Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Murat-c cevapınız için teşekkürler, ben öyle yapıyorum belgenin yeniden oluştutulması gerekmekterdir gibi bir uyarı çıkıyor.

• Arkadaşlar benim mülakat tarihini geri 14 nisana çektiler ben bunu arayarak teyit ettirme şansım var mı cidden 3 kere mail attım 3 kere 17 nisan dediler şimdi doğru tarih 14 nisan diye mail atmışlar

• Nisan ayı icin pause kararı adına olumlu bir gelişme var mı arkadaşlar ocak ayında mülakata girdik bekliyoruz hala 😞

• @Serapp merhabalar üst konuşmalarsa bir yerde okudum mülakat tarihi alındıktan sonra kişi ekleme alanının aktif olmayacağı yazıyordu. Bizimde bebeğimiz oldu dosyamız viyanada dosyayı açtırıp bebeği eklersek dosyayı ankaraya çekmelerinden endişe ediyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Sibel-Apaydın siz açıklamanızı yapın tabi, ama son karar onların 🙂

• @yigit55 hala açıklama yok mağlesef şubatta girdim bende bekliyoruz ama ben gemileri yaktım açıkcası şu saatten sonra çokta birşeyin değişiceğini inanmıyorum artık çocuk oyuncağı olduk ha dedik ankara vize verirmi vermezmi dosyayı hk aldık geri çektik derdi 28 ağustos derdi derken saçma bir ton olay daha çıkmasaydı keşke diyorum. 25 yaşındayım şu 1 sene içinde yaşattıkları şeyden saçım döküldü yemin ediyorum. 😁 Allah sonumuzu hayır etsinde ben çok olumlu değilim. 1 haftadır başka vize türevleri için araçtırmaya geçtim hatta. Abd yi saldım çoktan çünkü belliki oda beni salmış çok önceden 🙂

• @yigit55 11inden sonra olumlu gelişmeler olur diye düşünüyorum

• @gucarslan Viyana mülakatı için 2026 yılı içşn herhangi bir kayıt oluşturmıyoruz abi konsoloslukta gönderdiği evrak e mail listesinde söylüyor herhangi bir kayıt yaptırmanıza gerek yoktur diye

• @gucarslan Merhaba, Viyana için ais ya da ustravel kaydı yapılıyor muydu? geçmiş dönem ve bu yılki deneyimlerde rastlayamadım yapılacağına dair bilgiye.

• @Sibel-Apaydın merhabalar, benimde korktuğum şeylerden biri o sigara içtiğim için problem yaratır mı acaba?
    Akciğer filmini tüberküloz riskine karşı istiyorlar diye biliyorum.

• Merhabalar
    Doğru başlıkta mı yaziyorum bilemedim
    Ustraveldocs adresinden girip kayit yaptim. Ama bana randevunuz reddedildi diye bir mail geldi sanirim bir hata yaptım.işlemin nasil yapildigini takip edebilecegim bir yer var mi

• @itsahmet yeşili pasaportu neden almaktan vazgeçtiniz merak ettim.

• @tolga-ozfidan Bildiğim kadarıyla yapılmıyor sadece Ankara için gerekli diye biliyorum

• Bu ileti silindi!

• Tekrar merhabalar, yarın Unganlar randevumuz var. Unganlar sonunda onayladı fakat anlaradan hala dönüş alamadık. Hala bekar ve kızlıksoyadım gözüküyor. Bize bir dönüş yapılmadı. Ara ara mail attık m33 ve m99konu başlıklı. 14 Nisan mülakat günümüz o gün sorun yaşar mıyız? Yanımıza attığımız mailleri de götüreceğiz fakat asıl talihlinin hala eski bilgileri ds formda kayıtlı. Ds güncellemeye de dönmediler şu an ne yapacağımızı bilemiyoruz. Deneyimli kullanıcıların tavsiyelerine açığız.

• @Betül-0 benim de tek korkum bu. Maddi manevi yıpratıcı olacak. İnşallah sorunumun sigaradan olduğunu oda düşünür istemez. Gittiğim dr a konsolosluk film istiyor sorun çıkar mı dedim yok hayır dedi. Bekleyip göreceğiz. Sağlık olsun 😊

• @Betül-0 sizin de ciğerlerinizde bendeki sorun mu var

• @Betül-0 eşim de uzun yıllardır sigara içiyor maalesef. sigara içtiği için ciğerini kötü görürler de ekstra testler isterler diye ben de korkmuştum ama istemediler. yani sigaranın ciğere verdiği zararla tüberküloz gibi riskli hastalıkları filmden ayırt ediyorlar. ciğerde leke vb. olursa ekstra testler istiyorlar.

• Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. Kız arkadaşımla evlenmeyi düşünüyorum. Numaram current olmadı ama bir sonraki bültende artış olursa Haziran ayında randevu almayı tahmin ediyorum. Şuan ben evlenmeden kız arkadaşımı "add applicant" olarak dosyasını ekleyebiliyor muyum? Current olduktan sonra dosyayı açtırıp mı onun bilgilerini güncellememiz gerekecek. Evlendikten sonra mı onun bilgilerini sisteme girmeliyim. Eğer farklı ilerlemeler yapılıyorsa zaman kazanmak adına en mantıklı yolu yapmaya çalışacağım. Süreçle ilgili başlık varsa bilen yönlendirebilir mi?

Düzeltme: @ATS16 Sizin gönderiyi buldum. Ama burada mülakat almadan "add applicant" yapmak lazım gibi anlıyorum. Ben mülakatı alsam sonrasında "add applicant" yapamıyor muyum? Mülakata kadar yetiştirme opsiyonu oluyor mu bu süreçte?

Birde biz çekilişten sonra tanıştık. Kanıt sunsak yine geçerli oluyo mudur?

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/6191

• @falsepoet önerileriniz için teşekkür ederim. pasaport çıkartmadan kcc'ye mail atarak açtırsam ve pasaportu current olduktan sonra mülakata giderken götürsem problem olur mu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |