Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.2k 953

• @ugurbocegi Teşekkür ederim hocam. Şimdi baktım sitede "Elçilik görüşme tarihi ve saati" kısmı var. Hem saatimi bilmiyorum hem de siteden 30 temmuzu seçemiyorum. En erken 2 ay öncede oluşturalım diye böyle bir şey yapmışlar. 30 Mayıs'ta şansımı deneyeceğim hem o zamanda saat bilgisi de ulaşmış olur.

• Selamlar KCC ye attığım mail sonucu 7 temmuzda mülakatım olduğunu öğrendim. Bu aşamada ne yapmam gerekiyor? Yani yapmam gerekeni forum sayesinde biliyorum aslında ama bunu yazma amacım temiz bir şekilde değişen bir şey varsa ona göre bir bilgi almaktı sizden :)

• ⭐⭐⭐

@MEMET-0
    Aşılarla ilgili iletimde
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/15508?_=1747378299268

CDC gereksinmleri tablosu bulunmakta, oradan kontrol sağlayabilirsiniz..
    İmzanızda bir düzeltme istiyor sanırım özellikle dosya numarası kısmı...,😉

• Flight101F Flight101 bu başlıktan bahsetti

• Merhaba, vukuatlı nüfus kayıt örneğindeki evlilik tarihim, evlilik cüzdanımdaki evlilik tarihinden 1 gün önce görünüyor. Bu bir sorun teşkil eder mi? Şimdiden teşekkür ederim.

• ⭐⭐

@yalcin61 selamlar, hayirli olsun. Oncelikle saglik muayenesi icin randevu almaniz gerekiyor. Sonrasinda otel rezervasyonu, ucak bileti, evrak tercumeleri, antikor testi gibi bir siralama yapilabilir. Simdiden bol sanslar.

• @onuru Tarihi KCC verdi yani HNK konsolosluğu vermedi. Bu mail ile sağlık muayenesi randevusu alabiliyor muyum?

• ⭐⭐

@yalcin61 selamlar, ben o sekilde yapmistim agustos ayinda. Bir sansinizi deneyebilirsiniz.

• Herkese selamlar case numberım 27419 en hızlı şekilde dosyamı taşımak istiyorum ama yinede case numberım ın aktif olmasını beklemeli miyim yoksa şimdiden mail atabilir miyim konsolosluğa şimdiden herkese teşekkürler

• @Flight101 Detaylı anlatımınız için çok teşekkürler. Peki biz bu aşıları Türkiye'de yaptırmazsak tek seferde Viyana'da yaptırabilir miyiz acaba?

• ⭐⭐

@cancan17 selamlar, evet eksik asilarinizi ilgili saglik kurulusunda olabilirsiniz. Bu islemleri turkiyede yapilmasinin sebebi daha uygun ve az maliyetli olmasi.

• @LUNAP umarım her şey yolunda gider. tecrübelerinizi sonrasında paylaşırsanız da çok sevinirim. şimdiden hayırlı olsun, yolunuz açık olsun.

• Merhaba antıkor testını mulakattan nekadar önce yaptırabılırız bunun bı günü varmı aceba tesekkurler

• KCC den aldığım mülakat tarihini taslak olara doktora nasıl göndereceğim? Yani direkt sayfanın ss ini mi atacağım mesela? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

• ⭐⭐⭐

@yalcin61 KCC den gelen maili açıp, tarayıcı ayarlarında yazdır seçeneğini seçip çıkan pencerede kaydet diyiniz. PDF olarak kaydedecektir. Bu pdf i de mailinize ekleyebilirsiniz.

• @Flight101 Benim eklemem gereken bu sayfa dışında bir yazı vs var mı?

• ⭐⭐⭐

@yalcin61 Mülakat deneyimimde muayene randevu talebi mail taslağı paylaşmıştım.

• @Flight101 Hemen bakıyorum çok teşekkürler

• @yalcin61 pasaportunuzu ve maili ekleyerek gönderebilirsiniz. Yapamazsanız yazın birlikte yapabiliriz.

• @can-6, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selamlar case numberım 27419 en hızlı şekilde dosyamı taşımak istiyorum ama yinede case numberım ın aktif olmasını beklemeli miyim yoksa şimdiden mail atabilir miyim konsolosluğa şimdiden herkese teşekkürler

Selamlar, öncelikle case number son iki rakamını gizleyerek paylaşınız. Sürecin artık sonlarına yaklaşmış durumdayız,
    Numaranız aktif olmadan dosyanızı KCC mail ile talepte bulunabilirsiniz. Numaranız aktif olduktan sonra taşımak istediğiniz konsolosluk ile iletişime geçebilirsiniz.
    Numaranız aktif olmadığı için istediğiniz zaman KCC mail gönderebilirsiniz.

• @selens1907 pasaportumun süresi dolduğu için yeni pasaport çıkartacağım. Ne yapmalıyım onsuz olmuyor mu ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k