@conk sıraların hızlıca gelmesi değişik, herkesi mülakata alıp sonra ekime kadar pause u kaldırmama ihtimalleri olabilir mi ki ?
Betül 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@aliyonel Mülakat zamanı belli olunca Viyana ile iletişime geçmeniz gerekiyor diye biliyorum. Daha sıra gelmediyse KCC ye mail atabilirsiniz.
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@aliyonel mektup dedikleri mail geldi sanırım 3 nisanda, götürmem gereken belgeler yazıyor sağlık raporu da dahil. Doktordan randevu aldım o yüzden.
-
Merhabalar herkese, sağlık randevusundan çıktım yeni. Yarın gelip mektubu alabilirsiniz dediler. Herhangi bir sorun olsa söylerlerdi değil mi?
Betül 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)Gündem içinde yayımlandı
@Seteve-Carlos 30 eylüle kadar pause sürecek diye biliyorum ve o zamana bizim dv 2026 vizeler yanar zaten. Yanlış mı düşünüyorum?
-
@mesut57 reddetseler kağıt veriyorlar mı ki ?
-
Merhabalar, vize mülakatından sonra CEAC visa status check e girilebiliyor muyuz? Immigrant visa case number ımı bilmiyorum normal case numberdan farklı mı oluyor, öyleyse nereden öğrenebilirim?(Konsolosluk mektubunda, mailde, yazıyor diyorlar ama bulamadım ben)
-
Merhabalar herkese, sağlık randevusundan çıktım yeni. Yarın gelip mektubu alabilirsiniz dediler. Herhangi bir sorun olsa söylerlerdi değil mi?
-
@gucarslan emin olmak için soruyorum teşekkürler.
-
@gucarslan vize görüşmesinden önce herhangi bir yere belge yüklememiz gerekmiyor mu o zaman( tek kişiyim)
-
Herkese merhaba, ben birşeyi merak ediyorum. Gelen mailde şöyle bir ifade var:
Electronically processed cases: Originals of ALL documents uploaded to CEAC, including the original of petitioner’s birth certificate for IR5 and F4 visas.
Ds 260 formu oluyor değil mi bu?
Ama herhangi bir belge yüklememiştim.NVC case number ile giriliyor sanırım ama ben bilmiyorum ya da anlayamadım. -
@aimrenk merhabalar, hayırlısı olsun öncelikle. Ödemeyi internetten de yapabiliyor muyuz, biliyor musunuz?
-
@aliyonel mektup dedikleri mail geldi sanırım 3 nisanda, götürmem gereken belgeler yazıyor sağlık raporu da dahil. Doktordan randevu aldım o yüzden.