Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ipekc 8 bin olsa öpüp başımıza koyardık maalesef 10 bin

• Bu ileti silindi!

• @istalin
    Şuan için 370 vize ve 1 hafta fark var. 3 mayıstaki haftalık veri önemli. Aradaki sapma %5 gibi. Bence karalar bağlanacak bi veri değil. Ben umutlu olan taraftayım.

• Hong Kong tan vize onayimizi bugun aldik. Forumdaşlara tesekkur ederiz. Mulakat bekleyen forumdaslarimizin yollari acik olsun.

• ⭐⭐⭐⭐

@minnesota

Tebrikler, gözünüz aydın. Yolunuz açık olsun, bundan sonraki süreçlerde bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Eagle2015 sn. @ATS16'nın belirttiği işlemi bir an önce yapın çünkü yakında AIS sistemi son bulacak.
    aksi takdirde yeni sistem üzerinden işlem yapmak zorunda kalacaksınız ve o zaman da bilgileriniz çakışacak.
    acele edin, 16 mayıs son.

• ⭐⭐⭐⭐

@gucarslan

Düzeltmeniz için teşekkürler, bende orijinal mesajımi kullanıcının ivedilikle AIS sistem yetkilileri ile iletişime geçmesi doğrultusunda düzelttim. Yeni sistem geçişinin göçmen vize AIS kaydını etkileyeceğini unuttum 🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@minnesota hayırlı olsun, zorda olsa bu süreci iyi bir şekilde sonuçlandırabildiniz sizin adınıza çok sevindim

• Yakın tarihte daha dozları tamamlanmamış kuduz aşısı olmak sağlık randevusunda problem çıkarır mı acaba arkadaşlar? Üzerinden belli bir zaman geçmesi gerekir deyip beklemeye ve ekstra teste tabi tutarlar mi acaba? Kafamı acayip kurcalıyor

• @istalin bunun sebebi numaralar arasındaki boşluğun az olması, yüksek numaralarda daha hızlı ilerleyeceğiz. Korkulacak bir durum yok .

• @istalin gecen sene ready kısmı daha fazla onu unutuyorsunuz

• Merhaba, Ankara da mülakattan kaç gün sonra pasaportlar teslim ediliyor acaba? 30 Nisan da mülakata girdik ve onaylandı ama halen CEAC ta durumumuz Ready görünüyor. Normal bir durum değil mi? PTT ye teslim edilince mi state değişiyor acaba?

• @ATS16 Merhabalar hocam bende birşey sormak istiyorum. Şimdi bu 16 Mayıs'ta yapılacak değişiklikler beni ilgilendirmiyor mu.
    Benim durumum şu. Biz ds-260 formunu 8 Mayıs'ta eşimle doldurduk yolladık. Bir ay sonra bebeğimiz oldu. Şimdi kişi ekleme kısmından onu ekleyip, mülakat tarihi verilmesinimi bekleyecegiz, benim ve eşimin doldurduğu formda da değişiklik yapip oradada belirtmek için. Çünkü ben çocuğum işaretlenmiştim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan

Oncelikle bebeğinize sağlıklı uzun bir ömür diliyorum 🍀🧿.

Bebeğiniz için çıkartacağınız pasaportta yer alan bilgiler doğrultusunda bültende current olmayı veya mülakat almayı beklemeksizin sizin DS260 doldurduğunuz bölümde add applicant yaparak bebeğiniz içinde kayıt oluşturacaksınız. Mülakat tarihi aldıktan sonra bebeğinizin pasaportunun taranmış kopyası, doğum belgesi ile HKN konsoloslukla irtibata geçerek sizin submit etmiş olduğunuz formların çocuk bölümünde gerekli düzeltmelerin yapılması için açılmasını talep edeceksiniz. Bol şans

16 Mayıs 2025 tarihindeki sistem değişikliği Ankara’da mülakata girecek olan AIS sistemini kullanan göçmen olan/olmayan vize başvuru sahiplerini ilgilendiriyor.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @ATS16 Doğum belgesini, yeminli çeviri vs yapmamız gerekiyormu. Birde formu açtırdiktan sonra girip düzeltmeleri biz yapıyoruz dimi.

• @ATS16 çok teşekkür ederim 🙏🏽

• Merhaba Bangkok konsoluğu current dosyalarına hala mülakat vermedi bununla ilgili güncel bilgisi olan var mı ?

• @Ongn Merhabalar.28.04.2025 de girdiğimiz mülakata olumlu sonuçlandı. Bugün vize basılı pasaportlarımız ve sarı zarflarımız elimize ulaştı Ptt’den. Umarım en kısa sürede size de ulaşacaktır.

• ⭐⭐⭐

Bir talihli dostumuz excel tablosunda bütün dosyaları sivas büyükelçiliğine taşımış...😉

• Merhaba, İstenilen dosyaların geçerlilik süresi nedir ? 3-6 ay içinde çıkardığımız dosyalar geçerli olur mu ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |