Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rocklee Süper. chatgpt abiye bi sor bakalım "ABD'de iyi bir yaşam sürmek için 1 senede ne kadar para kazanmam lazım diye?" 😁

• @rnc bende hep onu diyorum gc ye ilk başvurdugumda hiç bişeyim yoktu cıkarsa diyip başladıgım iş ve yatırım planlarım ile azımsanmayacak mülk taşıt ve nakit bakiyesine sahip oldum şimdi anlıyorum ki benim eksigim tr de dogmuş olmak degilmiş planlama yapamayan basiretsiz bahanelere sıgınan basit biri olmakmış gc bana bi gün çıkarmı bilmem ama hedef koyma plan yapma becerisini (bana sorsalar eskidende 10 numara kafası basan biriydim) çıkmadanda kazandırdı.

• @sinatra35 Hangi eyalet ve şehirde, hangi koşullarda yaşamak istediğine göre değişir diye cevap verecektir. 😃

• Benim alanım vergilendirme ve finans biraz denklik için uğraşıp bigfour gibi şirketlerde tax consultant alanına yönelebilirim ama 35 ‘ten sonra kariyerimi komple değiştirme hayalim var çünkü neden olmasın bir kere geliyoruz dünyaya😀game design ile ilgili online sertifikalı eğitimlere başladım uzun zaman önce. Bir yandan arka planda eşim ve küçük bir ekiple kendi oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz.Uzun vadede hayaller planlar çok , biraz şans bolca da emek ve çalışmayla gerçekleşmesi umuduyla 🍀 en çok da kızım için istiyorum daha güzel bir geleceği olması için..

• @Ozden-0 Hahahaha işten arta kalan zamanda bende öyle oyalanıyorum açıkçası o zamanlar daha hızlı geçiyor. Bugün işte olmadı 1 mayıs dükkanı açtık ama işte 🙂

• @yasinyasa bunu düşünenlerdenim bende. Hangi bölüm kararlaştırmadım o anki duruma göre community collage de olabilir bir üniversitede. Hatta dilimi geliştirebilirsem yüksek lisans olarak düşünebilirim ki o zaman hedefim zirvedeki üniversiteler olur. Harvard, Yale gibi. Yapabileceğimi düşünüyorum ama oralar için şu anlık dil problemim var. Her şey biraz ona bağlı

• @Atlantis00 Ben de bayadir hikayeli oynamiyorum su an valodayim 😃

• good bye!

• ds260'da sosyal medya ve mail hesapları isteniyor benim 4-5 mail bu maillere acılmıs 3-4 twitter 2-3 instagram gibi sosyal medya hesaplarım felan var bunların cogunu cok onceden actım ve geneli bos duruyor max 1-2 hesabı aktif kullanıyorum ama genede belirtecegim. Acaba bu kadar fazla mailimin veya sosyal medyamın olması herhangi bir problem yaratır mı? Apye kalma durumu felan olur mu acaba? Forumda yeniyimde eğer bu sorunun yeri burası değilse kusura bakmayın.

• Son 48

image.png

• Son 1 gün 🙂

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Vay be sonunda düştük 1 güne. Bu sene benim için pek hızlı geçtiği söylenemez açıkçası ama sonunda vardık son 1 gün kalaya. Allah'a tevekkül ettim. İyisini, kötüsünü Allah bilir. Hayırlısı neyse o olsundan ziyade, Allah hayallerimi hayırlı eyleyip, afiyetle nasip etsin bana. İnşallah her şey istediğimiz gibi en güzel şekilde olsun. Yüzde 50 kazanır yüzde 50 kaybederiz. Artık nasip kısmet. Burada aynı hayalleri kurmak ve birlikte bu çekilişin heyecanını yaşamak çok güzel. Yıllardır başvuru yapmama rağmen mayıs ayının en güzel kısımları geliyor bu günler. İnşallah önümüzdeki süreçte çekilişi küçük numarayla kazanmış olarak greencard loto aşamalarında sohbet ederiz. Kazanacaklara da şimdiden hayırlı olsun. (İnşallah içlerinde bende olurum). Önlerinde zorlu, hatta çok zorlu bir süreç olacak. Vizeyi almak, Abd'ye gitmek, Orada yeni bir yaşam kurmaya çalışmak ciddi manada maddi ve manevi anlamda dünyanın en zor şeylerinden biri. Özellikle şu son 5 yıldır bu böyle maalesef. Çıkmasa bir dert çıksa bambaşka bir dert 😃 Bilerek, bilmeyerek üzdüğüm, kalbini kırdığım varsa hakkını helal etsin. Artık Hasbünallahu ve nimel vekil ( Allah bize yeter, O ne güzel vekildir ) deyip nasibimi bekliyorum. Malum sonuçlar açıklanınca tat kalmıyor, foruma yüzlerce kişi akın ediyor. Şimdiden görüşmek üzere arkadaşlar. Hayallerinize ulaşmak isterken, mutluluğu bambaşka yerlerde ararken, bulunduğunuz yerin, anın değerini unutmamanız dileğiyle
    depositphotos_11378931-stock-photo-lonely-girl-with-suitcase-at.jpg

• @Atlantis00 Bu güzel dilekleriniz için teşekkürler. Benim de tek temennim, düşük dosya numarası ile kazanmam ve akabinde işlemleri Ankara'da kolayca halletmektir.

• @kobayfaresi Ben green cardı daha iyi takip etmek adına karışıklık yaşamamak için sıfırdan gmail hesabı açtım ve o hesapları girmiştim, hesapların inceleneceği haberi yoktu o zamanlar, ben çok problem etmemiştim bakalım ne olacak bilgisi olan biri de aydınlatırsa benim içinde iyi olur.

• @Yusuf-Uzak, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@kobayfaresi Ben green cardı daha iyi takip etmek adına karışıklık yaşamamak için sıfırdan gmail hesabı açtım ve o hesapları girmiştim, hesapların inceleneceği haberi yoktu o zamanlar, ben çok problem etmemiştim bakalım ne olacak bilgisi olan biri de aydınlatırsa benim içinde iyi olur.

Cevap verdiğin için teşekkürler. Benimde boşta hiç kullanmadığım bir mailim var eğer çıkarsa işlemlere o maille devam edeceğim. Son 5 yılda kullanılan hesaplarıda listelemek gerekiyormuş eğer eski mailinz duruyorsa kesinlikle onuda ekleyin foruma ve umarım bilen biri aydınlatır benimde içime oturdu bu acaba sıkıntı olur mu diye.

• @rocklee bizim cocuklarda tatile giderken böyle sayıyorlar, "bugünü sayma, son günü sayma, hafta sonlarını sayma....." tatile gitmemize 2 ay var ama bu hesaba göre 20 gün kalıyor 😃

• hadi bakalım zarlar 6 gelsin

• @Serkan-Öztürk Geceleri uyuduğum saatleri de saymıyorum ben. 😃

• @rocklee Hahahaahahaahah

• @rocklee Cardsız gecen günlerimi ömürden saymıyorum 😃

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |