@ATS16 peki, sağ olun
loml tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Herkese merhaba, doğru başlık altında mı soracağım sorumu bilmiyorum ama mülakata kadar adres bulma konusunda bana yol gösterebilecek birilerine ihtiyacım var. 25 yaşındayım küçüklüğümden beri Amerika’da yaşama hayalim vardı bu yüzden greencard’a başvurup şansımı denemek istedim. Şanslıydım ki kazandım. Bütün süreci burdan yardım alarak en ince ayrıntısına kadar kendi başıma hallettim. Ama halledemediğim tek konu adres konusuydu. Burda anlatıldığı gibi ds260 formunda Amerika’da bir adresiniz yoksa “henüz adres yok en geç mülakat gününe kadar temin edeceğim” gibisinden bir yazı yazdım. Hayatımda hiç yurtdışına çıkmadım. Amerika’da hiç tanıdığım yok. Ailemin de maalesef orda herhangi bir tanıdığı yok. Nasıl kalacak yer bulurum bana yardımcı olabilir misiniz lütfen? Eyaletleri de elimden geldiğince araştırdım, araştırmaya da devam ediyorum ama kimseden yardım alamadığım için kafam karmakarışık büyük bir stres altında hissediyorum kendimi
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ATS16 Çok teşekkür ederim. İkinci mailin gelmesi gerekiyor denildiği için kafam çok karışmıştı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Herkese merhaba, dün, akşama doğru bir mail aldım. Gönderilen postadaki linke giriş yaptığımda greencard’ı kazandığım sayfa çıkıyordu. Bu sabah baktığımda farklı bir sayfaydı. Sayfa “dear dv applicant, this is the official notice for you to pursue your application for a dv2025 visa…” diye başlıyordu sonda da interview appointment adı altında Ankara, tarih ve saat var. İlk önce mülakat maili sandım ama sanırım ikinci bir mail gelmesi gerekiyormuş. Bu mailden sonra herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu? Yoksa Ankara’dan gelecek olan maili mi beklemem gerekiyor? Bir de sıralamam yüksek diye yetişemeyeceğim endişesi var. Bu maili almış olmama rağmen mülakata çağrılmama gibi bir durum var mı acaba? ( lütfen olmasın🥲)