Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar @ATS16 @gucarslan @Serapp @ugursway bilgili kişiler yardımcı olursanız sevinirim ds-260 formunda geçmiş iş yerlerini girmeye çalışırken aynı zamanda üç yerde çalışıyormuş gibi girdim ve diğer çalıştığım yerleri giremedim. Aynı zamanda Okul ismi girerken academic yerine Anadolu yazmışım. Mülakat aldığımda dosyayı açtırıp düzeltirsin diye çok mesaj aldım ama şimdi süreç yaklaşınca endişelenmeye başladım.

• Merhaba,
    @ozangules62 ile birlikte biz de onayimizi aldık. Evimize gidebilince deneyimimizi paylaşacağım. Herkesin süreci sorunsuzca hallolsun dilerim ki.

• @emels vizeyi kendim almış kadar sevindim size, çok stresli geçirmiştiniz son 1 haftayı. Bundan sonrası sizin için çok güzel olur ☺️ tebrikler, şimdi kutlama zamanı 🎉🎉 deneyiminizi sabırsızlıkla bekliyorum 🥹

• Dear Sir/Madam,

In this case NVC is authorised for the transfer requests. Please contact NVC.

Arkadaşlar ankara dosya taşıması için NVC diyor açıklayabilir misniz

• @sesicesei geri donusunuz icin tesekkur ederim

• hayırlı olsun harika haberler

Deneyimlerinizi merakla bekliyoruz

• Merhaba, forumda şu şekilde bir açıklama paylaşılmıştı:
    "28 Ağustos 2025’teki DoS kararından önce Viyana’ya dosyasını taşıyanlar, case number fark etmeksizin oturum izni olmasa bile Viyana Konsolosluğu’nda mülakata girebilecek. Cut-off geldikçe mülakatlar dağıtılacak." ❓Bu paylaşımın doğruluğunu teyit eden bir kaynak mevcut mudur?

• ⭐⭐⭐⭐

@onurfenci

Yanlış yaptığınızı düşündüğünüz durumu evrak teslim esnasında sözlü beyan edersiniz, ihtiyaç duyarlarsa değiştirir konsolosluk yetkilisi o esnada.

• @Selimdiskaya52 Anladığım kadarıyla travel ban nedeniyle İranlı başvuru sahipleri mülakata girseler bile genelde AP’ye bırakılıyor. Keşke bunu bilip randevu almasalar, çünkü bu durum diğer başvuruların da ilerlemesini zorlaştırıyor sonuçta

• Selamlar USTraveldocs sitesinde Türkiye Cumhuriyeti'ni seçtiğimizde yönlendirdiği usvisascheduling sitesinde kaydımı yapıp bütün bilgilerimi girdikten sonra " Object reference not set to an instance of an object." hatası alıyorum. Sebebi nedir?

• @ATS16 merhaba teşekkür ederim peki apostil yaptırmam gereken veya adli sicilim dışında tercüme ettirmem gereken bir şey var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

• merhabalar, DS-260'taki bazi bilgilerimle ilgili bir soru sormak istiyorum.

DS-260 doldururken universiteden mezun olmama 1 ay gibi bir sure kalmisti, ben de universiteyi de yazdim fakat no degree olarak gosterip, aciklama kismini "universite diplomasi alinacaktir" seklinde doldurdum. Bunun icin dosyami acip duzenlemem gerekir mi? yoksa bu da cok da problem yaratmayacak tarzda bir durum mu? su an diplomam da var, mulakatta gosterebilecegim ama DS-260'da duzenleme yapmam gerekir mi emin olamadim. simdiden tesekkurler.

• @emels müthiş haberler devam ediyor yeni hayatınızda bol şans dilerim

• ⭐⭐⭐⭐

@ucangeyik gerek yok, diplomanızı mülakatta beyan edeceksiniz, yeterli.

• vize mülakatları olumlu geçen arkadaşlar gerçekten bu yılın ilk vize alanları olarak gönülden kutluyorum hepinizi darısı bizlerin başına. deneyimlerinizi bekliyoruz. ayrıca bir şey sormak istiyorum. numaramız current olsa da bu bültende ceac te hala kcc yazıyor olması dosya taşıma isteğimizi hala kcc nin yapacağı anlamına mı geliyor. sonuçta dosyamız gönderilmemiş oluyor kcc yazdığı için hala

• Kasim 2025 Bulteni aciklandi.

• 7750 de kalmış hala

• Umarım böyle ufak adımlarla bitirmeyiz mali yılı.. yine 7750’de sabit kalmış

• @oktay3847 Aslına bakıldığında DV2018 den DV2025 e kadar olan sürecte DV2026 nın kasım mülakatlarına göre hepsi daha geride umuyorum ki Aralık ayında bir artış olur. Eğerki olmazsa tabloya göre Ocak ayında muhakkak yüksek bir artış hep olmuş.

https://yesilkartforum.com/bulten/?amp=1

• Merhabalar aklıma takılan bir soru var, geçmişte dosyasını farklı bir konsolosluğa taşıyıp sonrasında geri Ankara'ya taşımak istenen talihlilere Ankara'nın mülakat verme aşamasında sorun yaşattığı söylenmişti. Peki ya henüz current olmadan KCC üzerinden geri taşırsak Ankara geçmiş eylemleri görüntüleyip yine farklı bir tutum gösterebilir mi mülakat verme aşamasında?

Benzer Başlıklar

• 153
  • 8486
  • 73
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |