• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. onur12
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    O
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 86
    • En İyi 13
    • Tartışmalı 5
    • Gruplar 0

onur12

@onur12

17
    İtibar
    103
    Profil Görüntülemeleri
    86
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

onur12 Takip etme Takip Et

onur12 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 Mülakat Deneyimleri

29 Nisan Çarşamba Ankara mulakat deneyimim

Ungalar da ki raporumu almak için mulakat gününden 4 gün öncesinde gitmiştim bir sorun olursa vaktim olsun diye zaten ankarada yaşadığım için sorun yoktu yerini biliyordum daha önceden önünden defalarca geçip acaba buraya neden geliyorlar diye soruyordum kendime iceri girdikten sonra benden istenilen evrak
      Pasaport
      Asi kagidim sadece tetanoz asım vardı hepsini e nabiz çıktısı aldım
      45 dolar gibi bir ücret verdim
      Başka bir belge istenmedi asilarimi olup röntgen çekilip kan verdim idrar tahlili olmadı toplam da 20bin tl gibi bir ücret çıktı tek kişi için ertesi gün sonuçlarımı aldım bir sorun yoktu

29 NISAN CARSAMBA MULAKAT GUNU
      Evet bugün mulakat günüm de randevum 8.30 idi saat 8 de içeriye alındık gerekli on asamalardan sonra sıramı bekledim benden önce belgelerinde arşiv kayıtlı adlı sicil belgesi alamayan bir çift vardı umarım tekrar halletmislerdir buna dikkat edin bir de tarihleri güncel olsun bir kişinin aldığı belgelerin tarihi 1 yıl geriden gidiyordu orada cikti alabilirsiniz e devletten ama iki asamali dogrulama varsa olmuyor telefonunz yaninzda olmadigi icin neyse sıra bana geldigin de benden istenilen belgeler

Pasaport (ds 260 formun da pasaportumu eklememe rağmen orada çıkmadı kalacağım adresi de yazmıştım o da yoktu oysaki dosyami açtırıp onları eklemiştim bir soru. Yoktu completed yazısı vardı hatta çıktısını aldığım tüm sayfalarda hepsi yazıyordu pasaportum ve kalacağım adres neyse ki orada kendisi ekledi ve bir sorun olmadı)

Fotoğraf 2 adet 5×5
      Arşiv kayıtlı adlı sicil
      Askerlik belgesi (bu belgeyi isterken bana neden gitmedin gibi sert bir soru geldi nasıl tecil aldin diyerek bir kez erteleme hakkım olduğunu söyledim masayı terk edip başkalarına sordu ama bir şey demedi sonrasında sordum bir sorun mu var diye sorun olmadığını söyledi )
      Vukuatli nufus kayit örneği
      Banka hesap dökümü sadece doviz hesabımı verdim sirküleri almadı
      Diploma ve kopyası
      Ustraveldocs belgesi
      Başka bir belge istemedi sonra konsolos ile görüşmek için tekrar sırada bekledim
      Sıra bana geldiğinde Türkçesi iyi olan bir hanımefendi ile görüştüm yemin ettikten parmak okuttuktsn sonra bana hong kongda mi yaşıyorsunuz çifte vatandaşlığını var mı diye sordu hayır dosyami taşımıstim tekrar ankaraya transfer ettiğimi söyledi nerede kalacağımı ve ne is yapacağımı sordu ingizlizce biliyormusunz dedi biraz konuştuktan sonra bugün için vize veremiyorum 221g kağıdını verdi pause kalkınca mail ile bize ulaşın dedi mail de ne yazacağım diye sorunca çevirmen geldi ona söyledi o da bana söyledi teşekkür edip ayrıldım çıktığım da saat 10 olmuş stresten zamanı tahmin edememiştim bu süreci de atlattık umarım herkes en kısa zaman da vizesine kavuşur
      Not dv dışında öğrenci ya da turist vizelerin çoğuna Red veriyorlardı

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      O
      onur12
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Hong Kong dan dosyami ankaraya taşıdım excelden guncelledim

O
      onur12

221g kagidi ile çıktım çok ilginç sekil de orada önceden dosyami taşıdığım için hong Kong da mi yaşıyorsunuz ya da çifte vatandaşlıginiz mi var soruları ile karşılaştım bir de pasaportumu ve adresimi eklememe rağmen orada gozukmedi dosyami actirmistim ekledim kapatmıştım hatta ds 260 formunda ki tüm sayfaların çıktısını da vardı ora da bilgilerim vardı anlamadığım şekilde ama bir sorun çıkmadı mulakat deneyimlerinde detaylı anlatacagim

O
      onur12

@Rutkay evet aynen bu şekilde yazıyor umarım hepimizin vizesi onaylanir

O
      onur12

Bugün mülakata girecekler arkadaşlara başarılar

O
      onur12

Ustraveldocs sadece mulakat tarihi maili alanlar mi yapıyor şu an herkes mi yapmak zorunda mualakt günü tarihi almadan da

O
      onur12

10k üzeri dosyasını tekrardan ankaraya taşıyan oldu mu bu süreçte

O
      onur12

Arkadaşlar şubat bülteni ocak 10 15 arası açıkladı ve cutt of oldum diyelim ankara da bana da sıra geldiğini varsaydım tekrardan dosyami ankaraya taşıyabilir miyim

O
      onur12

@aysegul Sagolun baktım ama işe yarar bir şey cıkmadı

O
      onur12

@Serapp dosyami açtırdim re opend şekilde bilgilerimi güncelledim completed şekilde tamamlandı bilgi için teşekkürler ederim sağlık ve mulakat gününü bekliyorum herkese başarılar

O
      onur12

onur12 tarafından gönderilen son iletiler

Haziran ayına da girdik hala bir gelişme yok pausedan beklemeye devam

O
      onur12

Yasaklar kalktığı zaman pasaportumuzu posta yolu ile abd konsolosguna yolladiktan sonra ki süreç nasıl oluyor onlar vize basıp abdde ki kalacağımız adrese mi gönderiyorlar

O
      onur12

@ekoko1 evet ayni sekil de 221g yüzünden öyle yazıyor

O
      onur12

@Rutkay evet aynen bu şekilde yazıyor umarım hepimizin vizesi onaylanir

O
      onur12

@ekoko1 cok da önemli değil 221g süreci yüzünden vize veremedikleri ve imza var

O
      onur12
    • RE: DV2026 Mülakat Deneyimleri

29 Nisan Çarşamba Ankara mulakat deneyimim

Ungalar da ki raporumu almak için mulakat gününden 4 gün öncesinde gitmiştim bir sorun olursa vaktim olsun diye zaten ankarada yaşadığım için sorun yoktu yerini biliyordum daha önceden önünden defalarca geçip acaba buraya neden geliyorlar diye soruyordum kendime iceri girdikten sonra benden istenilen evrak
      Pasaport
      Asi kagidim sadece tetanoz asım vardı hepsini e nabiz çıktısı aldım
      45 dolar gibi bir ücret verdim
      Başka bir belge istenmedi asilarimi olup röntgen çekilip kan verdim idrar tahlili olmadı toplam da 20bin tl gibi bir ücret çıktı tek kişi için ertesi gün sonuçlarımı aldım bir sorun yoktu

29 NISAN CARSAMBA MULAKAT GUNU
      Evet bugün mulakat günüm de randevum 8.30 idi saat 8 de içeriye alındık gerekli on asamalardan sonra sıramı bekledim benden önce belgelerinde arşiv kayıtlı adlı sicil belgesi alamayan bir çift vardı umarım tekrar halletmislerdir buna dikkat edin bir de tarihleri güncel olsun bir kişinin aldığı belgelerin tarihi 1 yıl geriden gidiyordu orada cikti alabilirsiniz e devletten ama iki asamali dogrulama varsa olmuyor telefonunz yaninzda olmadigi icin neyse sıra bana geldigin de benden istenilen belgeler

Pasaport (ds 260 formun da pasaportumu eklememe rağmen orada çıkmadı kalacağım adresi de yazmıştım o da yoktu oysaki dosyami açtırıp onları eklemiştim bir soru. Yoktu completed yazısı vardı hatta çıktısını aldığım tüm sayfalarda hepsi yazıyordu pasaportum ve kalacağım adres neyse ki orada kendisi ekledi ve bir sorun olmadı)

Fotoğraf 2 adet 5×5
      Arşiv kayıtlı adlı sicil
      Askerlik belgesi (bu belgeyi isterken bana neden gitmedin gibi sert bir soru geldi nasıl tecil aldin diyerek bir kez erteleme hakkım olduğunu söyledim masayı terk edip başkalarına sordu ama bir şey demedi sonrasında sordum bir sorun mu var diye sorun olmadığını söyledi )
      Vukuatli nufus kayit örneği
      Banka hesap dökümü sadece doviz hesabımı verdim sirküleri almadı
      Diploma ve kopyası
      Ustraveldocs belgesi
      Başka bir belge istemedi sonra konsolos ile görüşmek için tekrar sırada bekledim
      Sıra bana geldiğinde Türkçesi iyi olan bir hanımefendi ile görüştüm yemin ettikten parmak okuttuktsn sonra bana hong kongda mi yaşıyorsunuz çifte vatandaşlığını var mı diye sordu hayır dosyami taşımıstim tekrar ankaraya transfer ettiğimi söyledi nerede kalacağımı ve ne is yapacağımı sordu ingizlizce biliyormusunz dedi biraz konuştuktan sonra bugün için vize veremiyorum 221g kağıdını verdi pause kalkınca mail ile bize ulaşın dedi mail de ne yazacağım diye sorunca çevirmen geldi ona söyledi o da bana söyledi teşekkür edip ayrıldım çıktığım da saat 10 olmuş stresten zamanı tahmin edememiştim bu süreci de atlattık umarım herkes en kısa zaman da vizesine kavuşur
      Not dv dışında öğrenci ya da turist vizelerin çoğuna Red veriyorlardı

O
      onur12

221g kagidi ile çıktım çok ilginç sekil de orada önceden dosyami taşıdığım için hong Kong da mi yaşıyorsunuz ya da çifte vatandaşlıginiz mi var soruları ile karşılaştım bir de pasaportumu ve adresimi eklememe rağmen orada gozukmedi dosyami actirmistim ekledim kapatmıştım hatta ds 260 formunda ki tüm sayfaların çıktısını da vardı ora da bilgilerim vardı anlamadığım şekilde ama bir sorun çıkmadı mulakat deneyimlerinde detaylı anlatacagim

O
      onur12

@gucarslan ilk başta hong Kong da mülakata gireceğim için aklımda hep öyle kalmış ingizlice ya da çevirisi kusura bakmayın yanlış anladım

O
      onur12

@gucarslan görevliye söylemiştim ama duymamış galiba tekrardan gideceğim

O
      onur12

banka hesap 6 aylık hesap ozeti imza sirküleri ingilizce mi olacak ben turkce cıkarttım bır sorun olur mu

O
      onur12