Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp hayir edilmedi ,lise diplomasi ,lisans ustu qr kodlu belge istediler.ancak mulakata gidenlerin cogu transkrip vs almis ama cogundanda taleb edilmemis .emin olalim diye danistim sizlere 🙏
    yoluma
    lise diplomasi
    lise mezun belgesi
    uni diplomasi
    uni mezun belgesi seklinde devam ediyorum sordugum soru hakkindada bir calisma yapmama gerek olmayacak o zman

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp hayir edilmedi ,lise diplomasi ,lisans ustu qr kodlu belge istediler.ancak mulakata gidenlerin cogu transkrip vs almis ama cogundanda taleb edilmemis .emin olalim diye danistim sizlere 🙏
    yoluma
    lise diplomasi
    lise mezun belgesi
    uni diplomasi
    uni mezun belgesi seklinde devam ediyorum sordugum soru hakkindada bir calisma yapmama gerek olmayacak o zman

Hong Kong’ta mülakata giren ve üniversite mezunu olan bazı kişiler, yanında sadece lise diploması götürmesi gerekirken transkriptini de götürmüş ancak bu belge istenmediği için fazladan evrak olmuş. Bu tür belgeleri taşımak elbette sorun değil ama “istenmedi” diye özellikle belirtmek kafa karışıklığına yol açabiliyor. Tıpkı bir kişinin, her ihtimale karşı sürücü belgesini götürüp sonra da “istenmedi” demesi gibi… aslında sürecin bir parçası olmayan bir evrak.

• @Serapp haklisiniz .guzel,açıklayıcı bir yazi oldu.cok tesekkurler.ben mesaji aldim 🙂

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar Greencard ve SSN'nin gelmesi için başka bir eyalette yaşayan bir arkadaşımın adresini vereceğim.

1. O adreste olmama gerek var mı?
    2. Posta geldiğinde arkadaşım muhtemelen işte olur, bu durumda ne yapıyorlar?

• @mesut16 posta kutusuna atıyorlar evde olmanıza veya birisinin almasına gerek yok aynı bir mektup gibi yeter ki posta kutusu olsun, müstakil evde ise kapıdan atıyorlar merak etmeyin yeter ki geçerli adres olsun gider.

• @akara evet adres geçerli çok teşekkür ederim. 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@bellebella, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,
    İmzamı güncelledim.
    KCC dosyam Ankara'ya iletildiği icin DS-260 formumu açmadı. Gerekli bilgileri mülakata getirin diye email atmışlar. Fakat sürece eşimi eklemek herkes gibi benim için de çok önemli. Süreçle ilgili bilgisi olan arkadaşlardan destek talep ediyorum.
    En son ankara'ya email attım konuyla ilgili. Başka ne yapılabilir? Ds formuna eklemeden de eşim mülakata katılabilir mi?
    Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim

Hem eşiniz için Ds-260 formu doldurmalı hem de kendi formunuzda güncelleme yapmanız gerekiyor.
    Ankara'ya gönderdiğiniz maili tekrarlayın. Açık ve net bir şekilde durumunuzu belirtin. Mailinize CN bilginizi ve mülakat tarihini ekleyin.

• Arkadaşlar, hong konga gidiş biletimi tek yönlü alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım. Bu konuda deneyimi olan cevaplarsa sevinirim.

• @ari-luli Merhaba, kızlarım sınava girdiler, biz görüşmemizi viyanaya alıp yaptık geçen hafta, bundan sonrasında da hayırlı ve güzel olanları diliyorum hepimiz için.Sevgiler

• @Serapp Teşekkür ederim. KCC tarafından dosyam açılmadığı gibi Ankara tarafından da Emaillere dönüş yapılmıyor. Mülakatımıza da çok az zaman kaldı. Gerçekten sıkışmış durumdayız. Tekrar email göndereceğim olmadı arayacağım. Ds formu göndermemesine rağmen mülakata alınası gibi durum oluyor mu?

• Arkadaşlar merhaba e devletten çıkabilecek belgeler mesela vukuatlı nüfus kayıt örneği sgk hizmet dökümü sosyal güvenlik kaydı vs gibi belgeleri yeminli tercümanım bunları gidip kurumdan ıslak imzalı ve mühürlü bir şekilde çıkarmak daha garanti olduğunu söyledi sizce buna gerek var mı yoksa bu belgeleri e devletten çıkarıp sadece tercümesini yaptırsam yeterli midir ?

• @dogukan-altn HİÇ gerek yok zaten e devlettekı belgelerı hong kong kabul edıyor barkotlu oldugu ıcın

• @dogukan-altn ister telefonla taratin yada pdf atin tercumana cevirsin yeterli onlar o sekilde kendi imza kasesi olsun.
    Bu arada vukaatli nufus kayit ve ikametgah 1 ay gecerli belge veriyor 4 agustostan sonra cikartin onlari

• @Cansu-mer Teşekkürler

• @MEMET-0 Teşekkür ediyorum

• @vitruvius Geçen sene aynı döneme denk gelmişti mülakatım. Ben olabilecek en erken tarihte gidip kota tehlikesini göze almamıştım ve 10 güne yakın kalmıştım. Bence eylüle ertelemeyin, ama tabi siz bilirsiniz.

• İyi forumlar arkadaslar ds260 sayfasinin ciktisini almak icin giris yapmadan once boyle birsey cikti karsima dosya taramayla alakali bizlik birsey varmi acaba ?

image.jpeg

• @Cansu-mer Bende anlamadım bu ne anlama geliyor ama ben en başta ds 260 ı doldururken ds 260 onay sayfasını kendime mail atmıştım onu çıkardım

• @dogukan-altn

bu linkde videodan ilerleyin isterseniz .confirmation ve ds260 i print edin

Benzer Başlıklar

• 642
  • 12173
  • 180
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |