[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
merhaba arkadaslar ben bır sey danısmak ıstıyorum benım esımın hesabında 20 k var bırıkım yapıyıoruz ama loto surecıne sadece ben basvurdum kazanmak durumunda onun hesabını gostermemız bır sorun teskıl edermı ? bende veya onda olması ? bu arada teksasa gıdecegız akrabalarımız var mıktar yeterlı olur mu kı, 100 bn tl kredı cekme ımkanım mevcut bu sene bazı mıktarları yeterırsız gormusler 1 yasında k bebegımız var.
saglık bakanlıgına baglı 112 acıl saglık hızmetlerınde gorev yapıyorum 5 yıldır esım ev hanımı -
@bakk25 Hesap konusunda asıl talihlinin hesabında göstermek bence en sağlıklısı ve tek hesapta tüm parayı göstermek şüphe uyandırmıyor. Tamamen okuduğum deneyimlerden çıkardıklarım bu yazdıklarım. Gösterilecek meblağ konusunda ise tamamen konsolosun kararı 9k$ ile vize alan oldu daha fazla gösterip AP durumuna kalan da, 2020 mülakat deneyimlerini takipte kalın epey faydası olacaktır.
Ek olarak akrabalarınız size sponsor olurlarsa işiniz çok çok kolaylaşır. -
@Manwe6265 Inşallah
-
Konsolosluk tarafından Boston, MA pahalı bir eyalet olarak mı düşünülür sizce? Yoksa orta seviye yaşam masrafları olan bir yer olarak mı?
-
Selamlar...Ben Bosna da yaşıyorum..21.000 ler current olduğuna göre benim sağlık raporu almam gerekir mi ?18 binler de olmama rağmen evrak onayı henüz gelmedi aramam gerekiyor mu?Çok teşekkür ediyorum şimdiden..Herkese bol şanslar
-
Merhaba! @crazycells
Hesabımda 7,516 dolarım var. Mülakatta bir adres vereceğim. İki adres buldum. Texasin adresini mi vereyim, Arizonanin mi adresini vereyim ?? Hangi eyalet daha ucuz ?? -
Merhabalar, green card 2020yi kazandım. Evrak maili, ds260ı gönderdim ancak yeni öğrendim ki annem kendi adını mahkeme kararıyla değiştirmek için başvurmuş yüksek ihtimalle değiştirecek. Bu durumda green card süreci nasıl etkilenir? Ne yapmam gerekiyor?
-
@ozgem tek misiniz? Bazen kaç para olduğunu önemsemiyorlar duruma göre
-
Merhaba DV 2020 tahlihlisiyim şartlarda Lise veya dengi okul mezunu olanlarda iş tecrübesi aranmaz diye belirtiliyor ama ben ds260 forumunu doldururken iş tecrübelerimi sordu Bunun nedeni Açık öğretim Lisesi mezunu olmam mı ? Diğer sorum ise mülakata gittiğimde Diplomamı görmek istediklerinde Çalışma belgesini de görmek isteyecekler mi ? Aranızda Lise veya yüksek okul mezunu olanlardan konsolos çalışma belgesi istedimi ? Tessekurler şimdiden esenlikler dilerim..
-
@Manwe6265 Evet, tekim
-
Merhabalar. Şubat ayı için açıklanan visa bulletin de mart ayında 21000e kadar alınacağı söyleniyor. Bizim case number 20xxx ve yaşadığımız bir yabancı ülkenin sabıka kaydına uzun süre önce başvurmuş olsakta daha vermediler. Ne yapmalıyız tavsiyeniz nedir?
-
@Mustafa-Ismail-Yazıcı
Hangi ülkeden polis kaydı almaya çalışıyorsunuz?bazı ülkelerden temin edilemediği yada temin etmenin çok uzun sürdüğünden dolayı konsolosluğun bu konuda anlayışlı olduğunu eski deneyimlerde okumuştum
eğer sizin mülakat tarihinize kadar bu evraklar elinize ulaşmazsa o zaman bu evrakları almak için uğraştığınız belgeleri (yazışmalar gibi) konsolosluğa sunmanızı tavsiye ederim
@crazycells sizi daha doğru yönlendirecektir
Ayrıca isterseniz yurtdışından alınan polis kayıtları için şu başlığada bir göz atın ⬇️
Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak https://yesilkartforum.com/forum/post/361
-
@Muhtaradana Hindistandan almaya çalışıyoruz, biraz yavaş işliyor prosedürler. Tavsiyeleriniz için teşekkürler linkini verdiğiniz konuya da bakacağım
-
@knnrn ilk giriş yeri Florida tanıdık olmasından dolayı.
-
@Mustafa-Ismail-Yazıcı peki evrak mailinize onay alabildiniz mi?Sicil kaydı yok diye eksik evrak dediler mi?
-
Gerçekten gidipte orda yeni bir hayata başlayabilecek orada kalıp yaşayabilecek insanlar bu sürece devam etse daha güzel olur.Bi gidiyim olmadı döner geliriz mantığı ne derece doğru ?
-
@Semihmete şimdi greencard çıkanların belli kısmı daha önce yurtdışına çıkmış insanlar değil belli birikimleri var veya yok şanslarını denemek istiyorlar. Ki orada iyi bir iş ile başlamış kariyeri ve konumu yüksek insanlar bile bana uymadı diyip dönüş yapabiliyor. Greencard bir loto ve şans olayı. Başkalarının hakkının yendiğini falan düşünmeyin. Örneğin ben aile ziyareti veya ticari amaç dışında geri dönmeyi düşünmüyorum. Konuya dönersek insanların deneyimleyip görmesi gerekiyor. Siz olmazsa döneriz seçeneğini baştan kaybetmek olarak görmüş olabilirsiniz. Olmazsa kısmı o kişiler için b planı değil d-e-f planıdır. Ciddi para ve zaman harcanilan sürecin başında zaten birçok kişi bırakıyor. Bence yargilamamak lazım.
-
12300'lere mülakat tarihi gelmişti galiba en son. 20 ocaktan beri hangi sayıya kadar davet geldi acaba?
-
@hyksn daha göndermedik.
-
Merhabalar arkadaşlar, 18 inde attığım maile bugün cevap aldım. Şubat ayı bülteninde numaram current oldu ancak henüz evrak onayı alamadım napmalıyım diye. Verilen cevap aynı oldu, dosyalar inceleniyor, sırasıyla biz size dönüş yapıcaz cinsinden. Çoğu arkadaşın önceden aldığı mail. Bilgilendirmek istedim. Numaram 19xxx. Bekliyoruz... 😊 Herkesin süreci mükemmel işlesin. Herkese bol sabır bol şans. 😊✌️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum