Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul Çok stresli çok gergin zamanladı. Dediğiniz gibi kopuk uçurtma gibi dosya oradan oraya sürüklendi ama sonucu çok güzel oldu.

Çok teşekkürler Ayşegül hanım. En kısa sürede sizin de vizenize kavuşmanız dileğiyle.

• ⭐⭐⭐⭐

@nsercan birisi bitecek ve hemen akabinde bir yenisi baslayacak bundan sonra 😉

• @nsercan Tebrik ederim. Umarım her şey istediğiniz gibi olur yeni hayatınızda. 🙂

• @elbruz evet kesinlikle ekrandan 🥲 çok teşekkür ediyoruz 🙏🏻

• @winter-is-coming çook teşekkürler 🙏🏻 evet üniversite diplomasına rağmen istendi fakat mesela bizden sonra görüşmeye girenlerden istenmedi. Neye göre isteyip istemediklerini bilemiyoruz

• @emels Merhabalar bizde eşimle birlikte o gibi 08:30 saatli mülakata girdik belki sizlede görüştük. bizede onaylandı 1 hafta içinde mail gelicek denildi hala gelmedi size geldimi acaba ?

• @ATS16 çoook teşekkür ediyoruz 🙏🏻

• @Serapp hayat şaşırtır hep zaten 🤣🤣 çook teşekkürler Serap hanım 💛

• @aysegul çoook teşekkür ediyoruz Ayşegül hanım 💛
    Sizin sürecinizin de kolaylıkla, güzellikle tamamlanmasını diliyorum 🙏🏻

• @cembey2012 çook teşekkürler 🙏🏻

• @Fer-0 çook teşekkürler 💛 Sürecinizin kolaylıkla tamamlanmasını diliyorum 🙏🏻

• @tolga-ozfidan çoook teşekkürler 💛 Herkesin kolaylıkla vizelerine kavuşmasını dilerim 🙏🏻 Lise diploması sorunuz hakkında açıkçası bir fikrim yok, mesela bizden sonra mülakata girenlere sorulmadı ama biz üniversite diplomasını gösterdiğimiz halde yine de liseyi de görmek istediler. Neye göre sorup sormadıklarını bilemiyoruz

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @nsercan Düzenledim

• @sesicesei merhaba, çok sevindik adınıza☺️ tebrikler. Bizi de bir telaş sardı deneyimlerinizi okuduktan sonra, çünkü 4 yıllık üniversite mezunuyum ve lise diplomam elimde yok. Çok özel değilse bir şey sorsam,sizin üniversitenizde 4 yıllık mıydı? Acaba yıl kaynaklı mı soruluyor lise diploması onu anlamaya çalışıyorum. Şimdiden çok teşekkürler🙏

• @sesicesei Ne kadar güzel samimi bir deneyim paylaşımı, bende okurken neredeyse sizinle aynı duyguları yaşadım, tebrik ediyorum, çok mutlu olun, darısı başımıza 🙏🏻

• @sesicesei tebrik ederiz. Çok güzel anlatmışsınız. Darısı bizlere

• @sesicesei Valla ben de olsam eşiniz gibi tepki verirdim herhalde, kendisini tebrik ediyorum 🙂

• @sesicesei hayırlı uğurlu olsun. Adınıza çok sevindim. Okurken kendim yaşamış gibi hissettim) Yeni kıtada başarılar diliyorum size.

• @nsercan Cevapınız için teşekkürler, yeni hayatınızda mutluluk, şans hep yanınızda olmasını diliyorum

• @meral çoook teşekkürlerrr 💛 Sürecinizin kolaylıkla, güzellikle tamamlanmasını diliyorum 🙏🏻

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |