalar güzel olmaz mı? Ne de olsa çoğu işini hallettikten sonra foruma girmiyor bile. Bari geride kalanlar onların sorduğu soruların cevaplarını okuyup bilgi aldıktan sonra profiline girip o bölümü okusa ekstra bilgi sahibi olabilir.
    Öte yandan bu kişilerin maillerine son 1 aydır aktif olmadınız gibi şeyler gönderilse acaba spam yapılmış mı olur? Yani kişi bundan rahatsızlık duyar mı? Yani sonuçta burayı unutmuş olabilir, hatırlatmak ve foruma can katmasını sağlamak maksatlı.

    Yorum ve fikirleriniz icin tesekkurler. Zaten yasadiklarini anlatmak isteyen arkadaslar icin uygun konular mevcut, dolayisiyla isteyenin bunu foruma aktarmakta bir sorun yasamamasi lazim.

    Bunca yildir benim gorduklerimden size soyleyebilecegim sey "zorla guzellik olmuyor" 🙂 Bence forumda kalmak istemeyen arkadaslarin, forumda kalmamasi hepimiz icin cok daha iyi. Siz eminim ne kadar cok kisi forumda olursa o kadar iyi olur diye dusunuyorsunuz, ama emin olun o durum oyle olmuyor... Forum kulturune asina, kisiligi diger insanlara yardim etmeye, cevap vermeye acik insanlar zaten forumdalar... Bu surecte sadece kendi islemlerini bitirmek icin baskalarindan bilgi alip, diger uyelere yardimci olmak istemeyen arkadaslara forumda gerek yok 🙂 emin olun, cikardiklari problemler ve soyleyecekleri forumun ortamina zarar verip, diger uyelerin huzurunu kaciracaktir sadece... Sandiginizin aksine boyle arkadaslar, forumda daha fazla zaman gecirmek isteyen arkadaslara engel olacaklardir diye dusunuyorum...

    Ben sahsen forumun gectigi surecten ve yasadigi organik buyumeden oldukca memnunum... Hem online platformdan konusmalar, hem de sosyal ortamlarda bulusmalar bence cok guzel ve verimli bir ortam yaratti bile... Bu ortamda bulunmak isteyenlere kapimiz acik 🙂 ara vermek ya da tamamen ayrilmak isteyenlere de kotu bir lafimiz yok 🙂


  • Kendi adıma söyle açıklama yapabilirim. İlk geldiğinizde iş, ev, zorluklar derken baya macera yaşıyorsunuz ama sonra isler düzene oturunca rutin bir hayatınız oluyor. Bu durumda da sürekli girip yazacak bilgi verecek bir durum göremiyorum ben. Çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz gün içinde. Ev is vs. Ama yeni bir gelişme olursa ve arkadaşlara faydalı olacağına inanıyorsam ilgili konulara deneyimimi yazıp güncelleme yapmaya çalışıyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @damladav geldiğine çok sevindik bu arada fırtına oralarda nasıl zarar verdi mi sizi etkiledi mi geçmiş olsun


  • @ayvalik10 Hayır fırtına olmadı bizim buralarda. Hatta havalar Seattle icin fazla güzel bile gidiyor 🙂


  • Görüş tabi ben çok giremeyenlerden olarak makul görüyorum bu olayı kendimden örnek verince daha iyi anlaşılır. Green kart çıktıktan sonra araştırmalar felan derken bir önceki site ve bu forum derken etinden sütünden faydalandık adres konusundan (kendisine buradan yine teşekkür ederim) yaşam şartlarına mülakat süreci, ilk girişten her şeye cevaplarımızı bulduk. Ama o dönemde hastanede çalışıyordum işim gereği rahattım ve günde 50 kere kontrol edebiliyordum forumu şu an Amerikadayım hafta da 5 gün günde 12 saat araba sürünce siteye girme vakti azalıyor. Diğer arkadaşlarda büyük ihtimalle yoğun çalışıyorlardır belli bir boş vakitleri oluyor onu da aile ile geçirme gibi işlere ayırabiliyor foruma fayda sağlamak yerine ki makul bir sebep. Diğer bir konu ise kuralların değişiklik göstermesi yeni kurallar geldi takip etmeden bazı şeylere cevap veremez olunabiliniyor. Örnek bizim zamanımızda evrak mail etme yoktu şimdi var takip etmek lazım cevap verebilmek için. 🙂 ki bazı kişiler siteyi halen faal kullanıp sadece cevap verme gereği duymuyordur tekrarlanan sorular için bu da bir seçenek 😀 sonuç biz bize yeteriz 😂😂😂😂😂


  • Kendi adıma yorum yapacak olursam. Hafta içinde yorucu bir şekilde çalışıyorum. Akşam eve geldiğimde yemekti vs derken yorgunluktan kendi aileme bile vakit ayiramadan kendimi yatakta buluyorum. Hafta içi foruma girmek aklımın ucundan bile geçmiyor. Su anda izindeyim o yüzden foruma vakit ayirabiliyorum. Ayrıca bir cok konuya daha önce o konu hakkında bilgi verildiği için yada gereksiz tartışmalara sebebiyet vereceği ve durup dururken canım sıkılacagi için herhangi bir yorum yapmamayı tercih ediyorum. Ör. Su anda aktif olan Green card cekilisi bence ücretli olmalı konusu.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum