Merhaba ben halen DS260 formunu doldurmadım numaram 15 binlerde 260 formuna Ankara yerine Hong Kong yazarsak sorun olurmu acaba en en azından dosya taşımakla uğraşmayız
Okan 1 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba Herkese
Benim 2 sorum olacaktı siz değerli form katılımcılarına .yardımcı olur musunuz-
Dosyam Ankarada 2 Nisan'da mülakat planlandı evrak mailide geldi
Ama ESC Sayfasında halen Hong Kong gözükmekte -
Ankara'ya ds-260 formunu açtırması için mail attım ve açtılar pazartesi kadar açık kalsa problem olur mu acaba çünkü pazartesi ABD adresini atacaklar bana görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim
-
-
@aysegul hanım çok teşekür ederim değerli yorumunuz için dediğiniz gibi sorun olmadı
-
merhabar
bügün vize mülakatım oldu görevli pause var ondan dolayı vize basamıyoruz dedi pause kalkınca bize mail attın vizenizi basacaz dedi acaba herkese aynı evrakmı veriliyor bana verilen evrakta bişi yazmıyor sadece case numaram ve DV yazdı görevli.

-
@kemal85 Teşekkür ederim değerli yarumun için saolasın
Umarım pause kalkarda hepimiz vizemizi alırız -
@ugursway Merhaba uğurbey evet sizin bu iletinizi gördüm ve hemen denemiştim değişikliğe kapalıydı hiç bir bölümüne işlem yapamadım.sistem izin vermiyordu
-
@burakszgun BU HONG KONG İÇİN ANKARANIN FARKLI OLABİLİR EMİN DEĞİLİMDE YANLIŞ YÖNLENDİRMEK İSTEMEM
-
@Serapp HANIM There are no scheduled appointments to be cancelled. (İptal edilecek planlanmış randevu bulunmamaktadır.) DİYOR İPTAL EDEMİYORUM İPTAL OLMADIĞI İÇİNDE ANKARA İÇİN KAYIT AÇAMIYORUM CÖZÜMLENMESE HONG KONG İÇİN YAPTIĞIM USTRAVEL KAYDINI GÖTÜRÜP KONSOLOSLUKTA DÜZELTİLMESİNİ TALEP EDECEM SONUÇTA VİZE BASILMIYOR ZATEN ELDEN TESLLİM TALEP EDERİZ
Okan 1 tarafından gönderilen son iletiler
-
@Sibel-Apaydın Tabiki düzelirse forumda paylaşırım umarım bir an önce pause kalkarda biraz ferahlarız
-
@ugursway Merhaba uğurbey evet sizin bu iletinizi gördüm ve hemen denemiştim değişikliğe kapalıydı hiç bir bölümüne işlem yapamadım.sistem izin vermiyordu
-
@Sibel-Apaydın Merhaba Sibel hanım sizede böyle bir hatamı veriyor yeni e posyala kayıt açarken
Kişisel ayrıntılarınız veritabanımızda zaten var olan bir profille eşleşiyor. Bu profili geçmişte oluşturduysanız ve parolanızı unuttuysanız, lütfen oturum açma ekranındaki “Parolamı unuttum?” işlevini kullanın. Bu kullanıcı adı size tanıdık gelmiyorsa, lütfen sol menüdeki Geri Bildirim Sağla seçeneği aracılığıyla veya yardım hattımıza bir E-posta göndererek yardım hattımızla iletişime geçin. Lütfen pasaportunuzun veri sayfasının taranmış kopyasını geri bildirim mesajınıza/E-postanıza eklemeyi unutmayın.
Bende dosyamı Hk dan ankaraya taşıdım Hk için yaptğım usrvl kaydını götürmek zorunda kaldım benden aldı biz düzeltiriz dedi 24 saat sonra tekrar deneyin dedi konsolosluk taki hanım efendi halen hata devam ediyor bir türlü çözülemedi 2 nisanda mülakat tarihimdi hemen hemen 1 aydır çözemedik bu durumu. Pasaport için elle teslim yapabiliyormuyuz diye sordum malesef kargolamanız gerek dedi ( hk için yaptığınızı yanınızda götürün sizden alacaktır en azından sorunu bilsinler belki bir çare bulurlar)
-
@kemal85 Teşekkür ederim değerli yarumun için saolasın
Umarım pause kalkarda hepimiz vizemizi alırız -
merhabar
bügün vize mülakatım oldu görevli pause var ondan dolayı vize basamıyoruz dedi pause kalkınca bize mail attın vizenizi basacaz dedi acaba herkese aynı evrakmı veriliyor bana verilen evrakta bişi yazmıyor sadece case numaram ve DV yazdı görevli.

-
@bravist böyle bir anlama geldiğini bilmiyordum bilgi için teşekür ederim.
-
@Serapp HANIM There are no scheduled appointments to be cancelled. (İptal edilecek planlanmış randevu bulunmamaktadır.) DİYOR İPTAL EDEMİYORUM İPTAL OLMADIĞI İÇİNDE ANKARA İÇİN KAYIT AÇAMIYORUM CÖZÜMLENMESE HONG KONG İÇİN YAPTIĞIM USTRAVEL KAYDINI GÖTÜRÜP KONSOLOSLUKTA DÜZELTİLMESİNİ TALEP EDECEM SONUÇTA VİZE BASILMIYOR ZATEN ELDEN TESLLİM TALEP EDERİZ
-
@burakszgun BU HONG KONG İÇİN ANKARANIN FARKLI OLABİLİR EMİN DEĞİLİMDE YANLIŞ YÖNLENDİRMEK İSTEMEM
-
Merhaba siz değerli form katılımcılarına bir sorum olacaktı yorumlarsanız memnun olurum. dosyamı ankaraya taşıdım sağlık raporumuda aldım mülakat tarihim 2 nisan da ankarada olacak ama esc sayfasında hong kong gözükmekte https://www.usvisascheduling.com/ kayıdımı yaparken türkiye şeçeneği çıkmadı bende HK olarak devam ettim ve kaydı HK olarak tamamladım resimde yuvarlak içine aldığım randevuyu iptal et butonuna tıklarsam yane iptal edersem 2 nisanda ankaradaki vize mülakatım iptal olma durumu varmı acaba yoksa sadece https://www.usvisascheduling.com kaydımı siliniyor kcc ye profil taşıma için mail atmamdan önce profilimde ülke honkong yazıyordu şimdi ankara olarak güncenlendi randevuyu iptal etmem gerek yeni randevu oluşturmak için benim endişem acaba vize mülakatını etkilermi onunda iptal olma durumu varmı ?
bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden herkese çok teşekür ederim.

-
@aysegul hanım çok teşekür ederim değerli yorumunuz için dediğiniz gibi sorun olmadı