Sayfa açıldı mülakat tarihimiz 4 Mart sabah 8.00, herkesin mülakatı hayırlı olsun, Vizeleri aldığımız bilgisini de paylaşmak dileğiyle 
meral tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
İşten gelip msjları heyecanla okudum, mülakat alan herkesi tebrik ediyorum, bana mail gelmiş gibi mutluyum, hepimizin süreci kolaylıkla aksın ...
-
@eceslc Bu haber harika sizin adınıza çok sevindim, kendi adıma da bir ümit ışığı oluştu geçen yıl sizinkine benzer numaralara çok daha sonra mülakat verilmiş, öte yandan kasımın başında çağırılmış olmanız kasım ayında acaba çok mülakat verirler mi sorusunu da düşündürüyor, umarım bu sene Ankara çok iyi bir performans sergiler, herkesin sürecinde kolaylıklar diliyorum.
-
RE: DV2026 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@sesicesei Ne kadar güzel samimi bir deneyim paylaşımı, bende okurken neredeyse sizinle aynı duyguları yaşadım, tebrik ediyorum, çok mutlu olun, darısı başımıza

-
Bize de durum güncelleme maili geldi ama tarihi göremedik sayfa açılmıyor, farklı tarayıcılardan da denedim ama açılmıyor, açılınca mülakat tarihini de yazacağım, bir anlamı olmasa da bilgi vermek istedim, şu maili göreceğim günü sabırsızlıkla beklerken sabah gördüğümde azıcık bir heyecan kıpırtısı bile oluşmadı umarım kapanan kapılar süremiz bitmeden açılır
-
@aysegul Biraz önce sizin yazınızı okuyarak ustraveldoc kaydını hiç sorun yaşamadan hızlıca yaptım ve barkodlu belgeyi aldım, Çok teşekkür ederim Ayşegül hanım iyiki varsınız

-
@Zeynep_Oz Bize de bugün mülakatta o belgeyi sormadılar bile ben iki kez bunu almayacakmısınız dedim evrakları alan hanfendi hayır gerek yok dedi ( aklıma o sırada o kaydın ve barkodlu belgesini almanın zorlukları ve stresi geldi neler yaşadı yazdı insanlar burda ) neyse bunu biz yaşadık ama mülakata girecek olanlar yine de belgelerini eksiksiz temin etsin ne olur ne olmaz kime denk gelir bilinmez, eşimin boşanma belgesini alamadığımızı e devletten aldığımız belgeyi göstererek anlattım evrak teslimi yaparken, orda sorun yok buda yeterli dedi ama mülakat sırasında mülakatı yapan kişi bu olmaz evrak eksik dedi, evrak teslimi sırasında söyleseydi eksik diye bir kartla çıkıp yarım saatte adliyeden çıktı alıp dönebilirmiş onu anlamış olduk ama olan oldu, evraklar eksik değil fazla olsun emin olmadıklarınızı evrak teslim ederken sorun herkese kolaylıklar diliyorum

-
@aysegul
Bunu demesine gerek yok kararı göz önünde bulundurun mülakat yeriniz bankok ama bu karara uyarak bankok diyor, yani dosyan orda ama oturum isterler diyor ben böyle anlıyorum yoksa tüm maillerde neden bu karara atıfta bulunuyor karar zaten doğrudan oturum ve vatandaşlık ile ilgili -
@koci çok üzgünüm umarım hızlıca çözüme kavuşur, sürecin tıkandığını artık resmen söyleyebiliriz bundan sonrası sakince takip etmek, konsolosluğa mülakat tarihi öğrenmek için mail atmayı düşünmüştüm vazgeçtim, belki de biraz beklemek en doğrusu, en kısa sürede sizi aradıklarını vizenizin basıldığını ve teslim alabileceğinizi söyledikleri bir msjı burdan yazmanız bizim de okumamız dileğiyle şimdilik geçmiş olsun diyorum...
-
@Serapp hanım aynen dediğiniz gibi oldu, dün gece yazdım bugün 16.00 civarı mükalat yeriniz Ankara dır diye cvp geldi, demekki viyanaya taşıyın mailini hiç ciddiye almamışlar
meral tarafından gönderilen son iletiler
-
@Rutkay hayır 2026 talihlisiyim 4 mart ta mülakata girdim, imzamda 2025 yazmışım iyiki bu soruyu sordunuz farkında bile değildim
düzelttim, teşekkürler. -
Merhabalar, GTSpremium 10 Nisandan beri farklı günlerde 5 kez mail yollamış en son bugün de geldi vizeleriniz hazır teslim alabilirsiniz yazıyor
şöyle bir mail devamı da var;
[email protected]Dear Visa Applicant,
UID 52.......Please be informed that your U.S. Visa documents are ready.
The quickest and simplest method to receive your documents at your preferred address is through courier delivery or select one of the premium pick-up locations. Kindly use the below link for ordering courier delivery.Bu mülakata giren herkese belli bir süre sonra giden otomatik maillerden mi, Mülakata girenler aldı mı bu maillerden

-
@gucarslan bey, bizim mülakatta bir belgemiz eksikti, yolladık dün teslim edildi, ve dün baktığımda ceac da ready yazıyordu, bugün yine kontrol ettim hepimizin refused olarak güncellenmiş, burdan evrak kabul edilmedi sonucu mu çıkarmalıyım, yoksa şuan var olan durumdan dolayı mı refused sizin bu konuda bir yorumunuz olur mu ? Teşekkür ederim.
-
@msvrlr haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum ama prosedürlerine göre pasaportla yollamak gerekiyor, mailime de cvp vermediler, eksik evrağını yollayıp mail alan veya mailine cvp alan varmı onu da öğrenemedik bu sene her şey havada asılı kalmış durumda bakalım eylüle kadar ne yaşayacağız

-
@msvrlr Peki zarfa pasaportlarınızı da koydunuz mu, En çok bunu merak ediyorum çünkü şuan vize basmıyorlar pasaportu geri bize yollayacaklar mı ? Bende mail attım bu sene farklı bir durumla karşı karşıyayız eksik evrakla birlikte pasaport yollayalım mı diye, ama bana da cvp gelmedi, bende pazartesi sizin gibi ups ile evrak ve pasaportları yollayacağım bakalım bir gelişme olursa burdan yazarım, sizin olursa sizde yazarsanız çok sevinirim, Teşekkürler.
-
Pause kararından sonra mülakattan eksik evrakla dönüp ups ile evrak yollayan oldu mu ? Bizim eksik bir evrağımız oldu yeni temin edebildik yollayacağız ama şuan vize basılmadığından pasaportla mı yoksa pasaportsuz mu yollayacağız bilemedik @serap hanım sağolsun sordum yanıtladı Ankara ya mail atıp sorun dedi iki gün önce mail yolladım ama cvp alamadım, aramızda bunu yaşamış yapmış olan varsa yazabilir mi rica etsem, Teşekkürler.
-
@falsepoet Evet Ankara formül A yı istemiyor, biz iki türlü nüfus kayıt örneğini de çıkarmıştık diğerini aldı Formül A yı geri verdi
-
@Parvina-Rafikovna
Bunu sağlık randevusuna gittiğimde Dr a oğluma yapılan aşıları sorduğumda polioyu da saydı ( ben sağlıkçı olduğumu söyleyerek aşı konusunda çocukları eksiği yok demiştim) şöyle bi cvp geldi polio özelinde, ABD de rutin takvimde Türkiye de yapılandan bir doz fazla polio yapıldığını bu nedenle bunun yapılması gerektiğini söyledi. -
@Zeynep_Oz Bize de bugün mülakatta o belgeyi sormadılar bile ben iki kez bunu almayacakmısınız dedim evrakları alan hanfendi hayır gerek yok dedi ( aklıma o sırada o kaydın ve barkodlu belgesini almanın zorlukları ve stresi geldi neler yaşadı yazdı insanlar burda ) neyse bunu biz yaşadık ama mülakata girecek olanlar yine de belgelerini eksiksiz temin etsin ne olur ne olmaz kime denk gelir bilinmez, eşimin boşanma belgesini alamadığımızı e devletten aldığımız belgeyi göstererek anlattım evrak teslimi yaparken, orda sorun yok buda yeterli dedi ama mülakat sırasında mülakatı yapan kişi bu olmaz evrak eksik dedi, evrak teslimi sırasında söyleseydi eksik diye bir kartla çıkıp yarım saatte adliyeden çıktı alıp dönebilirmiş onu anlamış olduk ama olan oldu, evraklar eksik değil fazla olsun emin olmadıklarınızı evrak teslim ederken sorun herkese kolaylıklar diliyorum

-
@tumra cevabınız için çok teşekkür ederim
Biraz önce Ankara da bir adliyeden belge aldık ama ıslak imzalı mühürlü değil sadece belge çıktısı, üzerinde karekodu var ama o da uyap sayfasına yönlendiriyor, muhtemelen bu evrağı kabul etmeyecekler Artvin’e gidip orjinalini almamız gerekecek,
Ben asıl şunu merak ediyorum, eksik evrağı pasaportla yollayın yazıyor ama şuan pause durumu var bu durumda bize pasaportu geri mi yollayacaklar malum vize vermiyorlar zaten,