Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Cansu-mer diploma yeterli diye okumuştum forumda

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @yahya-abdukaya ne kadar belge varsa ulasabildigimi almaya calisiyorum ing olmayanlari tercumeye verdim.yaklasik esimle benim 30 pdf; 60 yaprak tercume isim var 🙂 eksik belge sorunu ile karsilasmak istemedim

• Merhabalar, Hong Kong’tan istanbula dönüş biletimi çin aktarmalı sichuan airlines firmasından aldım. Çin havalimanında vize ile ilgili bir sorun yaşar mıyım. Bu konuda tecrübesi olanlar bilgilendirirse iyi olur.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@yahya-abdukaya, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, Hong Kong’tan istanbula dönüş biletimi çin aktarmalı sichuan airlines firmasından aldım. Çin havalimanında vize ile ilgili bir sorun yaşar mıyım. Bu konuda tecrübesi olanlar bilgilendirirse iyi olur.

Aynı havayolu ile Çin aktarmalı gidenler çok oldu.
    Bu deneyimi okuyabilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/485584

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Arkadaşlar selamlar. Çarşamba günü görüşmem var ve birkaç sorum olacaktı;

1. 10 Dolar bulamıyorum bankadan 350 dolar çektim. Bu sorun olur mu? Gerekirse para üstü dahi istemem.
    2. Banka 7 tane 50 dolar verdi ve hepsi eski dolar. Eski dolar olması bir sorun olur mu?
    3. Bankadan aldığım hesap dökümü ve imza sirküleri (normalde iki adet ben birinin fotoğrafını ekliyorum) aşağıdaki gibidir. Herhangi bir eksiklik var mıdır?
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@aliaytac41

1- bulunduğunuz şehirdeki herhangi bir döviz bürosu ya da kuyumcuda bozdurun paranızı, tam para ile gidin.
    2- eski yeni farketmez, money = money
    3- yoktur.

mülakatta bol şans..

• @gucarslan Çok teşekkür ederim. Döviz büroları 10 dolar vermiyor, yok diyorlar. Daha fazla büroya bakmam lazım sanırsam.

• ⭐⭐

@aliaytac41 döviz büroları 50 usd genellikle sahte muhabbetinden dolayı almak istemiyorlar bu yüzden 100dolarınızı bozdurun bozarlar. yada 10 dolar 20 usd bozduracam diyin 50 uzatan size 30usd verirler 🙂 bu arada 1 usd almayın yıpranmış almayın

• @T-C-Kubilay-Dikici Teşekkürler hocam, deneyeceğim şansımı en kötü tl çekip 30 dolar almaya çalışacağım.

• @gucarslan Size birsey danısmak istiyorum. Ben su an almanyada yasıyorum. Ve subatın sonu 2025 te esim ve benim için adli sicil kaydı cıkartmıstım. (Bonn sehrinden eve postayla 10 -15 gün içinde gelen birkagıt)
    Mülakatım 21 agustos viyana olucak
    Ben su an türkiyedeyim tatilde ama türkiyeye gelmeden önce yeniden sicil kaydı basvurusunda bulunduk benim geldi ama esimin gelmedi
    Ben 21 agustostaki randevuda esim için subat 2025 te gelen eski sicil kaydını göstersem sizce problem olur mu?
    Bu belgenin gecerliliği ne kadar(eger hala aynı ülkede ikamet ediyorsak)?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@emr19 kullanabilirsiniz, sorun olmaz. mulakatinizda bol sans.

• Merhabalar, çocukluk aşı kartım mevcut. Üzerinde gereken aşıların çoğunun yapıldığı yazıyor tarihleriyle beraber fakat imza kaşe vs. mevcut değil. E-nabız/devlet'te gözükmüyor 2008 öncesi olduğu için. Sağlık kontrolünde bu kart kabul edilir mi yoksa Viyana'ya gitmeden önce e-devlete falan işletmem mi gerekir?

• @retro bir veya iki Viyana deneyimi okuyun tüm sorularınıza cevap bulacaksınız kolay gelsin.
    Aşı kartınızı götürünce kabul ediyorlar. Daha okunaklı listede yapabilirsiniz. Dediğim gibi bir fincan çay ve bir iki deneyim okumaya bakıyor.

• Arkadaşlar merhaba çocukluk yıllarınıza ait aşı kartını aile hekiminden alabiliyor muyuz bilen arkadaşlar lütfen benimle paylaşabilir mi

• @dogukan-altn sisteme işlenmediyse olmaz, enabızdan bakabilirsin

• @ozgurs e nabızdan da görüntülenmiyor

• Selam arkadaşlar hesabımda çok para göstermek yerine adıma 600.000 liralık bir araba var onu göstersem nasıl olur. Daha önce gösteren ve ya sorun yaşayan oldu mu. Ayrıca ablam da green cardlı 2 yıldır orda yaşıyor onun adresini gösterdim ve onun yanında kalacağım olarak sponsor gösterdim. Yine de hesapta para gösterme önemli olur mu benim açımdan? 🙂

• @dogukan-altn o zaman aile hekimine elindeki kart ile gidip dene şansını istersen ama görüşmen Hong Kong da anladığım kadarı ile bence HK mülakat deneyimlerini iyice bir incele.

• Merhaba arkadaşlar, mülakatta ABD'deki adresi sözlü olarak belirtmem yeterli mi? Yoksa o adresteki kişiden yazılı-imzalı belge isteyip onu mu vermeliyim. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |