Korktukça tutsak, umut ettikçe özgürüz. Günaydınlar efenim 
FreeMen tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: 2020 Başkanlık SeçimiGündem ve Sohbet içinde yayımlandı
Dünya anti demokrat, ırkçı, populist ve eğitimsiz bir liderden daha kurtuldu.
Otoriter ve dikta heveslilerinin sonu tarihin çöplüğünde yerini aldı/alıyor. Dünya’ya tek bir faydaları yok bu zihniyetin. Hep kötü anılacaklar.
Darısı başımıza
️ -
Vallahi forumun hızına yetişemiyoruz bu aralar, 10'dan geriye sayım başlamıştır kemerleri sıkı sıkıya bağlayın uçuşa geçiyoruz arkadaşlar
Bu arada bugün 27 Mayıs Çarşamba Nasa ve SpaceX iş birliği ile tarihte ilk kez özel bir şirket(SpaceX) uzaya insan gönderecek. Florida'nın Kennedy fırlatma rampasından gönderecekler. TSİ 22.00'den itibaren DLive'da https://dlive.tv/BarisOzcan adresinden izleyebilirsiniz, ilgilenenlere hatırlatma olsun. Umarım bir gün bu tarz fırlatmaları canlı kanlı yerinde izleriz 

-
Dünyanın farklı yerlerinde ki şehirlerden birini seçiyorsun ve oranın yerel radyosu eşliğinde sokakları geziyorsun araçla, şuan Chicago şehir merkezindeyim, bir de bu yayınlar canlı olsaydı süper olurdu. İstanbul ve İzmir'de var, yurtdışından ülkemize dönünce anlık bir trafik felci yaşayabilirsiniz ne oluyor diye

-
RE: BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırma Kararı (Şubat 2021)Gündem içinde yayımlandı
Talihli değilim ama şakasız son 1 yıldır aldığım en iyi haber, şimdiden sorunsuz sıkıntısız bir süreç olmasını dilerim. Umarım herkes vizesine kavuşur. O zaman bu güzel haberi bir şarkıyla kutlayalım arkadaşlar -->
-
Herkesin Ramazan Bayramını kutluyor, 2. bayramı 6 Haziran'da yaşama temennilerimi iletiyorum efenim
Nice bayramlara.. -
RE: DV2022 Sonuç OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Bu senede kısmet değilmiş.. En kötü ihtimalle Türkiye’deyiz arkadaşlar.
-
RE: DV2022 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Bugün 3 kez daha kontrol ettim, sonuç değişmiyor arkadaşlar. Kesin bilgi yayalım

-
RE: Amerika'ya gitme sebepleriniz ?Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
Türkiye siz planlar yaparken başınıza gelen şeydir.
-
@Muhtaradana 2020'nin en mutlu haberini bugün aldım, 2020 talihlilerinin hepsi current olmuş, hepinizin gözü aydın
Umarım biz 2021 başvuranları da 11 gün sonra güzel haberler alırız, sıra bizde 
FreeMen tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Kaybedenler kulübüne yine, yeniden hoşgeldim. Bu nasıl bir döngüyse artık işlemiyor.
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@mustafafsin, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Hayatımdaki tüm şansımı burada kullandım galiba 12xxx 2026 için hali hazırda hong kongdayım dosyamı taşımıştım

Hem geçen sene hem de bu senemi çıktı, inanma görüntü atmalısın

-
@Nerissa-Sunshine, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Doğrusu kazanma isteğim olsa da bir yandan korkutmuyor da desem yalan olur. 22 yaşındayım ve daha bu yıl üniversiteden mezun oluyorum. Amerika şartlarını göz önüne alınca en büyük sorun ehliyetim de yok
gidebileceğim şehirler otomatik kısıtlanıyor zaten. Ayrıca bu yaşta tek başına ve kadın olarak çıkması gerçekten bazen ürkütse de bazen de çok heyecanlandırıyor. Umarım hepimiz için hayırlısı olur yarın. Bakalım kimlerin hayatı bir günde değişecekEndişelerinde haklısın ama gitmek için en iyi yaşlardasın ve buradaki üniversitende bitiyormuş bu sene bu da iyi bir şey. Ehliyeti buradayken alman için çok vaktin olacak zaten, çıkınca hemen gidemiyoruz biliyorsun

-
Önceki seneler ileti sayısı 1000’leri geçerdi, şimdi 200-300’lerde bunun sebebi sanırım ağır ekonomik koşullar + cn düşük olsa bile Ankara mülakatına çağırılmamak. Her kulvardan işler daha da zorlaşıyor, gc ye bel bağlamayıp F1 ile gidip şimdilerde ise hayatını kurtaranlara selam olsun, bu ne cesaret, bu ne öngörü kardeşim. Kapıyıda üstümüze kapattınız, kaldık burada

-
@yasingunhan, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Uzun zaman oldu foruma girmeyeli. Hala bana bu foruma girip buralarda dolasmalisin hissiyatini veren sizleri gormek guzel ama burda oldugunuzu gormek de biraz ironik. Keske nazik, kibar iletisime her daim acik insan profiline sahip sizler gitmek istemeseniz ama hayat iste hani bir laf varya guzel insanlar o guzel atlara binip gittiler diye malesef bu is hep boyle olacak gibi. Kalin saglicakla iyi haftalar ve hayirli Ramazanlar diliyorum.
Ne güzel yazmışsın, sağol, sizede hayırlı bereketli ramazanlar olsun.
-
Herkese mutlu ve huzurlu yıllar arkadaşlar. Sıkıcı ama doğru olan bir şey varsa o da greencarda bel bağlamamak, her türlü vize türü için çaba göstermek, denemek diyor ve yeni yılın bizler için güzel süprizler getirmesini diliyorum

-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
En son 158. sayfada kalmışım.. Herkesin geçmiş bayramını kutlayayım
1 hafta gecikmeli öğreneceğim GC sonucunu, mecburen öyle olacak. Hep böyle 1-2 gün sonra bakmak isterdim, bu sefer el mahkum öyle oluyor
Çıkmayacak ama umarım çıkar 
-
RE: Yeni Almanya Fırsat Kart BaşvurusuAlmanya içinde yayımlandı
Kanada’yı da araştırabilirsiniz. Telegram gruplarında çalışma izni alan alana. Kanada içerisinden başvuruyorlar.
-
@neoseptik, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Merhaba arkadaşlar herkese şimdiden bol şans.. Benim bir sorum olacak; eşim ve kızımın ikametgah adresi farklı bir yerde okul kayıtından dolayı adres olarak güncel olanı mı yazmalıyım daha sonra tekrar adresi geri alıcam sorun olur mu
Şu an da nasılsa onu yazmalısınız.
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
ya millet yıldı meydan bize kaldı yada artık dillendirmeden sessiz sessiz başvuru yapıp gizli gizli gidecekler

Eskiler yıldı, gc’ye bel bağlamamanın farkındalığı ile susuyorlar tabi başvurmaktanda geri durmuyorlar. Hiç bir şey ilk zamanki heyecan gibi kalmıyor.