Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@yalcin61 mülakat sırasında konsolosluğa bilgi verin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@stevefox77 bu diğer göçmen vizeler için geçerli bir süreçti bildiğim kadarıyla.
    geçmiş yıllarda HK'de böyle bir işlem yapıldığını hatırlamıyorum.

• Bugün ziraatten banka hesap özeti ve imza sirküleri istemeye gittik fakat imza sirkülerinin verilmesinin yasaklandığını ve veremeyeceklerini söylediler. Bu şekilde geçerli olur mu?

Aynı şekilde anlık dolar kurunu da veremeyeceklerini söylediler onu başka şubeden aldım

• @Nalcabasmaz Herkese tekrar merhaba, TB sonucum sonrası pasaportumu elçiliğe iletmem gerekiyor. Eski AIS sisteminde ilave belge gönder kısmı ile gönderiliyordu.

Fakat bildiğiniz üzere sistem değişti fakat yeni sistemde bu işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda bana destek olabilecek var mı ? Bir an önce pasaportumu göndermek istiyorum.

Teşekkürler.

• @Mehmet-ynd
    Merhabalar, online olarak kart yenileme islemi yapilabiliyor. Ancak siz hali hazirda SSN numaranizi bilmediginiz, ilk defa ogreneceginiz icin genellikle bu tarz durumlarda SSA ofise gidilerek hallediliyor. Yine de siz bu linkte bulunan numarayi arayip durumunuzdan bahsederek bilgi alabilirsiniz. Bircok dil secenekleri mevcut, Turkce destek secenegi de olabilir, kontrol ediniz lutfen.

• ⭐⭐

@gucarslan selamlar, 1 Temmuz itibariyle yapilacagi hakkinda guncelleme yapmislar sitelerinde. Forumdaki arkadaslarin gormesi acisindan duyuru tarzinda bir paylasim yapsak guzel olabilir. Tabiki takdir sizlerin.

• @Nalcabasmaz Sanırım eski site artık işlemlere kapandığı için bu siteden aynı şekide hesap açıp işlem yapmanız gerekiyor 🙂 sizi takipteyim kolay gelsin

siteyi yazmayı untumuşum ;
    https://www.ustraveldocs.com/tr/en/

Ek_
    Biraz kurcaladım da saçma sapan bir site. İnanılmaz kötü bir arayüz
    Visa türüm IR4 gözüküyor, ne alaka diye araştırdım amerikan vatandaşları tarafından evlat edinenler içinmiş, sonumuz hayırlısı bakalım:)
    Pasaport teslimi için yer gösterip ödeme yapmıştım ama Ankara'dan elden kendim teslim alacağım şeklinde gözüküyor, kabus gibi

• @danjaj Az önce ziraat bankasından TL hesabımın hesap dökümünü aldım, döviz cinsinden karşılığını yazmıyorlar ama hesap dökümünü ingilizce olarak veriyorlar ben de viyanada gireceğim bildiğim kadarıyla hesap dökümünün TL cinsinden olması sorun olmuyor

• @ugursway teşekkür ederim

• Merhaba sevgili forum üyeleri
    Bugün sağlık mülakatımızı tamamladık. Salı günü konsolosluk randevumuz var bakalım güzel sonucları sizlerle paylaşmak nasip olur inşallah ☺️ bizden sonra gelen 2 aile daha vardı. Bir tanesi Türk’tü ancak forumdan mı kendisi bilmiyorum çünkü bebeğime aşı yaptırmak zorunda kaldık ve ağlıyordu hızlıca çıkmak istedik bu yüzden kendileriyle konuşmadık çok fazla.☺

• @Mehmet-ynd Selamlar, ben de aynı durumu yaşadım maalesef. Ve bana en yakın ofise gidip oradan aynı anda SSN’imi aldım. Ayrıca adresimi de güncelleyip posta ile gönderim yaptılar.
    Navigasyonunuza ‘Social Security Administration’ yazıp aratırsanız mutlaka yakınlarınızda bir ofis çıkacaktır.
    Oraya gidip işinizi hızlı bir şekilde halledebilirsiniz.
    Ayrıca Greencardınız da gelmezse son yazdığım iletideki ilgili yerleri okuyup o adımları izleyebilirsiniz.

• @zeynepebe hocam deneyimlerınızıde yazarmısınız

• @Mehmet-Kocalar merhabalar tabi ki en müsait olduğum zamanda yazacağım aşı sonrası huzursuzluğu olduğu için şu an yazamıyorum. Kısa bir durum güncellemesi yapabildim sadece

• @danjaj Başka şubeden nasıl aldınız acaba, bana da imza sirküsünü sorunsuz verip dolar karşılığını vermediler

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar merhaba, ds260 formunu doldurduktan sonra oğlum dünyaya geldi. Ve forumda mülakat tarihi gelene kadar ds260 formunu açtırmayın uyarısını dikkate alarak girişimde bulunmadım. Mülakat tarihi verildikten sonra uzun süredir Tiflis konsolosluğuna mail atıyordum. Ve sonunda bugün dönüş yaptılar. 'Dear Applicant,
    We would like to inform you that your newborn child has been successfully added to your case.

Please ensure that you complete a separate DS-260 form for your child and bring all required supporting documents to the interview....' şeklinde cevap verdiler.
    Oğlum adına Ds260 formu doldurmuştum ama benim ve eşimin formunu güncellemek için açmadıklarını gördüm. Nasıl bir yol izleyebilirim. Bu mail çıktısıyla ve oğlumun belgeleriyle mülakata gitmem yeterli olur mu? @gucarslan teşekkürler.

• @yasavul Kıbrıs’tan antalyaya geldim sırf imza sirküleri alabilmek için. 4-5 Ziraat şubesine gittim hiçbiri imza sirküleri vermedi. En son karekodlu olarak aldım. Kabul ederler umarım.
    Dolar karşılığı değil de anlık dolar kuru yazılı bir kağıt veriyorlar

• Bu ileti silindi!

• Merhaba,

15 Mayista current olduk ve 7 Temmuzda mulakatimiz oldugu bilgisi ''KCC'' tarafindan verildi ancak ''dvstate'' sayfasi henuz guncellenmedi. Gonderilen e-mailde 7-10 gun icerisinde e-mail gelecegi bildiriliyordu ancak halen gelmedi.
    Ceac sayfasida ''ready'' benzer durumda olanlar var mi veya bu konuda ne yapmaliyiz?

Tesekkurler.

• ⭐⭐⭐⭐

@yasavul

Bankadan USD olarak almanız şart değil, kendinizde bir kapak sayfası (özet) yapabilirsiniz. Bu iletiyi inceleyebilirsiniz, bol şans!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |