Ozden 0
@Ozden 0
İzmir Güzelyalı doğumlu eş ve iş nedeni ile İstanbul'da yaşayan, hayalleri kendinden büyük bir boyoz tanesi.
Ozden 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
"You have been randomly selected..."

-
@T-C-Kubilay-Dikici Aksaclar amerika'da diye çok beğenerek takip ettiğim bir aile var youtubeta. 40'tan sonra çok güzel denebilecek bir hayatı bozup gittiler ve iyi ki diyorlar, her sene değişiyor insanın düşünceleri belki çok güzel şeyler olur 40'tan sonra da bilemeyiz ki
Haklısın enerji konusuna gelince, 30'lar çok güzel yaşlar bence 40 da genç. 50'den sonra desen belki, 50 bazı konularda limit olabilir. Ama insan 20'lerine dönüp baktığında ergenmişim diye gülüyor bazen asıl genç/orta yaş 30-40'lar gibi :)) Herkesin tabi ki kendi kafasında öznel bir yaş sınırı ve hedefleri ona göre olabilir ama daha çok genciz dostum.
umarım yakın zamanda buraya gelip çıktı demek nasip olsun tabi ki de! :))) -
@cvatulip desek desek
yarın kazanan gelsin buraya vallahi randomly selected yazsın ya
umarım şu süreçte burada dost gibi olduğum insanlarla beraber hepimizin yüzleri güler, ne olursa olsun kime çıkarsa çıksın "biri daha kurtuldu" diye sevinicem. Herkesin gönlünden geçen bin hayr ile gelsin. 
-
@cvatulip Burası benim beynimi rahatlatıyor ya. Aynı bıkmışlık soğumuşluk aynı kaçış isteği aynı şekilde saat başı buralarda buluşmak. Şurada aynı his ve fikirdeki insanlara kaçıp gelmek yanıbaşımdaki zombielerden çok daha mutlu ediyor beni arkadaşlar iyi ki varsınız valla.
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
1 senelik aradan sonra yeniden selam arkadaşlar :)) ilk basvuru senem ve hüsranımın üzerinden biraz küstüm biraz da kendime kızdım neden heveslendirdim kendimi kesin çıkıyormuş gibi diye derken geldi yolumuz yine buraya sevgili forumumuza. Hepimizin umduğu başvuru ücreti geldi biraz dandik bir rakam olsa da yine de caydırıcı etkisi olacaktır, umarım son konuşulanlar gibi pasaport zorunluluğu da getirilir. Laf olsun diye başvuran insanların elenmesi bile iyi bir şey hepimiz için. Noel yaklaşıyor, Noel'e dek açılır diye umuyorum, greencard tarihindeki çarşamba totemi bozulacak mı o da belli değil bu sene çok farklı bir sene bekleyip görelim :)) Sevgiler.
-
Ya biz nasıl 200+ günü yedik de şu son 3 gün geçmiyor arkadaşlar imdat.

-
Arkadaşlar yarına manifest olsun be, efsaneyi hatırlayalım.
-
Günaydın arkadaşlar,
Dün şu ilk senenin getirdiği "kesin bana tekte çıkacak" enayiliği biraz sarstı ve gidip erkenden uyudum, hayat devam ediyor daha önce dediğim gibi olursa olur olmazsa napalım :))
Yorumları inceledim, çıkan arkadaşlar olduğunu gördüm çok sevindim hepsine yeni hayatlarında güzel başlangıçlar dilerim, dosya numarası yüksek arkadaşlar Ankara'ya güvenmesin hayatta zarı zoruna tutturulan şansınızı hiç etmeyin dosya taşımayla ilgili çok verimli entryler var forumumuzda lütfen şansınızı kaybetmeyin.
2027 girdileri altında görüşmek üzere artık, çokça sevgiler!

-
Mert'cim öncelikle iyi ki doğdun, yeni yaşını sana güzellikler getirmesi dileğiyle kutlarım.
Dediklerine katılıyorum. Ben de her insan gibi hatta bazı konularda belki de ağır şeylerden geçtim. Ama nefes alarak uyandığımız yeni bir gün varsa umut var demektir. Hayat devam ediyorsa her yeni gün yeni bir 24 saat veriliyorsa bizlere, günlerimiz hediye olmalı. Zihniyet bu konuda çok önemli bir sabah uyanıp "Dünya iğrenç berbat bir yer" diyerek etrafa bakarsanız dünya gri bir yer olur "Her şeye rağmen hayat güzel, ağaçlar güzel, hayvanlar güzel, şu kahvenin kokusu güzel, sağlığım yerinde akli dengem yerinde, iyi kötü mesaj atanım var, eşim dostum var, tüm kötü insanlara karşın dünyada iyi insanlar da var, tüm çıkmaz sokaklara rağmen denizlere çimenlere uzanan sokaklar da var" diye uyanırsan o günün daha farklı geçer.
Dünya gitgide umutsuz bir hal alsa bile bizler o dünyada umudumuzu içimizde taşımayı öğrenmeliyiz yaşadığımız sürece hiçbir şey bitmiş değil.
En güzel referansı da Atam'la vermişsin zaten, onca savaşa onca yokluğa rağmen oldurabilmiş bir önderimiz varken bize onun hayatı her daim ışık tutuyor, güç veriyor.
Sevgilerimle kardeşim.
Ozden 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
@Atlantis00 Görüntüyü görmedim ama seni geçen seneye göre çok depresyonda görüyorum Atlantis, umarım her şey yolundadır. Senden ne zaman son zamanlarda mesaj görsem şiddet içerikli paylaşımlar, ter*r olayları, vahşet haberleri görüyorum. Bunları maledsef bizler de görüp çok üzülüyoruz ama burdan kaldırman yerinde olmuş sonuçta burası DV2027 Lottery için sohbet odası. Biraz umut için gelip korkunç şeyler görmek beni de yıpratıyor, Lilith benden erken davranıp söylemiş. Lütfen sen de kendi akıl sağlığın için bir süre bu kadar negatif haberlerden uzak dur, şu an içinde yaşadığımız cehennemden aslında herkes korkunç sebeplerden kaçıyor. Herkes kurulu düzenini, işini, kariyerini silip ailesini silip can güvenliğini düşünecek aşamaya geldi. Yani içinde bulunduğumuz durum çok korkunç evet ama bir dostun olarak bir süre bu tarz haberlerden uzak durup seni rahatlatıcı bir şeyler yapmak zorundasın. Hepimiz kaosun içinde akıl sağlığımızı korumaya çalışıyoruz. Sen de biraz kendine nefes alacak alan yaratmalısın.
Bu entry dostane bir sevgi ve dostane bir tavsiye ile yazılmıştır.

-
Mert'cim öncelikle iyi ki doğdun, yeni yaşını sana güzellikler getirmesi dileğiyle kutlarım.
Dediklerine katılıyorum. Ben de her insan gibi hatta bazı konularda belki de ağır şeylerden geçtim. Ama nefes alarak uyandığımız yeni bir gün varsa umut var demektir. Hayat devam ediyorsa her yeni gün yeni bir 24 saat veriliyorsa bizlere, günlerimiz hediye olmalı. Zihniyet bu konuda çok önemli bir sabah uyanıp "Dünya iğrenç berbat bir yer" diyerek etrafa bakarsanız dünya gri bir yer olur "Her şeye rağmen hayat güzel, ağaçlar güzel, hayvanlar güzel, şu kahvenin kokusu güzel, sağlığım yerinde akli dengem yerinde, iyi kötü mesaj atanım var, eşim dostum var, tüm kötü insanlara karşın dünyada iyi insanlar da var, tüm çıkmaz sokaklara rağmen denizlere çimenlere uzanan sokaklar da var" diye uyanırsan o günün daha farklı geçer.
Dünya gitgide umutsuz bir hal alsa bile bizler o dünyada umudumuzu içimizde taşımayı öğrenmeliyiz yaşadığımız sürece hiçbir şey bitmiş değil.
En güzel referansı da Atam'la vermişsin zaten, onca savaşa onca yokluğa rağmen oldurabilmiş bir önderimiz varken bize onun hayatı her daim ışık tutuyor, güç veriyor.
Sevgilerimle kardeşim.
-
@Ozden-0 Aaa site açılmışşşş Lilith nerdesinnn kehanetimin tutmasına senin manifest gücüne ihtiyacım var

-
@Serdar-Emre-Ünsal gercekten de öyle ama yakın zamanda illa ki acılacaktır, yarın bir sürpriz yapsa da şenlensek.

-
@T-C-Kubilay-Dikici Çok haklısın, işte kültürel rehbere ihtiyaç duyanlar için turlar güzel bir seçenek hocam. Ben mesela kendim gitmeden önce gideceğim belli olur olmaz rotamı oranın kültürel bilgilerini ilginç ufak bilgiler dahil nerede ne yenire kadar düşünüp araştırıp öyle gidiyorum, dil sıkıntısı da olmayınca maceracı yönüm ağır basıyor. Turlar da zevk meselesi herkesin kendine en iyi olan tercihi seçip tatilinden gönlünce verim alması kadar doğal bir şey yok. Ben biraz daha kendi başına buyruk seviyorum tatillerimi, bazıları tur tercih eder ikisi de güzel yeter ki keyfimizce gezip eğlenelim keşfedelim.

-
@Ozden-0 Bu arada bireysel gittik hocam, bunu atlamışız. Ben bekarken de bireysel gitmiştim sırt çantamı alıp. Tur karşıtıyım ben birilerinin benim için program yapıp beni durak durak belki de hic ilgilenmeyeceğim veya cok ilgimi ceken ama hadi gidiyoruz cünkü tur programı böyle dedikleri icin aniden alıp götürecekleri baskalarının boyundurugunda gezi bana göre değil.
ingilizce sıkıntısı olmadığı için bireysel her zaman favorim. 
2027 Coachella bekle bizi

-
@T-C-Kubilay-Dikici Keşke aklımda olsaydı, oturur bir çay içer tanışırdık, kısmet. Selçukta Think Otelde kaldık, Çatalhöyük, Mevlana, Tropik Kelebek parkı turu yaptık, etli ekmek yedik dolandık çok da sevdik. Güzel bi haftasonu kaçamağı oldu bizim için. Bali'ye ben bekarken 2016 yılında gittiğimde tam bir kendi halinde mütevazi turistik Budist Asya adasıydı. Çok aşık olmuştum çünkü Asya tatillerini çok seviyorum. Bu sene yıldönümümüz sebebiyle eşimi de götürmek istedim eşim de çok beğendi yalnız 9 sene sonraki fark çok bariz. Şu an digital nomad'ler sayesinde İbiza'ya dönmüş durumda fiyatlar çok çokkk farklı çünkü çok fazla yabancı yatırımcı almış yarı gelişmiş tam gelişemeden Asya harici Avrupa ve Amerika kültürünü ve fiyatlarını adapte etmiş durumda. Eskiden IDR konuşulurken artık USD konuşuyor adada. Canggu vs beach cluba dönmüş. Ha yine güzel mi hala çok güzel sadece biraz modernleşme ayağına yozlaşmış. Kesinlikle tavsiye ederim gidin görün tabi ki de özellikle spirtüelizme veya Asya kültürlerine merakınız varsa gördüğünüz şeyler görmemezlikten geldiğiniz şeylerden daha baskın olacaktır.

-
@T-C-Kubilay-Dikici Ahahahaha gerçekten öyle hocam. Geçen haftasonu eşimle mesneviler şehri Konya'dan geldik Mevlana'ya da uğradık, Nisanın 22'sinde Budistler diyarı Bali'den geldik, döndükten sonra Sveti Stefanda mum diktik
bu arada Deist bir çiftiz
Hazreti kim müsaitse artık deniyoruz bu sene her şeyi
Çok da şirin çıkmışsınız yüzünüzden gülücük eksik olmasın, takalım şu eşlerimizi kolumuza da gidelim artık ya. 
-
Sevgili hanımlar ve beyefendiler, yarın çarşamba ne dersiniz açılmış bir DVstate sitesi ve form ile uyanır mıyız?