• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. FreeMen
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 2
    • Takipçiler 5
    • Konu 0
    • İleti 483
    • En İyi 316
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 1

FreeMen

@FreeMen

⭐

706
    İtibar
    339
    Profil Görüntülemeleri
    483
    Takipçiler
    2
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

FreeMen Takip etme Takip Et
    ⭐

FreeMen tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2021 Bekleme Odası

Korktukça tutsak, umut ettikçe özgürüz. Günaydınlar efenim 🙂

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      FreeMen
      FreeMen
    • RE: 2020 Başkanlık Seçimi

Dünya anti demokrat, ırkçı, populist ve eğitimsiz bir liderden daha kurtuldu.

Otoriter ve dikta heveslilerinin sonu tarihin çöplüğünde yerini aldı/alıyor. Dünya’ya tek bir faydaları yok bu zihniyetin. Hep kötü anılacaklar.

Darısı başımıza ✌️

Gündem ve Sohbet içinde yayımlandı
      FreeMen
      FreeMen

Vallahi forumun hızına yetişemiyoruz bu aralar, 10'dan geriye sayım başlamıştır kemerleri sıkı sıkıya bağlayın uçuşa geçiyoruz arkadaşlar 🙂 Bu arada bugün 27 Mayıs Çarşamba Nasa ve SpaceX iş birliği ile tarihte ilk kez özel bir şirket(SpaceX) uzaya insan gönderecek. Florida'nın Kennedy fırlatma rampasından gönderecekler. TSİ 22.00'den itibaren DLive'da https://dlive.tv/BarisOzcan adresinden izleyebilirsiniz, ilgilenenlere hatırlatma olsun. Umarım bir gün bu tarz fırlatmaları canlı kanlı yerinde izleriz 🙂EYzhy0AU8AAJxRa.jpg

FreeMen
      FreeMen

Dünyanın farklı yerlerinde ki şehirlerden birini seçiyorsun ve oranın yerel radyosu eşliğinde sokakları geziyorsun araçla, şuan Chicago şehir merkezindeyim, bir de bu yayınlar canlı olsaydı süper olurdu. İstanbul ve İzmir'de var, yurtdışından ülkemize dönünce anlık bir trafik felci yaşayabilirsiniz ne oluyor diye 😀

https://driveandlisten.herokuapp.com/

FreeMen
      FreeMen
    • RE: BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırma Kararı (Şubat 2021)

Talihli değilim ama şakasız son 1 yıldır aldığım en iyi haber, şimdiden sorunsuz sıkıntısız bir süreç olmasını dilerim. Umarım herkes vizesine kavuşur. O zaman bu güzel haberi bir şarkıyla kutlayalım arkadaşlar -->

🙂

Gündem içinde yayımlandı
      FreeMen
      FreeMen

Herkesin Ramazan Bayramını kutluyor, 2. bayramı 6 Haziran'da yaşama temennilerimi iletiyorum efenim 🙂 Nice bayramlara..

FreeMen
      FreeMen
    • RE: DV2022 Sonuç Odası

Bu senede kısmet değilmiş.. En kötü ihtimalle Türkiye’deyiz arkadaşlar.

FreeMen
      FreeMen
    • RE: DV2022 Bekleme Odası

Bugün 3 kez daha kontrol ettim, sonuç değişmiyor arkadaşlar. Kesin bilgi yayalım 🙂

FreeMen
      FreeMen
    • RE: Amerika'ya gitme sebepleriniz ?

Türkiye siz planlar yaparken başınıza gelen şeydir.

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      FreeMen
      FreeMen

@Muhtaradana 2020'nin en mutlu haberini bugün aldım, 2020 talihlilerinin hepsi current olmuş, hepinizin gözü aydın 🙂 Umarım biz 2021 başvuranları da 11 gün sonra güzel haberler alırız, sıra bizde 🙂

FreeMen
      FreeMen

FreeMen tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

Kaybedenler kulübüne yine, yeniden hoşgeldim. Bu nasıl bir döngüyse artık işlemiyor.

FreeMen
      FreeMen
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

@mustafafsin, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Hayatımdaki tüm şansımı burada kullandım galiba 12xxx 2026 için hali hazırda hong kongdayım dosyamı taşımıştım 🙂

Hem geçen sene hem de bu senemi çıktı, inanma görüntü atmalısın 🤭😂

FreeMen
      FreeMen

@Nerissa-Sunshine, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Doğrusu kazanma isteğim olsa da bir yandan korkutmuyor da desem yalan olur. 22 yaşındayım ve daha bu yıl üniversiteden mezun oluyorum. Amerika şartlarını göz önüne alınca en büyük sorun ehliyetim de yok 😅 gidebileceğim şehirler otomatik kısıtlanıyor zaten. Ayrıca bu yaşta tek başına ve kadın olarak çıkması gerçekten bazen ürkütse de bazen de çok heyecanlandırıyor. Umarım hepimiz için hayırlısı olur yarın. Bakalım kimlerin hayatı bir günde değişecek

Endişelerinde haklısın ama gitmek için en iyi yaşlardasın ve buradaki üniversitende bitiyormuş bu sene bu da iyi bir şey. Ehliyeti buradayken alman için çok vaktin olacak zaten, çıkınca hemen gidemiyoruz biliyorsun 🙂

FreeMen
      FreeMen

Önceki seneler ileti sayısı 1000’leri geçerdi, şimdi 200-300’lerde bunun sebebi sanırım ağır ekonomik koşullar + cn düşük olsa bile Ankara mülakatına çağırılmamak. Her kulvardan işler daha da zorlaşıyor, gc ye bel bağlamayıp F1 ile gidip şimdilerde ise hayatını kurtaranlara selam olsun, bu ne cesaret, bu ne öngörü kardeşim. Kapıyıda üstümüze kapattınız, kaldık burada 🙂

FreeMen
      FreeMen

@yasingunhan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Uzun zaman oldu foruma girmeyeli. Hala bana bu foruma girip buralarda dolasmalisin hissiyatini veren sizleri gormek guzel ama burda oldugunuzu gormek de biraz ironik. Keske nazik, kibar iletisime her daim acik insan profiline sahip sizler gitmek istemeseniz ama hayat iste hani bir laf varya guzel insanlar o guzel atlara binip gittiler diye malesef bu is hep boyle olacak gibi. Kalin saglicakla iyi haftalar ve hayirli Ramazanlar diliyorum.

Ne güzel yazmışsın, sağol, sizede hayırlı bereketli ramazanlar olsun.

FreeMen
      FreeMen

Herkese mutlu ve huzurlu yıllar arkadaşlar. Sıkıcı ama doğru olan bir şey varsa o da greencarda bel bağlamamak, her türlü vize türü için çaba göstermek, denemek diyor ve yeni yılın bizler için güzel süprizler getirmesini diliyorum 🤗

FreeMen
      FreeMen
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

En son 158. sayfada kalmışım.. Herkesin geçmiş bayramını kutlayayım 🙂 1 hafta gecikmeli öğreneceğim GC sonucunu, mecburen öyle olacak. Hep böyle 1-2 gün sonra bakmak isterdim, bu sefer el mahkum öyle oluyor 🙂 Çıkmayacak ama umarım çıkar 🙂

FreeMen
      FreeMen
    • RE: Yeni Almanya Fırsat Kart Başvurusu

Kanada’yı da araştırabilirsiniz. Telegram gruplarında çalışma izni alan alana. Kanada içerisinden başvuruyorlar.

Earthquakes in Syria and Türkiye: Temporary immigration, passport and citizenship measures
      Almanya içinde yayımlandı
      FreeMen
      FreeMen

@neoseptik, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Merhaba arkadaşlar herkese şimdiden bol şans.. Benim bir sorum olacak; eşim ve kızımın ikametgah adresi farklı bir yerde okul kayıtından dolayı adres olarak güncel olanı mı yazmalıyım daha sonra tekrar adresi geri alıcam sorun olur mu

Şu an da nasılsa onu yazmalısınız.

FreeMen
      FreeMen

@debbieLA77, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

ya millet yıldı meydan bize kaldı yada artık dillendirmeden sessiz sessiz başvuru yapıp gizli gizli gidecekler 🙂

Eskiler yıldı, gc’ye bel bağlamamanın farkındalığı ile susuyorlar tabi başvurmaktanda geri durmuyorlar. Hiç bir şey ilk zamanki heyecan gibi kalmıyor.

FreeMen
      FreeMen