@semavi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Soylediginiz group kurulana kadar verilen kararlar, bu kararda icinde olmak uzere, tarafli anlamina geliyor o zaman...
Ben esime hakaret eden, cinsiyetci konusan, argonun dibine vurmus birisinin yaninda olunmasinin, digerlerine haksizlik oldugunu dusunuyorum...
Esimin dili cok iyi degildi geldiginde... Neyse...
Arkadas yasaklandigi icin ve arkasindan konusmak gibi olacagi icin devam ettirmiyorum...
ben de cevap hakki dogmasin diye kisaca ve genel olarak yazayim. Su an icin tarafli oldugunu dusunmuyorum, cunku hickimseyi tek bir ifadeden dolayi forumdan atmiyoruz (spam uyeler veya troller haric tabii). Eger o sekilde olsaydi tarafli olurdu, cunku genelde kisilerin problem yasadigi uyeler belli tarzda fikirlere sahip olanlar. Bugune kadar hickimsenin, baska uyelerin haksiz nedenlerle forumdan cikarildigini dusundugunu de sanmiyorum (siz boyle mi dusunuyorsunuz?).
Genelde forumdaki uyeler durumu atilsin/atilmasin olarak dusunuyor, ama bu forumun halka acik bir forum oldugunu ve isteyen herkesin uyelik olusturabilecegini unutuyorlar. Bu kisiler yasaklandiginda yeni bir uyelik acip forumda bir sure gizlenip, tekrar ortami bozmayacaklarinin garantisi yok, nitekim bu sekilde ceza sisteminin yasaklamadan cok daha iyi calistigini kendi deneyimlerinden biliyorum. Nitekim gecen haftalarda forumdan kufur ve tehdit ile uzaklastirilan bir arkadas 38 yeni hesap acip foruma giris yapip trollemeye calisti... Dolayisiyla acik sekilde forumdaki ortami bozmaya gelmis kisilerin disinda uye engellemenin cozum oldugunu dusunmuyorum.