@heyysanadiyom Kartin yurtdisina acik olsun yeter hocam. Otomatik bankanin belirledigi kurdan odemesini yapiyor.
Hasan Sevinç
@Hasan Sevinç
Hasan Sevinç tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: Ucak Yolculugu ve Ucak BiletiYolculuk içinde yayımlandı
@Serapp gizli sekmeden gir abla. Ben ucak bileti alacagim zaman oyle yapiyorum. Normale gore daha ucuz biletler cikiyor.
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Suana kadar ,mulakat deneyimlari ve redditde gordugum kadariyla, oturum isteyen bir konsolosluk gormedim. Yeni bulten ile birlikte gelecek mulakatlarda sureci gormus olacagiz zaten. Umarim dosyalarini tasimis olanlar bir problem yasamadan mulakatlarini alir.
-
@mesut1905 ben basvurdugumda ertesi gun ptt subesinden teslim almistim. Dagitima bir sonraki gun cikacakti.
-
RE: DV2026 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Yanitlariniz icin tesekkur ederim.
-
@Witch-Lilith pasaport zorunlulugu gelse guzel olur

-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@cncncnr hocam bundan sonra aklinizda bulunsuz bandrollu bandrolsuz $50 lik banknotlari asla almayin. Ne banka, ne de doviz burolari geri aliyor. Aldigim dovizciden degistirmesini talep ettigimde almadi. Kuyumcular normal degerinden daha dusuge aliyor. Bende WAT kaydi icin cekmistim.
-
RE: Green Card Başvurusunda Pasaport Şartının Kaldırılması Kararı (Şubat 2022)Gündem içinde yayımlandı
@caner92 kilavuz daha yayinlanmadigi icin pasaport isteyip istemeyecegi kesin degil. Suan icin sadece $1 olacagi kesin.
-
@ebrkan92 DV2023'de lise arkadasim sadece $4000 ile vize onayi alarak gitti. Suan orada hem universiteye ( Turkiye'de ki gittigi universiteyi birakti ) gidiyor hem calisiyor. ABD'de yasam sartlarini karsilamak cok uc rakamlar gerektigini dusunmuyorum. Konsolosluk calisanlarinin ilk baktigi degerlendirme kriterinin de para olmadigini dusunuyorum. Bu yillardan beri yapilan bir cekilis. Cikmazsa sansiniza kusuceksiniz. Etrafimda 10 yildan beri katilip kazanamayan tanidiklarimda var, ilk kez katilip kazanan tanidiklarim da var.
Hasan Sevinç tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)Gündem içinde yayımlandı
@bkio en iyisini yapiyorsunuz abla. Bir an once kartlarinizi alirsiniz umarim
-
@tugberk hissediyorum o sene bu sene

-
@tugberk hepsi birer soylenti abi. Kimse ne zaman acilacagini bilemiyor. Yakinda kilavuzu yayinlayacaklarini dusunuyorum bende. Surece az kaldi

-
@Yaheli eninde sonunda acilacak bee

-
Benim ilk basvurum olacak daha once yapacaktim o zaman pasaport zorunlugu vardi yapamadim. Simdi 3 yillik pasaportum hazir cekilisi bekliyorum

-
@Ozden-0 eninde sonunda acilacak be abla. Zaten simdi acilsa mayisa kadar yine bekleyecez. Ne kadar yakin o kadar iyi

-
@arizmend insallah insallah insallah
-
RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk girişYolculuk içinde yayımlandı
@bkio TEB'de hesap acarsan BoA atmlerini kullanabilirsin abla.
-
@Witch-Lilith pasaport zorunlulugu gelse guzel olur

-
RE: Ucak Yolculugu ve Ucak BiletiYolculuk içinde yayımlandı
@Serapp gizli sekmeden gir abla. Ben ucak bileti alacagim zaman oyle yapiyorum. Normale gore daha ucuz biletler cikiyor.