Herkese merhabalar akşam 9 itibari ile mülakat mailini almış bulunmaktayız
LUNAP
@LUNAP
2025 GREEN CARD TALİHLİSİ
HEP POZİTİF OLMAK MESELE...
HAYAL Mİ? GERÇEK Mİ ???
YAŞAYIP GÖRECEĞİZ...
HAYALDİ GERÇEK OLDU 🤩🤩
LUNAP tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@rosalia merhaba bizim de saat 07:00 de
şimdi hastaneden randevu almaya çalışıyorum 
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Flight101, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası merhabalar bunu aynen alıyorum

Selamlar ...
Bucketlist..Sevgili DV2026 talihli dostlar ın dikkatine- Vize sürecinizin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması,
- DV2026 Excel Tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi,
- DV2026 Green Card Lotosu Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması.
- Dosya taşımayı düşündüğünüz konsolosluklarda yada taşıdıysanız ilgili konsoloslukta gerçekleşmiş mülakat anlatımları için DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığının takip edilmesi.
Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
Sürecinizde başarılar...
@Aydın-Efe-Bilgin
Sorunuza şu şekilde yanıt verebilirim şimdilik kaba taslak şekilde 4 kişilik uçak biletleri 120,000,00 tl
otel 20 gecelik 29,000,00 tl
Bangkok ta hastane de ne kadar bir rakam çıkacak henüz belli değil,
konsolosluk için kişi başı 330 dolar mülakat ücreti alacaklar
4 kişi için toplam da :1320 dolar tutacak
yaklaşık 300,000,00 tl yi bulacak sanırım ekstralarla
sürecim tamamlandığında mülakat deneyimlerinde bende anlatacağım inşallah -
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@hecetuna Tebrikler , yeni hayatınızda güzellikler sizinle olsun.
Deneyiminizi bekliyorum
-
@DenizMaths çok teşekkürler darısı bütün bekleyenlere inşallah.

-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@onurakbas Ben de bir ikiz annesi olarak çok duygulandım yazınızı okurken .
Başarılarınız daim olsun yüzünüzden gülümsemeler eksik olmasın
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@rnc orda sıkıntı yoktu alabiliyordum bilgilerimi artık orda da katılımcı bilgilerini doğrulayın diyor
nasip değilmiş.
Her yolu denedim .
Teşekkür ederim. -
@lumos Merhaba öncelikle teşekkür ederim. Sorunum u çözdüm çok şükür başvuruyu eşim adına da ben doldurdum fakat cep telefonu ile doldurdum.
İş yerinde başka yerden doldurma fırsatım yoktu çünkü kazanan da eşim oldu çocuklarla birlikte kendimi de ekleyerek başvurmuştum her ikimiz içinde doğum tarihi ni kasımın yirmisi yerine 21 olarak girmişim 5 gündür her yolu denedim fakat sorun bu gün çözüldü şimdi de dosyayı burda doldurup beklemek ki yoksa Florida ya tanıdığımız ın yanına eşim tek başına gidip ordan mı dosya taşıma yapmalı -
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Flight101 tebrikler hayırlı olsun
-
@lumos eşimin başvuru formunu da ben doldurmuştum kazanan eşim oldu ama iş yerinde ve telefon ile doldurken de 20 yazacağıma 21 i yazmışım bu sıkıntı çıkarır mı acaba burdan formu doldursak Ankara da mülakata gidebilir miyiz bu case number ile 16binlerde şansımız olur mu vize alıp eşim Amerika ya gitse ordan devam etse daha sonra bizi oraya alması daha mı iyi bir sürü aklıma takılan sorular yardımcı olabilir misiniz bir bilginiz var mıdır,
teşekkür ederim şimdiden
LUNAP tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)Yolculuk içinde yayımlandı
Teşekkür ederim Lufthansa nın sitesinden bakıyorum
-
RE: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)Yolculuk içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba ,green card vizesi ile
Izmir den Tampa ya gideceğiz fakat
Zurich aktarmalı var
yada İzmir- Münih- Frankfurt- Tampa daha önce bu şekilde bilet alan oldu mu?
Zurich ten aktarma yaparsak sıkıntı yaşar mıyız?
her hangi bir bilginiz var mıdır?
Yardımlarınızı rica eder teşekkür ederim. -
@Aysenur01 Merhaba Bangkok ta yeminli tercümana gerek yok
-
@ecear Merhaba 9 yaşında ikizlerimle haziranda mülakata gireceğim bende @MomisCan ın deneyimini okudum eski mülakat deneyimlerinden bangkok da mülakata girenlerin tüm deneyimlerini okudum .
-
@MERVE-SARI Merhabalar bulunduğunuz yerin il sağlık müdürlüğüne gidip oradan aşıyı isteyebilirsiniz
-
Merhaba Bangkok un sitesinden gss kaydı yapıp pasaport teslim noktası seçip barkod çıktılarımızı aldık bu değişen sistem le alakalı olarak başka bir form doldurmama gerek var mı ?eksik yapmış gibi hissediyorum yardımlarınızı rica ederim.
teşekkürler şimdiden -
@mellykara Merhaba siz bir an önce ds260 ı doldurun sistem izin veriyorsa, çok fazla zaman kalmadı 2025 talihlileri için .
-
@mellykara Merhaba siz 2025 kazananısınız ve dosya numaranız aktif olmuş fakat sizin doldurulmuş bir dosyanız yok şu anda 2026 yılı kazananları ds 260 doldurmakta @gucarslan bey bu durumda ne yapılabilir?
-
@Eda-Yaşar-Kardaş
Selamlar ...
Bucketlist..Sevgili DV2026 talihli dostumVize sürecinizin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması,
DV2026 Excel Tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi,
DV2026 Green Card Lotosu Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması.
Dosya taşımayı düşündüğünüz konsolosluklarda yada taşıdıysanız ilgili konsoloslukta gerçekleşmiş mülakat anlatımları için DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığının takip edilmesi.
Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
Sürecinizde başarılar...