• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. onurfenci
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    O
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 59
    • En İyi 17
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

onurfenci

@onurfenci

greencard çıktı hala inanamıyorum

45
    İtibar
    128
    Profil Görüntülemeleri
    59
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

onurfenci Takip etme Takip Et

onurfenci tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sesicesei Bana da aynı maille dönüş yaptılar

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      O
      onurfenci

Herkese merhabalar dün sabah mülakat tarihime sorduğum maile dönüş yaptılar ve mülakat tarihini 16 Ekim’e verdiklerini söylediler

O
      onurfenci

@cleszi hayır hiçbirimize dönüş yapılmadı hala resmi tatilden dolayı. Umarım yarın hepimizi sevindirecek haberlerle dönüş yaparız sizlere de

O
      onurfenci

sayın @gucarslan hocam siz daha iyi bilirsiniz mutlaka ama chatgptye durumu anlattığımda nvc’ye de public inquiry form doldurup o form aracılığıyla iletişime geçmemi ve mağduriyetimizi dile getiren resmi bir dil kullanarak metin hazırladı onu göndermemi tavsiye etti ama bi size danışayım dedim aksiyon almadan

O
      onurfenci
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

Herkese iyi akşamlar, sağlık muayenesi tarihim kesinleşti ve Viyana’ya biletimi alayım diyorum ve ilk yurtdışına çıkışım olacağı için deneyimli forum üyelerine birkaç sorum var.
      1- Yeşil pasaport ile giriş yapacağım Viyana’ya ama sonuç olarak elimdeki pasaport Türk pasaportu ve 22 yaşında bir gencim. Giriş yaptıktan sonra kalıp geri dönmeyeceğimi düşünmemeleri için özellikle dikkat etmem gerekenler nelerdir?
      2- Dönüş biletini kesinlikle Türkiye’ye almak zorunda mıyım yoksa İtalya’ya otobüs tren uçak vs bileti alsam o da işimi görür mü? (pasaporta vize basıldıktan sonra kuzenimi ziyarete italya’ya gideceğim)
      3- Viyana’ya indiğimde orada kalmayacağıma inandırmak için Amerika’ya gideceğimi ve Amerikan konsolosluğunda vize mülakatım olduğunu söylemem sorun yaratır mı?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      O
      onurfenci

@sesicesei hayırlı uğurlu olsun çok sevindim umarım devamı gelecektir

O
      onurfenci

@cembey2012 ben kcc’ye de mail attım mağduruz abi. kim giderirse artık mağduriyetimizi ordan ilerleyeceğiz umarım çözülürse tabi

O
      onurfenci

@sesicesei umarım bu sene de aynı şekilde ekim ayında mülakat verirler bizim cnlere. Eğer çağırılırsak sanırım yakın tarihlerde olucak irtibatta kalabilirsek çok sevinirim

O
      onurfenci

@Flight101 anahtar kelime konusunu bilmiyordum bilgilendirmeniz için teşekkürler. Forumda vakit geçirmenin faydalı olacağından şüphem yok, iyi ki varsınız.

O
      onurfenci

merhabalar bir şey sormak istiyorum, talihlilerin iletileri konu konu farklı boşluklar altında toplansa daha kolay olur diye düşünüyorum (mesela dosya taşıma konusu) benim gibi bilgi toplamaya çalışanlar için. önceki birkaç iletide denk geldiğim kadarıyla siz de talihliler bu konuda size danıştıklarında önceki iletileri okumalarını söylüyorsunuz, şuan bu başlık altında birbirinden farklı konularda 1708 tane ileti var, geriye döneyim arayayım tek tek desem çok meşakkatli bir iş keşke zamanım olsa da hiç çıkmasam ama maalesef her an takip edemiyoruz forumu. bir yandan siz de haklı olarak aynı soruyu defalarca cevaplamaktansa önceki iletileri okumasını söylüyor ya da link atıyorsunuz. illaki düşünülmüştür birilerinin aklına gelmiştir ama neden yapılmadığını merak ediyorum

O
      onurfenci

onurfenci tarafından gönderilen son iletiler

merhabalar hiçbir kurumda(banka dmv vs) verdiğim adress prooflar kabul edilmiyor. Greencard veya ssn ne kadar sürüyor gelmesi ya da ne durumda bunları kontrol edebileceğim bir yer var mı? (web sitesi ya da kurum)

O
      onurfenci

Merhabalar hangi konu başlığında sormam gerektiğini bilemedim o yüzden burada soruyorum. Abd’ye giriş yaptıktan sonra ssn ve greencard’ın adrese teslimi ne kadar sürüyor ve bu işlemleri takip edebileceğim bir kurum var mıdır. Ayrıca uscis’e kayıt olup ülkeye giriş yapmadan önce gerekli ücreti ödedim ama bugün kontrol ettiğimde dosyamla alakalı bir bilgi göremiyorum normal mi

O
      onurfenci

@ATS16 yani konsolosluktayken bunu düzelttirmeme gerek yok doğru mu? Evet lise diplomam ve diğer gerekli belgeler yanımda. Teşekkürler şimdiden cevabınız için

O
      onurfenci

Highest Level of Education Completed Ds-260 formunda bu kısma University, No Degree yazmışım. Üniversite öğrencisiyim hala bitirmedim okulu. Öğrenci belgesi götürmem gerekir mi sizce mülakata. Ve bunları kontrol ederken yaptığım bir hatayı fark ettim ‘Number of Educational Institutions Attended’ Bu soruya 1 cevabını vermişim ama sanırım 2 demem gerekiyordu. Ciddi bir sorun yaratacağını düşünmüyorum ama endişelendim yine de. Sizce mülakat günü mü düzelttirmeliyim yoksa yarın sabah ilk işim ds260 formunu açtırıp düzeltmeleri yapmak mı olmalı

O
      onurfenci

16 Ekimde Viyanada vize mülakat tarihim verilmişti. Gerekli belgeleri hazırlamaya başladım ama banka hesap dökümünü ne zaman almalıyım bilemedim. Önümüzdeki birkaç gün içinde almamın bir sakıncası olur mu yoksa Viyanaya gitmeden birkaç gün önce almam daha mı mantıklı olur sizce

O
      onurfenci

@Ekto-Oktan doğru diyorsunuz, dediğiniz gibi bir plan yapmak daha mantıklı duruyor çok teşekkürler

O
      onurfenci

Merhabalar herkese, biraz fazla üstünde duruyorum çok gerek olmadığı halde ama bir sorum var sizlere. Viyanaya girerken amerikan konsolosluğunda vize görüşmem olduğunu ve amerikaya alacağım uçak biletini göstersem, acaba bir sorun yaratır mı konsoloslukta görüşmem olduğunu söylemem. Çünkü dümenden tatil planı yapıp dönüş bileti alıp onu gösterip yalan söylemek istemiyorum oradaki memura

O
      onurfenci

@sesicesei Bana da aynı maille dönüş yaptılar

O
      onurfenci

@excan bu bahsettiğiniz yanıtları ne zaman aldınız viyana konsolosluğundan

O
      onurfenci

@cleszi hayır hiçbirimize dönüş yapılmadı hala resmi tatilden dolayı. Umarım yarın hepimizi sevindirecek haberlerle dönüş yaparız sizlere de

O
      onurfenci