Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mesut57, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Aslan-3 16 yaşından küçük çocuklar için asıl kazananın Vukuatlı nüfus kaydını 2 adet çıkartın yeterli.Onun için adli sicil kaydı istenmiyor.16 yaşından büyük çocuk için e devlet şifresi alın onun adına Vukuatlı nüfus kayıt örneği çıkarın ve arşivli Adli sicil kaydını İngilizce çıkartın.

16 yaşından büyük kızım için E devlet şifresi aldım. Adli sicil belgesi alabildim ama nüfus kayıt örneği vermiyor. "Kişi ergin değildir" uyarısı veriyor. Sanırım 18 yaşından küçük olanlarda e devletten Nüfus kayıt örneği alınamıyor.

• @Hasan-Ayvaz Asıl kazananın Vukuatlı nüfus kaydını 3 adet çıkartın

• @mesut57 O şekilde yaptım evet.

• Ustravel kaydını @aysegul hanımın hazırladığı kaynaktan yararlanarak doldurduk. Sağolsun @yceylan ‘da destek oldu. Herşey ok. Fakat kazanan yani benim pasaport teslimi için “premium teslimatta” seçtiğim kısımda adres bilgisini giremedim. Bir daha da o alana ulaşamıyorum nereden değiştirebilirim. Ya da nerden adres girebilirim. Henüz barkodlu belge kısmına gelemedim.

• @Serapp güncellendi

• ⭐⭐⭐⭐

@onur12 İmzanızda örnek Ankara yazıyor Ankara'da girecekseniz örnek kelimesini silin, sağlık randevusu aldıysanız onu da imzanıza ekleyin.
    Banka hesap dökümünü 1 hafta veya 10 gün kala alsanız yeterli olur. Dolar birikiminiz yeterli ise sadece döviz hesap dökümü alabilirsiniz. Yeterli değilse TL, altın, hisse senedi gibi tüm varlıkların dökümünü almanız yararınıza olur. Hesaba ekleme yapmak durumunda kalırsanız mülakattan 1 gün önce bile döküm alabilirsiniz. Kolay gelsin.

• @ceyceycey Merhaba, mülakat deneyimleri başlığında bu konu aslında oldukça net. Lisans mezunuysanız lise diplomasına ihtiyacınız yok. Lisans diplomanız, Türkçe veya İngilizce'den başka, farklı bir yabancı dilde değilse (örneğin Almanca ) çeviriye de ihtiyacınız yok.

Benimki de dahil olmak üzere, evrak listesinin yazılı olduğu pek çok mülakat deneyimini okumanız tavsiyedir.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7665/dv2026-mülakat-deneyimleri/417?_=1774807691144

• Bu ileti silindi!

• @olcay-san benim esimin annesinde de boyle bi drum vardi esimin lise diplomasinda anne ismi farkli universite diplomasinda farkliydi ancak bunlarin disinda e devletten aldigimiz aile bilgilerinde not vardi su tarihte isim değişikliği yapıldı diye. Asıl talihli esimdi sadece uni diplomasini istedikleri icin bizde isim acisindan bi sknti olmadi

• @Serapp teşekkür ederim.o çok sağolun

• Merhaba siz değerli form katılımcılarına bir sorum olacaktı yorumlarsanız memnun olurum. dosyamı ankaraya taşıdım sağlık raporumuda aldım mülakat tarihim 2 nisan da ankarada olacak ama esc sayfasında hong kong gözükmekte https://www.usvisascheduling.com/ kayıdımı yaparken türkiye şeçeneği çıkmadı bende HK olarak devam ettim ve kaydı HK olarak tamamladım resimde yuvarlak içine aldığım randevuyu iptal et butonuna tıklarsam yane iptal edersem 2 nisanda ankaradaki vize mülakatım iptal olma durumu varmı acaba yoksa sadece https://www.usvisascheduling.com kaydımı siliniyor kcc ye profil taşıma için mail atmamdan önce profilimde ülke honkong yazıyordu şimdi ankara olarak güncenlendi randevuyu iptal etmem gerek yeni randevu oluşturmak için benim endişem acaba vize mülakatını etkilermi onunda iptal olma durumu varmı ?

bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden herkese çok teşekür ederim.

ustrav.jpeg
    ustravl 2.jpeg

• @bkio İş Bankası bana vermedi bu bahsedilen üstyazıyı, öyle bir uygulamamız yok dediler. Direkt olarak TL hesabını dolar karşılığı olmadan götürsek Ankara için sorun oluyor mu acaba? Bilen birisi yardım edebilirse çok sevinirim.

• @cerenb Ben Garanti Bankasından aldım, bana da ilk kez böyle bir şey duyuyoruz dediler ama sistemlerinde taslak olarak varmış, arayınca buldular.

Başka bir şubede deneyebilirsiniz veya kendiniz mülakattan bir gün önceki tcmb efektif satış kuru üzerinden çevirip, TL meblağa karşılık gelen USD’yi yazabilirsiniz. Bu şekilde de bir sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum.

• @bkio anladım, teşekkür ederim! yarın tekrar deneyeyim o zaman biraz üsteleyip, olmazsa dediğiniz gibi yaparım.

• @Recep-Macit-AYDIN ben de mecburen actim

• ⭐⭐⭐⭐

• "In a statement to CBS News on Sunday, the Department of Homeland Security confirmed "USCIS has lifted the adjudicative hold for thoroughly screened asylum seekers from non high-risk countries."

Olumlu gelisme, bence GC cekilisine yansiyacaktir bu hafta icinde. Onceden bir bilgi Viyana'ya ulasirsa size iletecegim.

• @Okan-1 merhaba benim ustravel kaydımda sizin görüntüdeki gibi konsolosluk randevu ayrıntıları yazmıyor,belge teslimat bilgileri,mrv ücret ödemeleri,barkodlar gibi sekmeler yok yanlış mı yaptım acaba bilgisi olan var mı

• @ATS16 teşekkürler detaylı bilgi için!

• @Laths Buzlar Erimeye Başladı" (DHS Açıklaması), ABD İç Güvenlik Bakanlığı'nın (DHS) yüksek riskli olmayan ülkelerden gelen ve iyice taranmış sığınmacılar üzerindeki "karar verme yasağını" (adjudicative hold) kaldırdığı belirtiliyor.
    ​Senin İçin Anlamı: Hükümet, Trump yönetiminin o çok katı "her şeyi durdurma" politikasını gevşetmeye başladı. Sığınmacılar (asylum) için blok kalkıyorsa, bizim gibi yasal yollarla (Green Card) gelen ve tüm güvenlik taramalarından (Unganlar muayenesi, adli sicil kaydı vb.) geçmiş kişiler için blokajın kalkması an meselesidir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |