Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 Çok teşekkürler 😁 bundan sonra kurtuluş yok saati bile sana soracağım 😅

• @ahmetgul2536, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@deebee Dosyam tasindi bunun teyidini onceki maillerde aldim. HK yanilmiyorsam 15k larada mulakat dagitmisti. Onceki deneyimlerden okumustum. Ama bu kadar sure icinde mulakat vermemesi garip geldi.

Mülakat almayı biraz daha beklemekte fayda var ancak unutmayın ki dosya taşımak mülakat almayı garanti etmez. Böyle bir durumda aksiyon almak için de hazırlıklı olmak lazım.

Bir sonraki dağıtımı bekleyip durumu yeniden değerlendirebilirsiniz, mülakat dağıtımlarını toplu yapmayı tercih edip arada size mülakat vermemiş olabilirler.

• @ATS16 Her sey bir anda oldugu icin karmasiklasti, okumamistim. Tesekkur ederim.

• Merhaba, Avrupa kotasında şimdiye kadar (nisan 2025) 8000 greencard verilmiş diye bilgi okumuştum. Acaba geçen seneyle kıyaslamak için 2024’ün nisan sonu itibariyle Avrupa’da kaç greencard verilmiş. Bunu görebileceğimiz bir site var mı? Yani eylül sonuna kadar kotanın dolup dolmayacağını ön görmek için önemli. Teşekkürler

• @ipekc Selamlar, sorunuzun cevaplarını bu linkte bulabilirsiniz.

• Herkese merhaba.HK da Nicolson’a muayenemiz 22 mayıs,mülakat ise 6 Haziran.Asıl talihli benim.Bu süreç zarfında eşim ve oğlum 6 gün için Türkiye’ye git-gel yapsalar olur mu?Aksi takdirde en erken 11 haziran da okula dönecek ve şayet işimiz uzar dönemezsek direkt sınıfta kalacak😭

• @DenizMaths

Merhaba, sağlık muayenesinden sonra Hong Kong özelinde, Nisan grubunda 2. akciğer filmine çağrılan talihliler olmuştu. Çocuğunuz için büyük ihtimalle ikinci film istenmez, ancak eşinizin akciğer filmi çok temiz değilse ikinci film istenebiliyor. Böyle bir durum yaşanmazsa, gelip sağlık muayenesine girip ardından Türkiye’ye dönerek, mülakat zamanı tekrar gelen talihliler de oldu (Nisan ekibinde de vardı). Şu ana kadar bu süreçte sorun yaşayan birini görmedim/okumadım.

• 30 Nisan itibariyle vizemi almış bulunmaktayım. Forum kurucularına, adminlerine, tecrübe ve deneyimlerinden faydalandığım tüm forum üyelerine çok teşekkür ederim. En kısa zamanda tecrübelerimi paylaşacağım. Darısı bekleyen herkese. Sağlıcakla kalın.

• ⭐⭐⭐⭐

@Quatro tebrikler 👍 darısı eşinizin ve bebeğinizin için olsun 🙏🏻

• @deebee Tesekkur ediyorum bilgiler icin. Mulakat dagilimlarini nereden takip edebilirim?

• @Quatro Tebrikler.

• @finn_ haklısınız.O nedenle muayene sonrası birkaç gün kalıp,bu süreçte de hastane ile kontakt halinde kalarak,bir program yapmaya çalışacağız.Belki de oğlumuz (17 yaşında) tek başına gidip gelecek.Çok teşekkür ederim.Tüm işleriniz rast gitsin🙏

• @DenizMaths HK mülakat sürecinde iyi şanslar dilerim. Bildiğim kadarıyla liselerde özürsüz devamsızlık 10 okul günü, özürlü-özürsüz toplam devamsızlık sınırı 30 gün. Eğer öncesinde 12 gün devamsızlığınız yoksa mülakatta geçireceğiniz süre 18 gün olacaksa yeterli olur. Ayrıca okulda genelde son haftanın devamsızlığını kaydetmezler. Durumunuzu okul idaresiyle görüşüp onların yönlendirmesiyle çözebilirsiniz. HK'dan dönmek ve tekrar gitmekten kolay ve ucuz olur. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. 🙂

• Herkese tekrardan merhaba, dün viyana'ya sabah 8 civarında dosya taşımayla ilgili mail attım öğleden sonra mailime olumlu dönüş yaptılar. Ancak mailde temmuzdan sonra schengen vizemin başladığını söylemiştim ama haziran ayına randevu vermişler 🙂 tekrardan tarihi değiştirmekle ilgili mail atacağım. Küçük tecrübemi paylaşmış olayım bugünlerde dosya taşıma için mail atacak olan arkadaşlar için.

• @Ertan-Turgun hocam devamsızlık sorunumuz yok.Dün okulla yüzyüze görüştüm.Cuma günü gireceğimiz mülakattan sonra pzts akşama kadar vizeler basılıp verilirse sorun yok.Karnelerin alımına kadar 7 okul günü kalıyor.Olur da vize alım süreci uzarsa(bunu tecrübe eden arkadaşları gördük maalesef) mazerete girecek zaman yok hocam.

• Merhaba.
    Çok acil bir sorum olacak, AİS kaydı oluştururken, sadece kendi adıma oluşturdum, talihli benim ama eşim ve çocuğumu eklemedim. Eşim ve çocuğumu nasıl ekleyebilirim? Eklemem gerekiyor muydu?

• ⭐⭐⭐⭐

@Eagle2015

AIS Kaydı Oluşturma Rehberi

Evet ANK’da gireceğiniz mülakatta oluşturduğunuz AIS kaydınıza diğer aile üyelerinizi de eklemeniz gerekiyordu, kaydı oluştururken size sorulan
    “do you want to add another applicant” sorusuna evet diyerek diğer aile üyelerini de eklemeniz gerekiyordu. Sistem yetkilileri ile email ivedilikle iletişime geçerek diğer aile üyelerinin eklenmesini talep edebilirsiniz.

Email adresi: [email protected]

Geçmiş aynı sorunu yaşayan kullanıcıların tecrübelerini de aşağıda görebilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/post/126799
    https://yesilkartforum.com/forum/post/126850
    https://yesilkartforum.com/forum/post/126852

• Merhabalar. 6 binlerde olan dosya numaramız için Ankara'yı beklemenin riskli olacağını düşündük ve dosyamızı Viyana'ya taşıdık. Ardından ABD Viyana Konsolosluğu'ndan görüşme tarihimizi bildiren mailimiz geldi. Mailde sağlık muayenesi ve vize gürüşmesinde yanımızda getirmemiz gereken belgeleri de belirtmişler. Sağlık muayenesine gelirken 'CEAC confirmation Page' i de yanımızda getirmemiz istenmiş. Yanlış birşey yapmamak adına bir sorum olacak. Bu belge DS-260 formunu doldurduktan sonra gelen çift barkodlu belgedir, değil mi? Herkese sevgiler, saygılar.

• ⭐⭐⭐⭐

@cancan17, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar. 6 binlerde olan dosya numaramız için Ankara'yı beklemenin riskli olacağını düşündük ve dosyamızı Viyana'ya taşıdık. Ardından ABD Viyana Konsolosluğu'ndan görüşme tarihimizi bildiren mailimiz geldi. Mailde sağlık muayenesi ve vize gürüşmesinde yanımızda getirmemiz gereken belgeleri de belirtmişler. Sağlık muayenesine gelirken 'CEAC confirmation Page' i de yanımızda getirmemiz istenmiş. Yanlış birşey yapmamak adına bir sorum olacak. Bu belge DS-260 formunu doldurduktan sonra gelen çift barkodlu belgedir, değil mi? Herkese sevgiler, saygılar.

Çok iyi yapmışsınız. Evet o belge.

• @ipekc gecen yılın 5 mayıs sonunda 9658 kişi vize almış bu sene ise nisan 28 i nde 1038 kişi yani fark var bu sene çok hızlı

Benzer Başlıklar

• 1917
  • 2655
  • 180
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |