Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.3k 953
  • ⭐⭐⭐

    @yalcin61 Mülakat deneyimimde muayene randevu talebi mail taslağı paylaşmıştım.


  • @Flight101 Hemen bakıyorum çok teşekkürler


  • @yalcin61 pasaportunuzu ve maili ekleyerek gönderebilirsiniz. Yapamazsanız yazın birlikte yapabiliriz.


  • @can-6, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Herkese selamlar case numberım 27419 en hızlı şekilde dosyamı taşımak istiyorum ama yinede case numberım ın aktif olmasını beklemeli miyim yoksa şimdiden mail atabilir miyim konsolosluğa şimdiden herkese teşekkürler

    Selamlar, öncelikle case number son iki rakamını gizleyerek paylaşınız. Sürecin artık sonlarına yaklaşmış durumdayız,
    Numaranız aktif olmadan dosyanızı KCC mail ile talepte bulunabilirsiniz. Numaranız aktif olduktan sonra taşımak istediğiniz konsolosluk ile iletişime geçebilirsiniz.
    Numaranız aktif olmadığı için istediğiniz zaman KCC mail gönderebilirsiniz.


  • @selens1907 pasaportumun süresi dolduğu için yeni pasaport çıkartacağım. Ne yapmalıyım onsuz olmuyor mu ?


  • Bu ileti silindi!

  • @yalcin61 bu konuda net bilgim yok daha önce okumuştum sayın @gucarslan’ın iletisini ancak şu an bulamadım. @Serapp hanım sizin bir tavsiyeniz var mı?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @selens1907, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @yalcin61 bu konuda net bilgim yok daha önce okumuştum sayın @gucarslan’ın iletisini ancak şu an bulamadım. @Serapp hanım sizin bir tavsiyeniz var mı?

    @yalcin61 Oğlum, Hong Kong'daki Nicolson'dan sağlık randevusu alırken sadece mülakat mektubunu e-maile ekleyerek almıştı. Pasaport numarası bildirmedi. Daha sonra sağlık randevusuna giderken götürmek gerekiyor.
    Siz hemen yeni bir pasaport başvurusunda bulunun.
    Mülakata giderken de her ikisini de yanınızda bulundurun.


  • @Serapp Anladım Serap hanım teşekkürler :) Şöyle bir soru işareti var kafamda ben bugün KCC' ye attığım mail sonucunda mülakat günümü öğrendim fakat saati bilmiyorum ve esc sayfamda mülakat tarihim vs gözükmüyor. Yani sorum şu, benim şuan Dr. Nickolsona mail atmam için KCC' den gelen mülakat tarihi yeterli mi? Mülakat mektubu yok sanırsam elimde mülakatımla ilgili elimdeki tek bilgi KCC' nin cevap olarak gönderdiği mail

  • ⭐⭐

    @yalcin61 selamlar, sizinle ayni durumu bende agustos ayinda yasamistim. Inanin dr nicolsondaki kcc,2nl vs bilmiyorlar. Ben herhangi bir evrak atmadan sadece su gun mulakatim var diyerek randevu aldim. Siz mailinizi atin eger bir evrak isterlerse sonraki mailinizde atarsiniz.


  • @onuru Tamamdır öyle yapıyorum

  • ⭐⭐⭐⭐

    @yalcin61 KCC'den mülakat tarihinizi bildiren e-mailin ekran görüntüsünü alıp Nicolson'a yazacağınız e-maile ekleyebilirsiniz.

    e-mail adresi: [email protected]

    "mülakat tarihim şudur, ekran görüntüsü ektedir. Uygun bir tarihe medical examination appointment rica ediyorum" diye yazabilirsiniz.
    Bu şekilde randevu vereceklerini tahmin ediyorum.
    Ayrıca zamanınız bol, KCC'den 2NL'nin gelmesi eli kulağındadır.


  • Merhaba, lütfen bana yardım edin. AF statüsündeyim ve mülakatımı Katar'a değiştirmek istiyorum. Bültende yayınlanmış olmama rağmen iyi mi?


  • @Serapp Teşekkürlerrr


  • @Imane-Ezzaitouni dosya numaranız kaç ? Anakaraya taşıyın zaten türklerden çok önceliği size veriyor ankara bey


  • @istalin 23953


  • Arkadaşlar 29.07.2025 için bangkokta mülakatım planlandı. Kcc ye mail atarak öğrendim. Mülakatı öğrendikten sonra hemen bumrungrad hospital ile iletişime geçtim. 13.05.2025 tarihinde. O günden itibaren yılan hikayesine döndü olay. Benden sonra başvuru yapanlar onayını alınca yazdım ve her seferinde farklı mailler ile farklı bilgiler istediler. Bir türlü onay alamadım. En son bir kadın ile görüştüm o beklememi söyledi. Bugün yani 17.05.2025 tarihinde tekrar wp üzerinden hastane ile iletişime geçtim. Sürecinizi karıştırmışlar dedi. Bir case number verdi burdan takip edin yakında dönecekler dedi. Ne yapmam lazım.


  • @Imane-Ezzaitouni öncelikle sürecinizi imzaniza tasiyin. dosya numaranizi tamamen acik paylasmayin son 3 hanesini xxx olarak yazmanizi tavsiye ederim, siz henüz bültende aktif olmadiginiz icin kcc‘ye mail atarak tasima isleminizi yapacaksiniz.


  • Merhabalar. Case numaram 192xxx, bu ay da az farkla current olamadım. Başlıkta daha önce bahsetmiştim ama tekrar kısaca özetleyeyim, halihazırda ABD'de haziran - temmuz - ağustos aylarında b1/b2 vizesi ile bulunmam gerekiyor, bu sebeple farklı bir ülkede (hong kong) Consular Processing yapmak yerine ABD'de bulunduğum sürede Adjustment of Status yapmak daha mantıklı gibi görünüyordu.

    Mayıs 28'de ABD'de olacağım, en iyi ihtimalle Haziran 28 - Temmuz 3 aralarında bir tarihte AOS için başvuru yapabiliyorum diye biliyorum. Bu sene bültenin yavaş ilerlemesi sanırım kotanın erken biteceğine dair bir gösterge olarak değerlendirilebilir (basılan vize istatistiklerini gösteren kaynağı bulamadım ama bu sene geçen senelerle nasıl kıyaslandığını da bilmiyorum doğrusu). Bu durumda en iyi ihtimalle 2 ay gibi bir sürem var AOS sonuçlanması için ki bu süre daha kısa da olabilir gerçekten kotanın erken biteceği bir sene ise. AOS sürecini hızlandırmak için başka şansım da var mı bilmiyorum.

    Bu durumda CP ile devam etmek mi yoksa her şekilde AOS ile devam etmek mi daha mantıklı bilmiyorum. CP'de HK büyük ihtimalle ağustos ayına randevu verecektir sanıyorum.

    Önümüzdeki ayın bülteninde de 19000 aynı kalması da ihtimaller dahilinde...
    Tecrübesi, bilgisi olan arkadaşlar yol gösterirse çok sevinirim. Teşekkürler


  • Arkadaslar merhaba excel tablosunda dosyasi viyanada olup mülakat tarihu girmeyen 18 19 bin arası arkadaşlar var. Bir kaç kisi girmiş henuz mailmi almadiniz yoksa excelmi guncel degil. Viyanin mulakat dagitim surecini merak ediyorum


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    519k Bakış
    Arthur MorganA
    İlginç, 28 Ağustos 2025'te duyurulan ve 1 Kasım 2025'te yürürlüğe giren kural yeniymiş gibi paylaşılıyor. Metinde 2026 kazananlarına uygulanacaktır diyordu, şimdi gelecekte de uygulanacak diyor ama değiştirilmediği sürece zaten böyle olacaktı. Yasa gereği yapılan küçük bir düzenleme sadece.
  • 28 Oy
    16k İleti
    1m Bakış
    boredengB
    @Biks merhaba internette katar türklerden vize istemiyo yazıyo ama transit vize demişsiniz emin olamadım. Transit vize şart mı Doha aktarmalı uçuşlarda?
  • 5 Oy
    83 İleti
    16k Bakış
    N
    @totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
  • 17 Oy
    8k İleti
    918k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum