Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları herkese merhaba dv2026 talihlisiyim dosyamı Tiflis'e taşıdım ancak aklıma takılan konu şu case numberım 27419 mülakat a girme şansım hiç yok mu acaba bu sene Avrupa için 23k ymış sanırım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
can 6 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
gürcistan da mülakata giren arkadaşlar varmı varsa bilgilendirebilirler mi
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@tugcebkdgl attım ancak daha cevap bekliyorum peki siz attınız mı bank Kong için
-
Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları herkese merhabalar dosyamı Gürcistan a taşıdım bu sene oturum istenmeyeceğini duydum doğru olanı mı yaptın artık sadece beklemem mı gerekiyor ayrıca Gürcistan hakkında bilgisi olan mülakata girmiş arkadaşlar yardımcı olabilir ise çok sevinirim teşekkürler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Herkese selamlar case numberım 27419 en hızlı şekilde dosyamı taşımak istiyorum ama yinede case numberım ın aktif olmasını beklemeli miyim yoksa şimdiden mail atabilir miyim konsolosluğa şimdiden herkese teşekkürler
-
Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamalarıselamlar herkese case numberım 27000 civarı bu yüzden dosyamı taşımak istiyorum ancak ds-260 formunu biran önce doldurmalımıyım ve ilk aşamada ankarayı mı seçmeliyim ikinci sorum 2 yıl adlı sicil kaydım var ancak adlı sicil arşiv kaydım yok ve ilk dosyam bu çok büyük bir sorun yaratır mı mülakatta üstünde çok fazla durulur mu?