Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
-
@damladav Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri içinde söyledi:
ya bu bilgilerde mutfak masrafı bana fazla geliyor açıkcası. özellikle market alışveriş ve ne kadar uygun olduğu konuşulurken aylık 850ler 1000ler biraz fazla değil mi?
New York'un Manhattan bolgesi icin konusursak cok degil :)
Hem bakkal ve supermarketler cok ucuz degil, hem de restoranlar. Ama zaten Manhattan bolgesinde yasayan biri cok buyuk ihtimal Manhattan'da calisiyordur ve ona gore ayni is icin genelde daha yuksek maas kazaniyordur diyebiliriz.
-
Zincir marketlerdeki fiyatlarin sabit kalmayip yerden yere degismesi oldukca garip.sanilanin aksine bu bolgelerde sadece kira fazla degil demekki
-
NORTH CAROLINA - CHARLOTTE AREA - IREDELL COUNTY
(2 Yetiskin 1 Bebek)
✅ Kira: $1350 (2+1)
✅ Elektrik, su, isinma (Isinma Klima ile) $120
✅ Cep telefonu hatti $26
✅ Internet $25
✅ Arac - $520
✅ Arac Yakit - $175 (gunluk 50 mil - 81km isyeri gidis gelis + hafta sonlari gezinti)
✅ Arac Sigorta - $0 (Diger bir sahis sigortasi uzerinde)
✅ Mutfak masrafi $680 - Degisken
✅ Disaridan Yemek - $180
✅ Alisveris & Eglence & Diger Ihtiyaclar- $350 - Degisken
✅ Saglik Sigortasi - $65
✅ Bebek Masraflari - $250 -
@metert ama Abd de bölgelere göre maaşlarda değişiyor .Örneğin Texas'ta $3000 alan bir kişi New York'ta bu iş için $ 6000 alıyor o zamanda harcadığınız para sizi rahatsız etmiyor .Hemen hemen aynı hesaba geliyor .
-
NEW YORK LONGİSLAND SUFFOLK BÖLGESİ
(2yetişkin 2 cocuk)✅ kira $1100 (2 ida mutfak salon bir)
✅elektrik isinma su kiraya dahil
✅internet $80
✅cep telefonu $100
✅arac $254
✅arac sigortasi $200 (kaza dolayisiyla yukseldi)
✅yakit $200
✅saglik sigortasi 0
✅mutfak masrafi 700-800 degisken
✅disarda yemek $100 (disardaki yemekleri cok tercih etmedigimiz icin)
✅alisveris - digerler 500Buarada ev kafanizi kurcalamasin mustakil bir evde 5 senedir oturdugumuz icin kira uygun. Ve evsahibiyle (turk) altli ustlu oldugu icin fatura kiraya dahil. Bu konuda biraz sansliyiz. Iyi insanlara denk geldik.
-
@sedef
Bilgiler için teşekkür ederim. ilk mesaja ekledim. 👍 -
Yine New York'un Queens bolgesinden musrif bir arkadasin harcamalari soyle :)
(2 kisilik aile)✅Ev kirası $3000
✅Araba otopark $300
✅Saglik sigortasi $100
✅Benzin $250
✅Tv-internet-ev telefonu $200
✅Cep telefonu $150
✅Elektrik $150
✅Mutfak-Alisveris-Diger $1500-$2000New Jersey (North East) - Manhattan'a cok yakin bir bolge
(2 kisilik aile)✅Ev Kirasi + su $3200
✅Elektrik + Yakıt/Isinma $110
✅Internet $60
✅Mutfak masraflari $1000
✅Telefon $60
✅Araba $250
✅Araba Sigortası $120
✅Sağlık sigortasi N/A -
Newyork inanılmaz pahalı işin kötü yanı 2 tanıdık var biri newjersey diğeri brooklyn ikisinide istemiyoruz ama çıkarsa mecbur ilk şansımızı buradan kullanıcaz. Yada bir kumar oynicaz. Hayırlısı.
-
Wisconsin Door County 2 kişi için
Kira+elektrik+su+ısıtma+internet $700-800
Mutfak Masrafı :$400
Araba Sigortası: $170 (iki kişi iki araba)
Yakıt:$200
Sağlık Sigortası N/A
Cep Telefonu: $70
Gelir Ortalama: 2500-3000 -
@redur47 Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri içinde söyledi:
Wisconsin Door County 2 kişi için
Kira+elektrik+su+ısıtma+internet $700-800
Mutfak Masrafı :$400
Araba Sigortası: $170 (iki kişi iki araba)
Yakıt:$200
Sağlık Sigortası N/A
Cep Telefonu: $70
Gelir Ortalama: 2500-3000inanamıyorum kira falan resmen bedava :)
-
@redur47
ilk sayfaya ekledim
Kira+elektrik+su+ısıtma+internet
Hepsi bir arada 700-800 hakikaten çok çok iyi . ev 1+1 mi acaba ? -
Yazık bize ya biz halen orucluyken mabada kaçan suyun orucu bozup bozmadıgını tvlerde tartışan bir toplumuz, iki çeşit insan vardır YAŞAYANLAR ve YAŞAYANLARI SEYREDENLER biz malesef 2. seçenektekiyiz, umarım bu kez gc çıkar yoruldum artık bu ülkeden
-
@smesut Kışın ancak 4+1 bulmuştum 600 e ancak yazın 700-800 e 2+1 çok rahat bulunuyor. Senede burda 6 ay iş oluyor. Ancak 20-30 dakikalık mesafelerde kışında iş oluyor.
Bu arada 4+1 için ancak dememin sebebi büyük evlerin temizlemesi çok zor oluyor :) -
@damladav Aynen , 1 yıl ve üzeri sözleşmelerde bayağı ucuz oluyor kiralar :)
-
@redur47 2 kişinin gelirimi 2500-3000 yoksa sadece sizinmi ? Hangi meslekle uğraşıyorsunuz ?
-
@vecihi Burada genellikle vasıfsız olsanız dahi ilk seneden sonra dediğim 2500-3000 oranlarına tek kişi olarak rahatça erişebiliyorsunuz.
-
@redur47 anladım teşekkür ederim, Visconsinle ilgili herhangi bir yazınız varmı ? nasıl eyalet , imkanlar, hayat şartları vs.
-
@vecihi Malesef herhangi bir yazı yazmadım Wisconsin hakkında ancak genel itibariyle çalışmayı seven insanlar için güzel bir yer ve kolayca manager olunabilecek yerlerden birisi . 4 mevsimin tadını sonuna kadar hissettiren bir yer .
-
@redur47 Rica etsem müsait bir zamanınızda eyaletler bölümüne konu açarak, genel bilgi verebilir misiniz? Ben ve gitmeyi düşünen her gc adayı için güzel bir iyilik yapmış olursunuz .
-
@vecihi Müsait olduğum bir vakit açarım tabiki
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum