Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • 2 Nisan'da Boston'a direk ucusum var cok ikilemde kaldım😕
    edit** uçağı 23 Mart'a çektim ne olacağı hiç belli değil

  • ⭐⭐

    Arkadaslar iyi plan yapin , bir haftar oldu is yerleri kapatildi ,ise de gidemiyoruz. Yerlesirken de tum birikim hemen hemen gittins. Gelecek olanlar iyi dusunsun. Allah hayirlisini versin


  • @HockeyUmpire2 Allah yardımcınız olsun, en son avm nin çalışma saatleri azaltılmıştı, kapandı mı artık tamamen?

  • ⭐⭐

    @aysegul evet malesef sadece haftasonu esim gidip bakacak. Buraya gelmek icin tum ailemi kina ettim ,yemedim icmedim, hayatimi Sifira indirdim.odeyemeyecek kredileri odedim, hayal ettim ,is buldum, Hic istemeyen esimi ikna ettim. Ama daha bir haftada olan bu tevekkul ettik. Hayirlisi olsun. Sagligimiz icin sukrediyoruz.


  • Macy's stores gecici olarak bu aksamdan itibaren kapaniyor.

    Walmart ve benzeri storelar saatlerinde indirime gittiler, geceleri artik kapalilar.

    Mall saatlerinde kisitlamalar var.

    Restaurantlar sadece belli saatlerde take out veya delivery yapabiliyorlar. Bazilari kapali.

    Bircok devlet ve eyalet kurumlari sadece online isleme gectiler. Walk-in yok artik.

    Okul, gym, bar ve diger eglence yerleri kapali.


  • Iyi olan seylerden birisi okul yemekhanelerinde ve yemek sirketlerinde ihtiyaci olan 18 yas altindaki cocuklar icin take out yapmak uzere 3 ogun yemek cikariliyor. Oralardan gidip, parasiz yemek alabiliyorlar.


  • Buradaki izlenim ve bazi resmi aciklamalara bakilirsa, bu durum 6-8 hafta surecek gibi. Bizim isyeri Mayis ortasina kadar egitim gezilerini durdurdu. Telework calismaya basladik ve ne zaman ofise donecegimiz belli degil.


  • Diğer Eyaletleri bilmiyorum. Miami Walmart gece dahil nonstop çalışıyor. Publix ve diğer alışveriş yerleri saat 0800 PM çektiler. Fastfood restaurant lar ve cafeler dahil birçok restaurant kapalı . Ancak Miamide İtalya rehaveti var. Aynı hata burada olabilir. Sonumuzu hayır eyliye

  • ⭐⭐

    23 Marttan itibaren online egitim donanimina sahip üniversiteler online egitim başlayacakmış. Donanimi yetersiz olanlara YÖK ve donanimi yeterli universiteler destek vererek donanımlarını en kisa surede kurmalarına yardim edecekmiş. Trt bir kanalini YÖK icin tahsis edecekmis. Sınavlarında online yapılması konusu üniversitelerin isteğine bırakılmış.

  • ⭐⭐

    @Burak-Erdoğan Hayirlisi olsun. Vaziyet git gide zorlaşıyor. Umarım bir aksilik yaşamadan gidersiniz.


  • İngiltere’nin Corona Stratejisiyle Akıllara Gelen Malthus Teorisi...


  • avrupa birligi tamamen sinirlarini kapatti.
    abd kapatmak icin ramak kaldi.
    hala imkani olan varsa THY ile rezarvasyonunu one ceksin. Olasi THY iptali cin altarnatif Qatar Havayollari not olarak kalsin burda.
    Sabah migros'a gidene kadar bu ulke icin umutluydum. piril piril max. 25 yasindaki ablanin poacalari tek tek eliyle kontrol ettigini gorunce hem de beni gormesine ragmen devam etti. biz iflah olmayiz. italya gibi oluruz .

  • ⭐⭐

    @HockeyUmpire2 Gercekten de çok ters bur zamanda gitmişsiniz. Umut kesmeyin. Moralinizi bozmayın. Hükûmet yardımlarını takip edin. Olağan üstü durum olduğundan dolayı alacağınız yardımlar göçmenlik durumunuzu etkilemeyeceğini tahmin ediyorum. Forumda okuduğuma göre hükümet 1000 dolar yardim yapacakmış. Daha başka yardımlarda devreye girecektir yakında. Durumunuzu empati yapıyorum ve sizin için Yüce Yaraticimiza dua ediyorum. Umarım hanenize bolluk ve bereket verir.


  • @HockeyUmpire2 Evet dediğiniz gibi herşeyin başı sağlık siz her zamanki gibi pozitif düşünmeye devam edin inşaallah yakında iyi gelişmeler olurda bu belirsizlik karamsarlık dünyamızın üzerinden dağılır

  • ⭐⭐

    John Hopkins Universitesi yeni bir test gelistirmis. Maryland- Baltimor bolgesinde 5 hastanede bu test yapılmaya başlanmış. Nisan ayının başından itibaren günde 1000 hastayı test edebilecek pratik bir testmiş. Şu an sonuçlar 24 saat içinde veriliyormuş. Ama yakında bu süre 3 saate düşecekmiş.


  • @Drywall güzel ümit verici haber 🙏 teşekkürler

  • ⭐⭐

    Almanya 'da tüm turistik oteller ve kapalı spor salonları bugünden itibaren karantina merkezlerine dönüştürülüyor.

  • ⭐⭐⭐

    @Ramazan, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    Almanya 'da tüm turistik oteller ve kapalı spor salonları bugünden itibaren karantina merkezlerine dönüştürülüyor.

    Almanlar bu işte de başarılı diğer Avrupa ülkelerine göre. Yayılmasını engelleyemediler ama şuan için 9.367 vakaya karşılık 26 kişi hayatını kaybetmiş.
    Vaka sayısı yakın olarak 11.826 olan İspanya’da 533 kişi hayatını kaybetti

    1. Dünya savaşında ki Alman hayranlığını anlayabiliyorum şuan.... 🙂
  • ⭐⭐

    Dünyada vaka sayısı 198.179
    Ölüm sayısı 7.950
    İyileşme 81.961

    Kaynak: John Hopkins Üniversitesi

    İyilesme oranı yüksek arkadaşlar. Yakalanan herkes ölüyormuş gibi bir korkuya gerek yok. Ölenlerin ekserisi 60 yaş üstü kronik rahatsızlığı olanlar. Tedbirlerimizi alacağız ama paniğe ve paranoyaya kapılmadan.


  • Bilim kurulu üyesi Alpay Azap ın açıklaması,

    “”Türkiye kritik olgu eşiği olan 100'e ulaştı. Az test yaptığımızı, hastaların %20'sinin hastaneye gelip tanı aldığı düşünürsek kritik eşiğe günler önce ulaşmış olmamız da olası. Hong Kong, Singapur olma şansımızı kaybettik. Bundan sonra tüm enerjimizi İtalya olmamaya harcamalıyız.””

    Singapur ve hong kong olmak zaten mucize olurdu çünkü bize kıyasla az nüfuslu ülkeler, o anlamda en başında bütün hava kara sınırları bütün dünyaya kapatmamış olsaydık belki olurdu ama onun haricinde kıyaslamak zor belki ama bilim kurulu üyesinin bu söylediklerinin çok çok önemli ve çok uyarıcı olduğunu düşündüğüm için paylaşıyorum.. Adam daha ne desin?? Bütün enerjimizi İtalya olmamak için harcamamız lazım demiş, daha ne desin..
    Millet hala migrosta satılan poğaçaları çıplak elleriyle tek tek mıncıklayarak satın alıyor(bunu yapan da genç bir kadın), eminönüne incik boncuk almaya gidiyo, bizim semte bişey olmaz biz bilmem nerenin çocuğuyuz bizim semtte bişey olsa biz duyardık diyenler mi dersin, haberlerde ki saçmalıkları hiç yazmıyorum bile.. Allah’tan tek dileğim herkesin işin ciddiyetinin farkına varması..


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

109
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum