DV2026 Mülakat Deneyimleri
-
@winter-is-coming çook teşekkürler
evet üniversite diplomasına rağmen istendi fakat mesela bizden sonra görüşmeye girenlerden istenmedi. Neye göre isteyip istemediklerini bilemiyoruz -
@emels Merhabalar bizde eşimle birlikte o gibi 08:30 saatli mülakata girdik belki sizlede görüştük. bizede onaylandı 1 hafta içinde mail gelicek denildi hala gelmedi size geldimi acaba ?
-
@ATS16 çoook teşekkür ediyoruz

-
@Serapp hayat şaşırtır hep zaten

çook teşekkürler Serap hanım 
-
@aysegul çoook teşekkür ediyoruz Ayşegül hanım

Sizin sürecinizin de kolaylıkla, güzellikle tamamlanmasını diliyorum
-
@cembey2012 çook teşekkürler

-
@Fer-0 çook teşekkürler
Sürecinizin kolaylıkla tamamlanmasını diliyorum 
-
@tolga-ozfidan çoook teşekkürler
Herkesin kolaylıkla vizelerine kavuşmasını dilerim
Lise diploması sorunuz hakkında açıkçası bir fikrim yok, mesela bizden sonra mülakata girenlere sorulmadı ama biz üniversite diplomasını gösterdiğimiz halde yine de liseyi de görmek istediler. Neye göre sorup sormadıklarını bilemiyoruz -
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@nsercan Düzenledim
-
@sesicesei merhaba, çok sevindik adınıza
️ tebrikler. Bizi de bir telaş sardı deneyimlerinizi okuduktan sonra, çünkü 4 yıllık üniversite mezunuyum ve lise diplomam elimde yok. Çok özel değilse bir şey sorsam,sizin üniversitenizde 4 yıllık mıydı? Acaba yıl kaynaklı mı soruluyor lise diploması onu anlamaya çalışıyorum. Şimdiden çok teşekkürler
-
@sesicesei Ne kadar güzel samimi bir deneyim paylaşımı, bende okurken neredeyse sizinle aynı duyguları yaşadım, tebrik ediyorum, çok mutlu olun, darısı başımıza

-
@sesicesei tebrik ederiz. Çok güzel anlatmışsınız. Darısı bizlere
-
@sesicesei Valla ben de olsam eşiniz gibi tepki verirdim herhalde, kendisini tebrik ediyorum

-
@sesicesei hayırlı uğurlu olsun. Adınıza çok sevindim. Okurken kendim yaşamış gibi hissettim) Yeni kıtada başarılar diliyorum size.
-
@nsercan Cevapınız için teşekkürler, yeni hayatınızda mutluluk, şans hep yanınızda olmasını diliyorum
-
@meral çoook teşekkürlerrr
Sürecinizin kolaylıkla, güzellikle tamamlanmasını diliyorum 
-
@Nebleux çook teşekkürler
aynı şekilde sizlerin de süreçlerinin kolaylıkla tamamlanmasını diliyorum 
-
@mhmtkz

çok teşekkür ederiz 
-
@Parvina-Rafikovna çoook teşekkür ederiz
Darısı sizlere olsun kolaylıkla, güzellikle ve sorunsuz bir süreç dilerim 
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.